Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čertovský program pro malé i velké nebo pekelné menu v Pekle Čertovina

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Peklo Čertovina Hlinsko  (mapa) 986 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Lenka Š.

Dobrý den, chystáme se k Vám 2 dospělý + 3,5 letý syn – má 100 cm a s roční holčičkou. Jaké máme koupit vstupenky na program?A chci se zeptat, chceme přijet červnovou neděli, je možné koupit voucher pouze na program, vstup tedy od 9:00 a pak třeba od 10:00 absolvovat projížďku koňským spřežením-nevím v jaké hodiny jezdí? a kolem 11:00 se jít najíst a mít rezervaci na stůl a vybrat si něco z denní nabídky?Děkuji za odpověď. lenka š.

Peklo Čertovina

Dobrý den, kupte si prosím 2×dospělý a 1× dítě (celkem to bude 567,– Kč), děti do 3 let jsou zdarma. Váš časový harmonogram je v pořádku, jen upozorňuji, že je nutná rezervace!!!! buď na tel.č- 468 005 005, nebo na info@peklocertovina.cz, popř. přes rezervační systém na www.peklocertovina.cz. O víkendu je nutné si rezervovat jak prohlídku, tak restauraci, protože bývá plno. Konibus rezervovat nemusíte.
Budeme se těšit

Radek Nakládal

Chci se zeptat na nejakou slevu na prazdniny. Pred dvema mesici se zde nekdo ptal a ze neco bude v cervnu. Tak se ptam jestli neco bude ze bych si jiz zarezervoval prohlidku pokud by to pak slo ze bych dohlasil voucher a mel slevu.
A jeste dotaz jak je to s pejskem. Muze dovnitr? Nebo da se venku uvazat?
Dekuji za odpoved

Peklo Čertovina

Dobrý den,
každým dnem bude spuštěna na Slevomatu prázdninová akce. Ohledně pejsků – u malých plemen není problém vzít je do prostor recepce, nebo restaurace, dolů na program nepouštíme žádné pejsky.

Barbora Stovickova

Dobrý den, jak je to prosím u vás v Pekle s kočárky? Když bychom jeli s ani ne dvouletým dítětem, dá se všude projet s kočárkem? A je to pro takto malé děti vhodné? Děkuji za info

Peklo Čertovina

Dobrý den,
s kočárkem se dostanete pouze na úroveň recepce, restaurace a terasy. Program probíhá v podzemí, kde jsou 3 patra, 12m do země, spousta schodů, tam se bohužel s kočárkem nedostanete, tam musí rarášek pěšky. Jezdí sem s dětmi od opravdu útlého věku.

Jana Zapletalová

Dobrý den,
prosím Vás důchodci máte od kolika let?
Děkuji
Krásný den
Jana Zapletalová

Peklo Čertovina

Dobrý den, od vstupu do starobního, nebo invalidního důchodu. Pokud Vám nebyl žádný z důchodů přiznán, nepatříte ještě mezi důchodce.

Martin Patrman

Dobrý den jsem z Pardubic a k vám se už dlouho chystám , chci se zeptat co je vlastně v ceně vstupného , a budu mít s dětma využití na celý den ?děkuji

Peklo Čertovina

Dobrý den,
v ceně vstupného je hodinový program v podzemním labyrintu, kde Vás baví 7 čertů. Do ostatních prostor Pekla je vstup zdarma, tj. restaurace, venkovní terasa, trampolína, skluzavka. Každou hodinu odjíždí od Pekla Konibus (koňské spřežení s vozem) na třičtvrtěhodinovou jízdu lesem, kde Vás doprovází 1 čert/ice a po celou dobu Vás opět baví – zde je cena 90,–/dospělý, 60,–/dítě.

Jitka Sedlackova

Dobrý den,
dá se u Vás bez problémů zaparkovat? Dle mapy se mi parkoviště zdá malé. Jeli bychom z Prahy, tak bych nerada jela zbytečně.
Děkuji.

Peklo Čertovina

Ano, určitě zaparkujete.

Denisa Šrámková

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli i dítě do dvou let platí vstupné. Děkuji za odpověď

Peklo Čertovina

Dobrý den, děti do 2,99 let mají vstup zdarma.

Lucie

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak nejvýhodněji zakoupit nabídku, jsme pětičlenná rodina, dva dospělí a tři děti, všechny do 150cm. Děkuji Honsová

Peklo Čertovina

Dobrý den, zakupte si 1 x rodinnou a 1× dětskou. Cena celkem bude 814,–, to je nejlevnější varianta.

Lukáš Tomek

Dobrý den, nejsem si jistý, zda chápu dobře platnost voucheru. Pokud bych zakoupil voucher na Pekelné menu pro 4 osoby, znamená to, že voucher lze uplatnit např. o víkendu po 16. hodině, nebo se platnost na víkend nevztahuje vůbec?
Moc děkuji za odpověď.

Peklo Čertovina

Dobrý den,
chápete to správně, o víkendu lze voucher uplatnit až po 16 hod, je to z důvodu velké obsazenosti.

Monca Skácelová

Dočetla jsem se rodinné vstupné (2 osoby a 2 děti) můžou to být 2 ženy a 2 děti?Děkuji

Peklo Čertovina

Ano

Jana

Dobrý den, určovat, že dítě je jen do výšky 150 cm, mi přijde pekelně nespravedlivé, syn je vysoký, měří 162cm, ale má jen 10 let, copak to není dítě?

Peklo Čertovina

Dobrý den, děti nad 150 cm platí již studentské vstupné – 179,– Kč. Program v Pekle je jakási forma divadelního představení a výška tam tedy hraje roli – vyšší lidé brání ve výhledu ....., proto jsme děti neomezili věkem, ale výškou.

Lenka Široká

Dobrý den, máme k Vám rezervaci na 14h v sobotu 8.5., je možné si koupit voucher na pekelné menu a najíst se v tento čas u Vás nebo je to jen menu na večer? Musí se i rezervovat stůl? Děkuji

Peklo Čertovina

Dobrý den, voucher nelze uplatnit od 11 do 16 h. Ve vašem případě, kdy jdete na prohlídku ve 14h, tudíž se na povrch zemský dostanete v 15 h, by už neměl být problém. Doporučuji si udělat rezevaci stolu na 15 h a předem se domluvit v restauraci, že máte voucher na pekáček, určitě Vám vyjdou vstříc a udělají Vám ho o chvilku dříve. Pokud jste počítali, že se najíte před prohlídkou, tak to bohužel možné není, nebo je ještě varianta – nekupovat si voucher, ale můžete se najíst na místě – výběr z menu, v každém případě doporučuji rezervaci stolu. Ještě malá poznámka, píšete, že máte rezervaci na sobotu 8.5. – POZOR v sobotu je 6.5., 8.5. je pondělí – zkontrolujte si prosím datum.

Hana Vránová

Dobrý den budete prosim nabizet vouchery i na prazdniny? Děkuji mockrát.

Peklo Čertovina

Dobrý den,
něco plánujeme, ale bohužel ještě nemáme finální verzi, v prodeji by byly od června 2017

Kronová

Dobry den,naší dceři je 11 a má 152 cm…takže už se nepočítá jako dítě…pokud bychom koupili rodinné vstupné?

Peklo Čertovina

Dobrý den,
v tomto případě Vám postačí rodinné vstupné.

Peklo Čertovina

Dobrý den,
v tomto případě Vám postačí rodinné vstupné.

Hájková Martina

Dobrý den. Chtěla by jsem si zakoupit rodinné vstupné a pak to čertovské menu – můžu ale to čertovské menu pouze pro 2 s tím že si tam děti objednají nějaké hranolky? Nabízíte i jídla pro děti – nepálivá?

Peklo Čertovina

Dobrý den, samozřejmě si můžete zakoupit čertovské menu pouze pro dva. Děti si zde jistě vyberou, např: kuřecí dinousaři
s bramborem, smažený sýr + hranolky, palačinky a borůvkovým žahourem, šišky s mákem ......

Lucie Svobodová

Dobrý den, zajímalo by mě, co mám koupit. Moji rodiče, máti v důchodu, otec invalidní duchodce , syn 9 let a já 42 let. Co si mám koupit? Děkuji za radu
Děkuji Svobodová

Peklo Čertovina

Dobrý den,
2× ZTP ( 2× 179,– Kč ), 1× dětské ( 149,– Kč ) a 1× dospělý ( 209,– Kč )

Monika

Dobrý den,

když chci jak program s čerty, ale zároveň i voucher na večeři najednou, tak musím koupit obojí zvlášť? Tedy dva vouchery?

Peklo Čertovina

Ano, musíte si zakoupit zvlášť voucher na vstup, na program dolů do Pekla a zvlášť do restaurace na večeři.

Martina Palacká

Dobrý den chtěla bych si objednat pekelné menu pro pět lidí přes slevomat je to možné?Děkuji Palacká

Peklo Čertovina

Dobrý den,
můžete si objednat menu pro 4 osoby a pátá osoba si doplatí jedno jídlo na místě. Menu pro 5 osob, bohužel přes Slevomat nenabízíme.

Eva

Dobrý den,
u rodinného vstupného musí být děti do 150 cm?
 Děkuji

Peklo Čertovina

Ano

Alexxa

Zdravím Vás,pokud si zakoupím pekelné menu pro4lidi.musím si nejspíš zakoupit i vstupenky na program ?Děkuji

Peklo Čertovina

Ne, nemusíte, vstupenky na program jsou zvlášť, vstup do restaurace je zdarma a není to podmíněno účastí na programu.

Michal

Dobrý den měl bych dotaz zda jde využít i v pondělí 17.4.2017 to jest o velikonocích děkuji Michal

Peklo Čertovina

Bohužel, nelze, je to na voucheru uvedeno.

Evelina Frantelová

Dobrý den,prosím Vás jsme dva důchodci,jeden dospělý a jedno dítě ve věku 12 let.Jakou si máme zakoupit vstupenku.Moc dě­kuji

Peklo Čertovina

Dobrý den: 2 × 179,– Kč – důchodce, 1× 209,– Kč – dospělý a 1× dětské vstupné, pokud má dítě do 150cm výšky, jinak 1× student – 179,–Kč.

Klára Vrbková

U rodinného vstupného jsou to 2 dospělí a 2 děti? Děkuji.

Peklo Čertovina

Ano, 2 dospělí a 2 děti.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru