Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oslaďte někomu den ručně vyráběnými pralinkami nebo čokoládou dle výběru

4,7 / 5 Choco Bonté Olomouc  (mapa) 98 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Choco Bonté

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Jedny z nejlepších pralinek jaké jsem kdy měla! Dá se říct že opravdu každá orginal a překvapivé…

Jana
Varianty (4)

Pravěk. Prabába s prachovkou pravila: „Praotče, sprav pramici!“ Ale spratek praotec prásk do opratí a prackami se v pralese pral pralinkami.

Na první pohled vypadají jedna jako druhá, ale přitom je každý kus originál – tak poznáte ručně vyráběné pralinky a čokolády, které jsou potěchou nejen pro oko, ale hlavně pro vaše mlsné jazýčky. Vyzvedněte si ve stánku Choco Bonté v OC Haná bonboniéru s 8, 12 nebo 24 kusy pralinek – nebo si vyberte některou z lákavých originálních čokolád – a pusťte se do degustování.

Možná máte zažito, že bonboniéra či tabulka dobré čokolády slouží jako dárek, ale věřte, že se vůbec nic nestane, ani když si ji necháte pro sebe. Hrozí jediné: že se od tohoto sladkého umění nedokážete odtrhnout.

V krabičkách najdete pralinky bohaté škály druhů: s levandulí, karamelem, mangem, s pepřovou náplní, s chilli, marcipánové, mátové a další. Nabídka čokolád není o nic chudší nebo méně zajímavá. Měli jste už někdy třeba čokoládu s ananasem a physalisem nebo hořkou čokoládu s pistáciemi a mandlemi v karamelu a s brusinkami?

Pokud ještě nejste na cestě do Kafkovy ulice, podívejte se i na facebook

Nahoru