Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

239 Kč za roční předplatné lifestylového časopisu Dieta. V nabídce i varianta s knižním bonusem v hodnotě až 1111 Kč. Zhubněte zdravě a s úsměvem!

4,6 / 5 Mladá fronta a.s. Praha - Modřany  (mapa) 902 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Hanka

Dobrý den, budete mít s MF i akci na časopis F.O.O.D.? Děkuji

Mladá fronta

Dobrý den, ano, tuto nabídku připravujeme nazávěr tohoto týdne.

Eva Žampová

Dobrý den,

dá se nějak sehnat první díl Boudica 1: Ve znamení orla, protože nikde na internetu není skladem, takže v podstatě jsou mi ty další 3 díly k ničemu. Bohužel jsem si při nákupu nevšimla, že je to až od druhého dílu. Jde nějak přiobjednat knihu u Vás, že byste ji poslali společně s těmi dalšími díly? Děkuji

Mladá fronta

Dobrý den, tento díl si můžete objednat nezávisle na akci na Slevomatu za 254 Kč. Adresa: http://www.kniha.cz/boudica-1-ve-znameni-orla/d-69692/

Jana Vrublová

Dobrý den, uvádíte, že předplatné zahrnuje 11 čísel. Pokud si jej nyní objednám, budou do něj zahrnuty výtisky březen 2012 – únor 2013? V letních měsících vychází dvojčíslo nebo proč je výtisků jen 11? Děkuji za odpověď.

Mladá fronta

Dobrý den, v létě skutečně vychází dvojčíslo Diety, proto obsahuje rok 11 ks časopisu. Pokud si objednáte předplatné v této akci, budete dostávat Dietu od č.4/2012 do č.3/ 2013, včetně.

Alena Kunčíková

Dobrý den, s tou adresou mi to není jasné – protože jak já zjistím, zda v našem paneláku – tj. na stejné adrese, někdo Dietu v posledním roce neodebíral??? Ta podmínka mi připadá zavádějící…

Mladá fronta

Dobrý den, pokud nikdo ve Vaší rodině neodebíral v posledním roce časopis Dieta, můžete se samozřejmě akce zúčastnit. Ta samá podmínka platí i pro Vaše sousedy v paneláku.

Svatava Duranová

Dobry den, Boudica je dodava bez prvniho dilu Ve znameni orla, da se pri objednani ihned objednat i tento dil?

Mladá fronta

Dobrý den, tento díl si můžete objednat nezávisle na akci na Slevomatu za 254 Kč. Adresa: http://www.kniha.cz/boudica-1-ve-znameni-orla/d-69692/

Vit Psansky

Dobrý den, chci se zeptat. V dodacích podmínkách předplatného máte napsáno, že předplatné se automaticky prodlužuje na další období, pokud není zrušeno. Jak ho pak tedy případně zruším? Děkuji

Mladá fronta

Dobrý den, všechny ev. změny, ukončení apod. se hlásí písemně na emailové adrese: predplatne.mf@cpost.cz. Tato adresa + bezplatná telefonní linka jsou uvedeny v tiráži v každém vydání časopisu.

Jana

Dobrý den, chtela jsem se zeptat zda se teto nabidky da vyuzit v pripade, ze bude casopis chodit na stejnou adresu jako pred rokem, ale na jine jmeno, ma mamka by mela zajem o predplatne, ale ja jiz v minulosti predplatne mela…mame adresu stejnou, dekuji

Mladá fronta

Dobrý den, v obchodních podmínkách máme uvedeno, že novým předplatitelem se rozumí ten, na jehož adresu nebyl poslední rok výtisk doručován. Pouhá změna jména tedy nestačí, ale můžete samozřejmě nechat někomu časopis posílat na jinou adresu.

Zuza

Chtěla bych se zeptat, zda jako předplatitelka budu dostávat i dárky, které bývají v obchodě k časopisu přibaleny. Nyní to byla tyčinka Nutrend, příloha s recepty a příloha Svatby. Časopis si kupuji už od začátku vydávání a mám ho moc ráda.

Mladá fronta

Dobrý den, o počtu příbalů a místech jejich distribuce rozhoduje dodavatel. 100% zasílání všech příbalů tedy nemůžeme garantovat.

Jiřina

Dobrý den,
bude časopis dodáván v neprůhledné folii? Bojím se krádeží.
 Děkuji

Mladá fronta

Dobrý den, ano, časopisy necháváme rozesílat v neprůhledné fo­lii.

Martina

Dobrý den,
časopis Dieta jsem měla před nějakou dobou předplacený, avšak nevím, kdy mi přišlo poslední číslo. Jak se tedy dozvím, zda si jej můžu či nemůžu předplatit v této nabídce za akční cenu?
Děkuji.

Mladá fronta

Dobrý den, informace o tom, kdy Vám předplatné skončilo získáte na bezplatné tlf. lince 800 300 302.

mirka

Pro nové předplatitele, kteří si předplatí časopis bez slevy, máte dárek Appetite STOP… Dostanu tento dárek, když si předplatím časopis tady se slevou?

Mladá fronta

Dobrý den, jednotlivé nabídky se nekumulují. Když si předplatíte časopis na Slevomatu, volíte ze 3 uvedených variant. Uvedený dárek platí pro předplatné uvedené na webu MF, za plnou cenu.

Marie

Dobrý den,

časopis doručujete klasicky Českou poštou nebo přes Mediaservis? Ten by se k nám do domu totiž nedostal. Díky.

Mladá fronta

Dobrý den, pro doručování využíváme služeb České pošty.

JItka

Dobrý den,
předplatné mi skončilo únorovým číslem, ale znovu jsem jej neprodlužovala.¨
Mohu využít tuto akci ?
Děkuji,

Mladá fronta

Dobrý den, tato akce je určena pouze pro nové předplatitele, to znamená, že na uvedenou adresu nebyl v posledním roce titul doručován.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru