Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Ovoce a ořechy v hořké čokoládě: dobrota k večernímu filmu i do práce

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Miroslav

E129
Nežádoucí účinky
Krátkodobé studie na myších neprokázaly mutagenní účinky ani negativní vlivy na jejich pokožku. Dlouhodobější studie na krysách dokázaly, že při zvýšené dávce má barvivo negativní na schopnost reprodukce. Nastal dřívější výskyt nádoru lymfatického systému a byly pozorovány změny jejich chování. Může způsobovat hyperaktivitu u dětí nebo alergické reakce.
Teď to zobu – višně, je to fakt strašidelný to číst co to obsahuje za marast.
E129, E220,vanilin, palmový olej. Pak se není čemu divit že imunita jde pomalu do háje když nikdo nezakáže tento chemický marast

Jarmila Lupínková

Dobrý den. Zatím jsem jen vaši nabídku otevřela a zatím se chci se zeptat:
Mám u vás nevyužitý woucher za nezaslaný svetr, teď nevím honem , kde nalézt zprávu v tom velkém množství pošty. Bylo to kolem 180,– Kč a vy jste mi k tomu ještě nějakou kačku přidali. Doufám, že jsem tuto nabídku opět stačila nevyužít. A protože tu vidím v dnešní nabídce mandle a kešu v hořké čokoládě, dovolila bych si za tyhle penízky (+ 50,–-?) objednat za celou částku mandle v hořké čokoládě a k tomu 2× kešu také v hořké čokoládě. Pokud by částka byla vyšší, zbytek doplatím. A teď se jdu velmi ráda podívat na další nabídky. A zas budu určitě utrácet! Ale čím jiným si má člověk po sedmdesáti udělat radost? Ovšem samozřejmě kromě svých dětí a hromady vnoučat. A že ti takovéhle mandličky a oříšky také milují!!
Děkuji za zprávu, jak to mám objednat. Nebo to takto bude stačit?
Mimo jiné mám od vás taky dáreček, klasickou masáž, kterou jsem si již dnes objednala. A pořád říkám, že jste mí nejmilejší! Lupínková

Velkoobchod Pohoda

Dobrý den, paní Lupínková.
Svetr a masáž musíte řešit se Slevomatem. Ale moc nás potěšila Vaše zpráva plná dobře nálady. Chceme Vám udělat radost a proto Vám zašleme balíček kešu a mandlí v hořké čokoládě zdarma. Pošlete kontakt na Vás na moji emailovou adresu. ( radmila.stara@seznam.cz)
Hezký večer, Radka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru