Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dieta, která baví: Čerstvě namíchané ovocné a zeleninové šťávy na 3 nebo 5 dní

3,9 / 5 Bistro B street Praha - Smíchov  (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hana

Může se k těmto šťávám pít káva?
Děkuji

Bistro B street

Dobrý den, pokud chcete opravdu detox, tak by se káva neměla. Pokud bez ní nevydržíte, tak rozhodně bez cukru a mléka. Hezký den.

jana

Dobry den,

v jakem casovem rozpeti by se stavy meli pit?

Bistro B street

Dobrý den, toto není strikně dané. Ideálně mezi snídaní a svačinou 2,5 hodiny a mezi obědem a večeří 4 hodiny. Hezký den.

Lucie

Dobrý den :)
kolik je možné zhubnout pokud se tento detoxikační plán bude dodržovat 5 dní ? a jak se pak má přejít na pevnou stravu, aby to nebylo pro tělo šok ? :) Moc děkuji za odpověď

Bistro B street

Dobrý den, úbytek váhy je individuální, ale důležité je, že nastartuje tělo na jaro. Pokud chcete zhubnout je nutné dodržovat správnou životosprávu každý den. Pravidelně a zdravě jíst a ideálně se hýbat:-). Hezký zbytek dne.

Katka

Dobry den,
je mozne stavy vyzvedavat i o vikendu? Tedy idealne tento vikend..? :)
Dekuji moc

Bistro B street

Dobrý den, máme zavřeno v neděli. Ale je možné vyzvednout v pátek a v sobotu na 2 dny. Ale pro pevnou rezervaci vyzvedávání nás prosím telefonicky kontaktujte.
Děkujeme a přejeme hezký den.

Denisa

Dobrý den,
doporučujete tuto 3denní dietu mít v kuse nebo ty 3 dny rozdělit v týdnu? A mělo by se opravdu nic nejíst nebo co přinejhorším sníst na hlad? jablko třeba?

Bistro B street

Dobrý den, určitě nutné držet v kuse celé 3 dny. Ideálně 5 dnů. Ideální je nic jiného nejíst anebo pít vodu nebo bylinné čaje. Ale myslím, že pokud si dáte třeba mrkev, nebo okurku, tak se nic nestane. Raději zeleninu než ovoce, jelikož neobsahuje tolik cukrů jako ovoce.
Hezký den.

sandra

Dobrý den,
vaše nabídka mě zaujala,
jedná se o lisované ovoce a zeleninu bez přídavku vody či o rozmixované jako smoothie ?Kolik ks ovoce a zeleniny se používá např. na jeden nápoj?děkuji

Bistro B street

Dobrý den, ano jedná se o čisté lisované ovoce a zeleninu bez přídavku vody. Spotřebované ovoce či zelenina je velmi individuální. Někdy vyteče z jednoho pomeranče 1 dl a někdy skoro nic. Nebo například z tvrdých věcí jako je řepa, mrkve, celer, petržel je nutné toho dát hodně. Naopak okurka nebo ananas obsahují mnoho šťávy. Hezký den.

Hana Kohoutová

Což si pořídit vlastní odšťavovač ? :-))

Terka

Dobrý den,
nemohu jablka, bylo by možné udělat i mixy bez jablek?
A vyzvednout vše najednou nebo každý den přijít pro čerstvé? :)
Díky moc, Terka.

Bistro B street

Dobrý den, ano není problém udělat šťávy bez jablka. Nejlepší je, pokud si šťávy můžete vyzvednout každý den. Ale 2 dny vydrží úplně v pohodě.
Hezký den.

Jana

Te kalkulaci nerozumim :)
Je mozne zaridit dovoz na kazdy den? Dekuji

Bistro B street

Dobrý den, za 799,– kč dostanete štávy na 3 dny. 3× snídaně, 3× svačina, 3× oběd, 3 x večeře. Šťávy si musíte vyzvednout na pobočce na Andělu. Pokud budete mít nějaké další dotazy, tak klidně volejte na 725992565. Hezký zbytek dne.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru