Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

V milé společnosti: káva s dezertem v kočičí kavárně pro 1 nebo 2 osoby

4,9 / 5 Čauky Mňauky Cafe Ostrava - Moravská Ostrava a Přívoz  (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Soňa Černíková

Dobrý den, takže původní cena celkem je 131 kč. Dám si třeba kávu za 39 kč a pařížan mě tudíž vyjde na 92 kč ? To je vážně dost přepálené…samoz­řejmě, mám přece ten slevový voucher za 79 kč. A to se vyplatí ta sleva zleva i zprava :-) No, nic ve zlém. Akorát mi to přišlo legrační.

Čauky Mňauky Cafe

Dobrý den, jako většina kaváren a restaurací jsme trochu zdražovali, hlavně cenu kávy, se zákusky se snažíme pořád zůstat po d hranicí 50 Kč (projděte se po Ostravě a uvidíte, za kolik se prodávají jinde), i když nám dodavatelé také trochu zdražili. Nechceme se ohánět zavedením EET nebo zvýšením minimální mzdy, ale bohužel i toto se promítá do provozu naší kavárny stejně jako stále dražší stelivo a krmivo pro kočky … Ceny voucherů nestanovujeme my, ale Slevomat, a my dostaneme jen poměrnou část toho, co Vy zaplatíte, ovšem jen v tom případě, když k nám přijdete. Je ním líto, že jste zklamaní nebo rozčarovaní, ale moc rádi Vás u nás uvidíme – naše kočky se na Vás také těší!

Erika Kadrliaková

Dobrý den,také jsem uvažovala o koupi,minule jsem byla s dětmi a byli jsme spokojeni.Také se chci připojit k předchozímu dotazu,v kalkulaci je uvedená cena kávy 72kč což v nabídce podniku stojí právě káva doppio a na tu nelze voucher využiít.Espresso atd.stojí 39kč.Tak mi to také moc velkou slevu nedělá.Jak to tedy je?

M.

Minule (v únoru) jsme byli spokojeni, tak jsem chtěla voucher koupit znovu, ale teď se dívám, že nejen, že je dražší (což není to, co by mi vadilo), ale navíc je uvedeno, že příchuť do kávy není v ceně, přitom v kalkulaci započítána je (a minule skutečně byla v ceně). Taky je tam započítána ta nejdražší káva za 72 Kč, přitom ani na tu se voucher nevztahuje, není to tak trošku klamání lidí?

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru