Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalá epilace vybraných částí těla: podpaží, lýtka nebo brazilka

4,0 / 5 Estetické studio Ronia Praha  (mapa) 254 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
HK

Dobrý den, bude se akce opakovat? Měla jsem zájem o epilaci podpaží, ale už je bohužel vyprodaná. Děkuji

Estetické studio Ronia

Dobrý den, ano je možné, že nabídka bude v dohledné době znovu aktivní. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Laura Dolinská

Dobrý deň,chcem sa opytat mam zakupeny voucher Brazilka,no chcem sa opytat ci tam je presna dlzka ake maju byt chlpky? Mam ich den pred zakrokom oholot na tych 1–2mm,co je spominane vyssie? DAKUJEM

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Lauro, není stanovena žádná přesná délka, před ošetřením je potřeba aby chloupky byli co nejkratší a ideálně aby jejich délka nepřekročila 2 mm. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Pavla

Dobry den,bylo by mozne na wouchr podpazi,vyuzit horni ret??Dekuji

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Pavlo, ano je možné se domluvit při rezervaci. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Bára

Dobrý den, ráda bych využila depilaci je možné vyměnit podpaždí třeba za horní ret, bradu? Chloupky momentálně vytrhávám je důležité aby byl v určité růstové fázi a po nějakou dobu jen holit, nebo stačí opravdu jen délka 1–2 mm. Chtěla bych využít akce a koupit víc zákroků, opakování, bude mi vystavena permanentka s prodlouženou platností?

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Báro, ano je to možné, stačí se domluvit při rezervaci. Před ošetřením je potřeba jen to, aby délka chloupků byla 1–2 mm. Permanentka Vám bude samozřejmě vystavena, je pouze nutné udělat rezervaci do konce platnosti uvedeného na voucheru. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Zuzana Pelechova

Dobrý den, jak se na ošetření připravit? Oholit? Jak dlouho před zákrokem? Děkuji.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Zuzano, před šetřením prosíme oholit chloupky v požadované oblasti na 1–2 mm, jiná příprava na tuto proceduru není. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Eva Vítková

Dobrý den, chci se zeptat, jaký je vhodný interval mezi jednotlivými procedurami? (doporučujete 4–6 zákroků, ale platnost voucheru je pouze do konce května – zda se to dá prakticky stihnout).
Děkuji, E.V.

Estetické studio Ronia

Dobrý den, Evo, pro opakování doporučujeme interval cca 1 týden, je potřeba aby byl mezi ošetřeními rozestup několika dní. Co se týká voucheru, datum jeho platnosti je pouze limit, do kdy je potřeba nás kontaktovat a provést rezervaci, samotné ošetření může být domluveno libovolně do budoucna. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru