Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

7 nebo 9 nocí v apartmánu na chorvatském ostrově Vir včetně lehátek na pláži

4,7 / 5 Paradise resort Vanesa Chorvatské ostrovy - Chorvatsko (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lukáš Zelený

Zdravím​, dnes jsem narazil na vaši nabídku a zaujala 🙂 Jsme 2+1(6let) a chtěli by jsme přijet první víkend v září. Je tato možnost? A další dotazy nechám až po odpovědi. Příjemný den přeje Lukáš Zelený.

Paradise resort Vanesa

Dobrý večer, ohledně volných termínu kontaktujte recepci na mailu …recepce.ch@gma­il.com , nebo volejte mezi 9–21h. na 725 444 444.

Radka Kasalová

Dobrý den, prosím o informaci kolik voucherů mám zakoupit, pokud bychom chtěli jet v termínů od 3.9 2 dospělí + 2 děti (2 + 4 roky). Pro dvouleté dítě bychom měli vlastní cestovní postýlku. A jak zjistím, jak velký apartmán bude pro naši rodinu přidělen? Prosím ještě o informaci, zda i v tomto zářijovém termínu jsou poskytovány ještě všechny služby (vyhřívaný bazén, venkovní bar s občerstvením). Předem děkuji.

Paradise resort Vanesa

Dobrý večer, jestliže mladší dítě bude mít v den začátku pronájmů apartmánu věk do 2,99let můžete si pronajmout ap.2+1,což je větší ap.pro 2 osoby a je zde možno přidat 1× přistýlku. Pak zakoupíte 2× voucher dle termínu a na místě doplatíte přistýlku. Nebo můžete zvolit komfortnější variantu , ap. 4+0 ,který má 2.samostatné ložnice, zde je ovšem nutno zakoupit 4× voucher slevomat protože min.kapacita ap. je 4.osoby. Před zakoupení voucheru si ověřte volnou kapacitu na mailu : recepce.ch@gmail.com , nebo na tel. 725 444 444 (denně mezi 9.-21.h.). Všechny služby poskytujeme v plném rozsahu v termínu 13.5.-1.10.2017

marcela

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli by bylo možné v termínu od 16.6.asi do 24.6.a kolik by to stálo pro jednoho,nebo apartman pro 4osoby

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, vámi požadovaný termín jsme ze 100% vyprodaní. Koukněte na https://www.slevomat.cz/sleva/1117473-chorvatsky-ostrov-vir-8-dni-ve-vile-s-bazenem zde je termín so. 17.-so. 24.6. ještě volný.

Pavla

Dobry den, jaky je vstup do more, popr. plaz – pisek nebo kameni? Jaky pokoj byste doporucili pro rodinu 2 dospeli a 2 deti (7 let a 2 roky s vlastni cestovni postylkou)? Jsou v cene rucniky, povleceni, myci a cistici prostredky apod., popr. kde tuto informaci najdu?
Dekuji za odpoved.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
ručníky a plážové osušky si prosím dovezte svoje. Pláž je z drobných oblázků, vstup do moře pozvolný. Kontaktujte nás na mailu s vaší představou o termínu, zašleme vám info které apartmány jsou volné a byly vhodné pro vaši rodinu.

Aneta Flekačová

Dobry den,dekuji za info. A da se do centra nejak od ubytovani dojit? Jde nam o ty vecerni prochazky,kdy se kouknem po obchodech,dame si kafe atd. Nebo jestli se da sednout do auta a do mesta dojet (mesto a centrum je mysleno treba jako je v Tucepi nebo Makarska). A jaka by byla prosim cena v terminu bud posledni tyden v cervnu nebo prvni v cervenci? Jeli bychom bud 3dospeli a dite 9let nebo 2dospeli a dite 9let. Dekuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, ano vše je v docházkové vzdálenosti po betonovém chodníku kolem moře. Do centru Viru z Paradise resort Vanesa to je cca.1km. Nejbližší restaurace je 200m,pekárna 150m.,market 600m. Velké ,historické město Zadar je od ostrovu Vir vzdálené cca.25km,dopo­ručujeme vám ho navštívit (má přezdívku chorvatský Řím a jedná se o chráněnou památku Unesco).
O volných termínech se informujte na mailu recepce.ch@gmail.com,nebo zavolejte na 725 444 444 (denně mezi 9.-21.h.).

Aneta Flekačová

Dobry den,je tam nejake centrum s obchody a restauracemi? Pokud ano,tak jak daleko a kam by se dalo do mesta pripadne dojet? Dekuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
na ostrově Vir jsou 3 velké markety, 5 středně velkých a desítky malých( večerek) obchůdků. Je zde i cca. 10 pekáren s čerstvým pečivem. Na ostrově jsou desítky restaurací, barů,kaváren. Je zde i prodej čerstvé domácí zeleniny a ovoce na 3 tržnicích. V plné sezóně je na ostrově Vir ubytováno 35.000 lidí (mimo hlavní sezónu cca. 15.000),takže je zde plná nabídka služeb jako v menším městě v ČR . Velké nákupní centrum je pak na pevnině v Zadaru (supernova.hr).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru