Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Velkolepá čínská akrobatická show „Duha nad Hedvábnou stezkou“

4,6 / 5 Oslavy čínského nového roku Praha  (mapa) 595 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jana Moučková

Dobrý den na představení čínského cirkusu jsem byla v Pardubicích v minulém roce ,reklama byla užasná,bohužel představení bylo zdaleka jiné než bylo prezentované v televizi.Při­padalo mi to jako ,že ti artisté si vzali dovolenou a ti prezentovaní v reklamě nepřijeli.Jak to bude letos v Praze.V Par­dubicích to byla docela bída

Čínská akrobatická show

Dobrý den, návštěvnice včerejší show napsala : Představení bylo super, krásné kostýmy, o akrobacii ani nemluvím. U některých kousků se nám tajil dech. Představení bylo ještě o něco delší než 90 minut. Naprostá spokojenost!

Peter F.

Platí jedna cena i pro vstupenky pro děti do 10 let?
Jsou ještě prosím vstupenky na všechna představení?
Děkuji předem za info.
S pozdravem

Čínská akrobatická show

Dobrý den, cena je jednotná pro všechny. Zatím pro klienty Slevomatu ještě místa v sále rezervujeme na všechna 3 představení. Předpokládáme, že však během zítřka, tj. 26.4., zastavíme již prodej na sobotu. Hezké dny přeji.

Ľudmila

Dobrý den, mám vstupenky kúpené mimo Slevomat už od Vianoc na 29.4. Na nich je napísaný čas predstavenia od 20:00. Posunul sa čas predstavenia o hodinu dřív?!

Čínská akrobatická show

Dobrý den, paní Ludmilo, ano – čas zahájení se posunul o hodinu dříve. Prosím o informaci, kterou řadu a jaká čísla sedadel máte – napište mi. Zakoupila jste vstupenky o hodně dříve a změnilo se obsazení sálu. Děkuji.

Jitka

Dobrý den vystoupení ve 14h je stejné jako vystoupení v 17h ?

Čínská akrobatická show

Dobrý den, ano – všechna představení jsou obsahově stejná. V sobotu a v neděli večerní začínají v 19h, (tedy nikoli v 17h), plus navíc to jedno nedělní je odpolední od 14h hlavně pro děti.

Dita

Dobrý den, cena 189 korun je konečná cena vstupenky?
 Děkuji

Čínská akrobatická show

Dobrý den, paní Dito, ano cena 189 korun je konečná cena každého zakoupeného voucheru na vstupné na akrobatickou show. Voucherem se prokážete u vstupu do sálu a posadíte se na místo určené pro zákazníky Slevomatu.

Andrew Albershteyn

Dobry den,
Trochu jsem ne pochopil to je vstupenka nebo jenom slevovy voucher pro vstupenku?
Dekuji za odpoved.

Čínská akrobatická show

Dobrý den, jde o slevový voucher, na kterém se objeví to podstatné, tj. datum a hodina začátku představení. Tento voucher předložíte před začátkem představení uvaděčkám a místo v sále si následně vyberete v řadách označených a vyhrazených pro klienty Slevomatu. (Je to tedy voucher bez určení čísla sedadla). Prima den přejeme.

Gabriella

Dobry den,
rada bych 1 voucher vratila, koupila jsem omylem 4 vouchery misto 3. Netusila jsem, ze deti do 5 let jsou zdarma. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabčo,

vyřídím tedy storno vašeho voucheru a jakmile se tak stane, ozvu se vám :-)

Hezký den. Míša

Čínská akrobatická show

Dobrý den, paní Gabrielo,
ano – dítka pod 5 let sedí na klíně rodičů, uvidíte sama, jak vydrží s pozorností, show je poměrně dlouhá. Dětí přijede hodně zejména na to odpolední představení, takže bude živo na pódiu i v sále :-). Pěkný den přeje náš organizační tým.

Zuzana Čechová

Dobrý den, máme 4 letou holčičku, která do divadla chodívá. Pokud půjdou 2 dospělí a dítě bude sedět na klíně, musíme kupovat 3 lístky? Děkuji za odpověď.

Čínská akrobatická show

Dobrý den, ano, v případě, že je dítě mladší 5ti let v tomto případě nepotřebuje vlastní sedadlo, tedy ani vstupenku.

Daniela

Dobrý den, jak dlouho celá šou trvá, prosím? Děkuji

Čínská akrobatická show

Dobrý den, show trvá cca 90 minut. V půlce představení bude přestávka. Pěkné sváteční dny Vám přejeme.

Gabriella

Dobry den,
dekuji, ale myslela jsem svuj dotaz jinak. Do KCP je celkem 11 vchodu. Ocislovane 1 – 11. Hlavni vchod je cislo 5. Jakym vchodem se jde do vaseho salu? KCP ma 20 salu. Dekuji.

Čínská akrobatická show

Dobrý den, do Kongresového centra (KCP) bude otevřen hlavní vchod č.5, program se koná v tom největším sále – tedy Kongresovém sále.

jozina

dobry den, da se prosim vas fotit behem predstaveni?

Čínská akrobatická show

Dobrý den, ano, pro soukromé účely se tato show fotit může.

Gabriella

Kde presne v Kongresovem salu to je? Kterym vstupem mame prijit? Dekuji

Čínská akrobatická show

Dobrý den,
vyhrazená místa jsou v přízemí, tedy v parteru Kongres. sálu, a to v sektorech vpravo i vlevo, takže se usadíte v bloku označených řad podle toho kudy do sálu vstoupíte.

Martina

Dobry den,
Oficialni prodejce ma jine casy vystoupeni – vse o hodinu pozdeji. Je to tak, ze divaci s vouchermi od Slevomatu musi byt v sale o hodinu driv?

Čínská akrobatická show

Dobrý den, časy uváděné na Slevomatu jsou správné a platí. K časovému posunu o hodinu dřív u všech vystoupení opravdu došlo, a to kvůli vyšší účasti rodičů s dětmi. Všichni držitelé voucherů a vstupenek mají již správný čas zahájení. Díky za upozornění, publikované informace postupně aktualizujeme.

Martina Arnoštová

Dobrý den,

zajímá mě také umístění – přízemí je od 1. řady až do 33., bylo by možné napsat rozmezí v kterých řadách si bude možno vybrat? Díky
 MA

Čínská akrobatická show

Dobrý den,
řady s bloky sedadel budou označené spec. pro zákazníky Slevomatu a začínají již od 11 řady a výše. Platí, že kdo dřív příjde, tak si ve vyhrazeném bloku vybere podle svého. I malé děti dobře vidí odkudkoli.

komenda

Dobrý den, ve které sekci jsou sedadla vyhražená pro Slevomat? Děkuji za odpověď.

Čínská akrobatická show

Dobrý den, zákazníci Slevomatu mají vyblokovaná výborná místa hned v parteru/přízemí Kongresového sálu. Sekce vpravo a vlevo od středu sálu. Vše bude dobře označeno.

Ajka

Dobrý den, ve které sekci jsou sedadla vyhražená pro Slevomat?
Děkuji za odpověď.

Čínská akrobatická show

Dobrý den, zákazníci Slevomatu mají vyblokovaná výborná místa hned v parteru/přízemí Kongresového sálu. Sekce vpravo a vlevo od středu sálu. Vše bude dobře označeno.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru