Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Do přírodního parku Zeměráj za neobvyklými zážitky: celodenní vstupenka

4,7 / 5 Zážitkový park Zeměráj Kovářov  (mapa) 261 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Lenka Štětinová

Prosím kde najdu ceník.

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, pokud máte na mysli cenu vstupného a doplňkových aktivit obsažených ve voucheru, tak na webu Zeměráje zde: http://www.zemeraj.cz/vstupne/ . Těšíme se na Vaši návštěvu.

Marie Balkova

Dobry den dostaneme se k vam vlakem nebo busem z prahy?

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, z Prahy je přímé autobusové spojení do Kovářova, ze zastávky je to potom do Zeměráje 1,5 km po příjemné cestě, ale pokud byste se chtěli vracet stejný den zpět, tak byste na návštěvu areálu neměli tolik času, abyste si stihli vše užít. U nás je to opravdu na celý den – raději na dva :). Těšíme se na Vaši návštěvu.

Md

Dobrý den, od jakého věku je potřeba pro dítě pořizovat vstupenka? Mám mimčo v šátku, které si aktivity nejspíš neužije ;-)

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, děti platí od dovršení 3 let věku. Aktivity jsou vhodné tak od 4–5 let výše. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Alena

Dobrý den, mohu se zeptat na nějaké pěkné ubytování v okolí? Díky.

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, Zeměráj se nachází v těsné blízkosti Orlické přehrady (8 km), kolem které je velké množství ubytovacích zařízení všech kategorií – kempy, chatičky, penziony, hotely. Okolí nabízí také pestré možnosti dalších výletů a hlavně krásnou přírodu. Inspirovat se můžete například zde: http://www.zemeraj.cz/zajimavosti-v-okoli/. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Alena

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak je to u vás nyní vyřešeno s toaletami? děkuji

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, v současné době jsou na místě mobilní toaletní kabiny – nejkvalitnější, které lze v ČR sehnat. Výstavbu zděných toalet bohužel brzdí průtahy ze strany stavebního úřadu …

Lenka

Dobrý den, v ceně jsou aktivity. Když nějakou nebudeme chtít využít, můžeme použít Smíšky na něco jiného, nebo je fyzicky nedostaneme? Děkuji

Zážitkový park Zeměráj

Dobrý den, akce zahrnuje pouze aktivity obsažené ve voucheru, pokud aktivity nestihnete využít, můžete si je uplatnit při další návštěvě, nebo je třeba předat někomu z přátel či příbuzných. Těšíme se na Vás.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru