Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zpáteční jízdenka na parní vlak a vstupenka na parostrojní festival v Holoubkově

4,5 / 5 Paro-strojní festival Holoubkov  (mapa) 511 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Miloš Slepička

Dobrý den, chceme jet z Plzně s dospělým držitelem průkazu ZTP/P. Jaký voucher máme zakoupit?

Paro-strojní festival

ZTP včetně doprovodu jedné osoby mají jízdné zdarma. Jenom Vás poprosím o registraci ZTP na našich stránkách http://www.parostrojnifestival.cz/jizdenky/ , máme omezenou kapacitu. Děkuji za pochopení.

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, pokud někdo dorazí na festival po vlastní ose, může si zakoupit vstupenku na místě pouze na festival? děkuji

Paro-strojní festival

Dobrý den, samozřejmě vstupenky budou k zakoupení přímo u vstupu na festival. Přeji hezký den.

Danča

Dobrý den, mám dvě dcery, jedné bude 13.5.šest a druhé 11.5.deset.Šes­tiletou budeme mít na klíně a pro druhou máme koupit jakou jizdenku?Děkuji

Paro-strojní festival

Dobrý den, v tomto případě se jedná o jízdné za 290,– Kč, slevněné jízdenky platí pro děti do 6 let, které chtějí vlastní sedačku. Děkuji za pochopení.

Irena

Pokud mám šestileté dítě navštěvující již školu, musím zakoupit voucher za 290 Kč?

Paro-strojní festival

Pokud budete mít dítě na klíně tak ne. Pokud chcete sedačku i pro dítě zakupte slevněnou za 220,– Kč. Děkuji.

Irena

Dobrý den, dá se zakoupit jízdné pouze z Hořovic do Holoubkova a zpět?

Paro-strojní festival

Dobrý den, jízdné je nastaveno jednotně. Jízdenku si můžete zakoupit na Slevomatu ze směru Beroun ve 12.11 můžete přistoupit v Hořovicích. Děkuji za pochopení.

Martina Klírová

Dobrý den,

chci se zeptat na jízdní řád, jednou je uvedeno 10:00 (u textu nabídky) a pak je uveden jízdní řád, kde je napsáno Beroun nádraží 11.53. V kolik tedy vlak vyjíždí?

Předem děkuji
Martina

Paro-strojní festival

Vlak z Berouna vyjíždí 11.53, ale doporučuji přijít na nádraží v 11.15 jelikož zde bude před odjezdem vlaku probíhat doprovodný program. Děkuji.

Kateřina Vinopalová

Dobrý den, dotaz ke kočárku. Je možno s ním být ve služebním vagonu? Malé v té době budou necelé dva měsíce a to sedět ještě nebude.

Paro-strojní festival

Omlouváme se, tato možnost z bezpečnostních důvodů není. Děkujeme za pochopení.

Michal

Dobry den zajima me: Jizdenka dospely za 290 kc + 2 deti dp 6 let. Staci koupit dospelou jizdenku + deti 2 do 6 let budou sdilet spolecne jednu sedacku a dospely bude stat. Je tato varianta mozna,kdyz se jedna jen o misto k sezeni? Bude v tom problem ci nikoliv? Dekuji za odpoved

Paro-strojní festival

Doporučuji koupit jednu dospělou a jednu dětskou a jedno dítě na klín. Musíme kontrolovat počet lidí ve vlaku, tak abychom byli schopni bezpečně a pohodlně všechny přepravit na akci a zpět. Děkuji za pochopení.

Michal

Dobry den kde najdu abych mohl prikoupit jen jizdenku,samostatne sedadlo do vlacku pro dite do 6 ti let. Dle komentaru jste psali,ze dnes pridate,ale kde nic tu nic. Diky za odpoved

Paro-strojní festival

Dobrý den. V tento okamžik čekáme na ukončení první části předprodeje, což je cca 59 hodin do konce. V nové kampani musíme přesně vymezit počet jízdenek v tomto slevněném režimu bez vstupného pro děti do 6 let. Omlouvám se za informaci o středě. Vstupenky si budete v nové kampani moci zakoupit. Omlouvám se a děkuji za pochopení.

Paro-strojní festival

Dobrý den, akce na jízdenku pro děti do 6 let s garancí vlastního místa spouštíme dnes v 15.00. Díky slevomatu se nám to podařilo urychlit. Zpáteční jízdenka je za 220,– korun. Děkujeme.

Milada

Dobrý den, budou k dispozici také jízdenky / vstupenky pro seniory ? Děkuji.

Paro-strojní festival

Dobrý den,
vstupenky a jízdenky mají zdarma pouze děti předškolního věku. Předprodej na tuto akci, byl zahájen v této podobě a bohužel s ohledem na již zakoupené vstupenky zůstaneme v tomto režimu prodeje. Děkuji za pochopení a inspiraci na příští rok.

Michaela

Dobrý den,
akce mě velice zaujala, jsme 5ti člená rodina, děti ve věku 4,6,7 let. Šestiletý bude slavit sedmé narozeniny až v létě a je ještě předškolák. Může se vstup zdarma vztahovat i na něj (jízda na klíně není problém)? Postačí pro naši rodinu zakoupení 3 jízdenek? Děkuji za info.

Paro-strojní festival

Dobrý den,
tři jízdenky Vám bohatě stačí, těšíme se a nezapomeňte si vyzvednout na akci bonusové vouchery pro děti.
Přeji pěkný den.

Pavla

Dobry den, cestujici ve vlaku bude nekdo usazovat (urcovat nejake mistenky) nebo se strhne bitva o misto ve vagonu? Nechci, abychom sedeli kazdy zvlast – pokud se proda presny pocet sedadel ve vagonu, nepredpokladam, ze vsichni budou cestovat ve skupinkach korespondujicich s poctem mist v jednotlivych vagonovych oddilech…

Paro-strojní festival

Dobrý den
Vzhlem ke zkušenostem, máme malou kapacitní rezervu, tak aby každý seděl s kým chce sedět. Dále jedou celkem tři průvodčí, kteří se starají o usazení cestujících.
Děkuji a přeji pěkný den.

PETR Profous

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je možné si sebou vzít psa. Děkuji

Paro-strojní festival

Pokud bude pes zabezpečen vodítkem a v případě většího psa náhubkem nemáme s tím problém. Přeji hezký den.

Lucie

Dobry den,nikde neni uvedena samostatna cena jizdneho vlaku?Nezlobte se, ale pokud ma byt vstup pro dite zdarma a jizda take..tedy bez sedadla…tak by asi mela byt detska vstupenka a ne jen varianta pro dospeleho..sa­mostatne jizdne se koupit neda?a tedy pokud jede clovek se ZTP,tak take nema narok na sedalo?

Paro-strojní festival

Dobrý den,
máte pravdu, vzhledem k četným požadavkům, které nám přicházejí spustíme od středy ještě samostatný prodej jízdenek, kde bude odečteno vstupné pro děti. Rodiče, kteří budou chtít pro své dítě samostatnou sedačku, mohou této akce využít. Stále však platí, že pokud dítě předškolního věku pojede a bude sedět na vašem klíně nemusí jízdné platit. Co se týče ZTP, je na našem webu v sekci jízdenky kontaktní formulář pro ZTP, kde si po vzájemné domluvě nastavíme individuální přepravní plán. Historické vlaky nejsou přizbůsobeny přepravě vozíčkářů, ale máme několik volných míst v našem přídavném vagónu.
Přeji pěkný den.

Lenka

Je mozne mit 2 deti (3 a 5let)? Nevim jestli se mi oba vejdou na klin.

Paro-strojní festival

Dobrý den.
Kapacita vlaku je přesně stanovena, musíme garantovat ke každé prodané jízdence sedadlo a zajistit tak všem cestujícím pohodlnou dopravu na náš festival. Děti předškolního věku, mají jízdné zdarma bez nároku na místo s předpokladem, že budou s rodiči sdílet jednu zakoupenou sedačku. Ve vašem případě doporučuji zakoupit ještě jeden voucher. Přeji pěkný den a děkuji za pochopení

Michal

Dobry den zajima me info ohledne voucheru.
Pise se,ze v cene je vstupenka do lvicka a do kralovstvi zeleznic.
Jak tomu rozumim koupim voucher na jizdu parni lokomotivou do Holoubkova a jako bonus dostanu jeste navic tyto dve vstupenky? Pokud ano vyzvednou az na miste v Holoubkove na info nebo kde?
Dekuji za odpoved

Paro-strojní festival

Dobrý den.
Ano, ke každému voucheru náleží slevový kupon v hodnotě 100,–Kč do Lvíčka v Plzni a volná vstupenka pro děti do 15 let do Království železnic v Praze na Smíchově v hodnotě 160,–Kč. Oba vouchery si vyzvednete přímo na akci v pořadatelském info stánku, který bude u vstupu.
Přeji hezký den.

Pavel

Dobrý den. Chci se zeptat ohledně těch odjezdů a celého festivalu. Nevím jestli je to tu špatně napsané, nebo jsem to totálně nepochopil. Ale podle webu začíná festival v 10:00 a končí v 20:00.
Toto má být podle popisu jízda na festival a zpět, ale to mi vůbec nepříde. Když je tu v jízdním řádu napsáno odjezd z Berouna v 11:53 příjezd na akci v 12:27 a pak hned zpátky do Berouna už v 15:45 a to když budu chtít zase na festival musím se dostat z Berouna nějak zpátky?
Omlouvám se ale vůbec mi hlava nebere k čemu to potom je, když se chci projet vlakem ale zároveň být na festivalu třeba celý den.

Paro-strojní festival

Jízda parní lokomotivou na festival je programově postavena jako 5 hodinový výlet s programem, který začíná již 45 minut před odjezdem vlaku na nádraží v Berouně. Je zaměřena především na rodiny s dětmi, kterým je i časově přispůsobena. Pokud máte zájem o jízdu prní lokomotivou a chcete strávit na festivalu delší čas můžete ke zpáteční cestě využít služeb ČD.

Děkujeme za pochopení.

Lenka

Dobry den
Prcek ma narozeniny 5.5. bude šest let, to už budu muset koupit voucher také, že?
 Děkuji

Paro-strojní festival

Dobrý den,
děti, které nejsou školou povinné mohou mít jízdné zdarma, ale bez nároku na místo, takže pokud pojedete s dítětem na klíně, tak je to v pohodě. Pokud potřebujete samostatné sedadlo pro dítě, musíte si zakoupit voucher.
Děkuji a doufám, že u nás oslavíte narozeniny.

Stehýnko Stehenko

Dobrý den, je možné cestovat s kočárkem? Děkuji za odpověď

Paro-strojní festival

Dobrý den.
Ano, máme k dispozici služební vagon, ve kterém Vám kočárek převezeme. U vlaku vyhledejte jednoho z našich průvodčích.
Děkujeme.

Petr Janošec

Dobrý den, pro 5 leté dítě potřebuji také voucher? Děkuji

Paro-strojní festival

Dobrý den,
děti do 6 let mají na festival vstupné zdarma a jízdné je také zdarma, ale bez nároku na sedačku. Pokud budete mít dítě na klíně, průvodčí po Vás nebude požadovat jízdenku. Přeji pěkný den.

Kateřina

Dobrý den, mohu se prosím zeptat zda pro 12měsíční dítě je nutné také zakoupit voucher? Na stránkách je zřejmé že děti do 6 let neplatí vstupné,ale u jízdného tato informace není. Děkuji za upřesnění. Katka

Paro-strojní festival

Dobrý den,
děti do 6 let mají na festival vstupné zdarma a jízdné je také zdarma, ale bez nároku na sedačku. Pokud budete mít dítě na klíně, průvodčí po Vás nebude požadovat jízdenku. Přeji pěkný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru