Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejlépe se relaxuje v páru: 2 hodiny v privátní vířivce a parní či finské sauně

4,5 / 5 Hotel Akademie Hrubá Voda Hlubočky  (mapa) 185 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Milan Holý

A vyrivka se vypouští? Nebo si vychutname připadné překvapení předešlého pár?

Hotel Akademie Hrubá Voda

Dobrý den, vířivka neustále pracuje, čistí a filtruje. Takže nemusíte mít strach :) hezký den

Vero Nika

Dobrý den, mohu se zeptat zda máte v sobotu 8.4.2017 v nějakou hodinu volnou výřivku a saunu?

Děkuji mockrát

Hotel Akademie Hrubá Voda

Dobrý den, bohužel většinou pátky a soboty máme plné, kvůli hotelovým hostům. Doporučuji využít spíše přes týden nebo v neděli odpoledne. Hezký den

Libuše

Dobrý den, jde o bezplavkovou zónu nebo pobyt v plavkách? A prostěradlo do sauny je v ceně nebo je třeba mít vlastní? Děkuji.

Hotel Akademie Hrubá Voda

Dobrý den, to záleží čistě na Vás, je to privátní, takže tam s Vámi nikdo jiný nebude. Prostěradla i ručníky jsou k dispozici zdarma.
Hezký den

Petr

Zdravím,chci se zeptat na ono soukromí. Znamená to,ze když po hodině vyjdu z vyrivky, zamirim do sauny,tak hned někdo jiný skočí místo mě do vyrivky? Nebo budu mít 2 hodiny pokoj se saunou,vyrivkou a WC jen pro sebe,zamek na dveřích kvůli věcem je? Prosím o nějaké detailní popsání jak to u Vás funguje. Dekuji

Hotel Akademie Hrubá Voda

Dobrý den, klíče dostanete od každé místnosti, máme v ceně hodinu sauny a hodinu vířivku, to znamená na každou proceduru máte pouze jednu hodinu a ne dvě hodiny. WC pro saunu je přímo v místnosti. WC pro vířivku je na chodbě. Strávíte hodinu ve vířivce a poté přejdete pouze cca 2 metry do sauny. Popřípadě zavolejte na recepci hotelu, která Vám vše vysvětlí. Hezký den

qwe

Dobrý den, lze voucher uplatnit i o víkendech ?

Hotel Akademie Hrubá Voda

Dobrý den, ano výběr termínu záleží jen na Vás, s dotazy ohledně termínů a rezervace se obraťte prosím na recepci, tel. č. 585 002 495 nebo 725 813 800. Dě­kujeme

Aleš

Pokud dobře vidím na fotkách, tak do sauny se jde rovnou od vířivky, tudíž o soukromí potom nemůže být vůbec řeč. Navíc zázemí, wc i odpočinkové prostory jsou pokud vidím společné pro saunu i vířivku dohromady. Takto si tedy „privátní“ nepředstavuji.

Hotel Akademie Hrubá Voda

Omlouvám se, fotka je upravena, aby byly vidět obě nabízené wellness na jedné fotografii. Ve skutečnosti se vířivka a sauna nacházejí ve dvou odlišných místnostech naproti sobě, mají společnou pouze přístupovou chodbu.

Aleš

Tak to stejně nechápu, pokud blokujeme tak jako tak dvě hodiny celé wellness, proč si nemůžeme dát třeba delší vířivku než saunu? Celou hodinu sauny stejně nedám a přítelkyně nesmí do sauny vůbec.

Hotel Akademie Hrubá Voda

Dobrý den, vířivka a sauna jsou ve dvou rozdílných místnostech akorát naproti sobě, pokud například vyjdete po hodině z vířivky, můžou jít po Vás další hosté, proto tedy dodržujeme 1 hodinu vířivky a 1 hodinu sauny. Děkujeme za pochopení

Štěpán

Zdravím, ještě jednou, tedy pro 100% pochopení. Při koupení poukazu budu mít 2 hodiny privátního pobytu ve welness, kdy po celou dobu bude v provozu vířivka i sauna případně parní sauna (pokud bych ji zvolil) ? Nebo po hodině se jedno zařízení vypne?

Hotel Akademie Hrubá Voda

Dobrý den, po hodině se jedno zařízení vypne a pak přejdete do druhého, které je hned na proti sobě. Popřípadě zavolejte na recepci hotelu, která Vám vše vysvětlí.

Aleš

Takže když to nejde rozdělit v jiném poměru, znamená to že tam nebudeme úplně sami, když prostory sauny a vířivky jsou společné?

Hotel Akademie Hrubá Voda

Dobrý den, nabídka je na 1hod sauny a 1hod vířivky. Wellness máme pouze privátní, jestli si vyberete naráz dohromady vířivku a saunu nebo jestli půjdete na hodinu do vířivky a poté do sauny, záleží na Vás.

Petra

Dobrý den,
je možné třeba využít 20 min saunu a zbytek času vířivku?
Děkuji.

Hotel Akademie Hrubá Voda

Dobrý den, je nám líto, ale tato kombinace nelze. Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru