Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Uruguayský hovězí striploin steak – 500 g masa z volného chovu

Nenechte si ujít nové nabídky podniku SelaVita – Maso a Delikatesy

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • balení 500 g hověží striploin steaku
  • začištěný, bez tukového krytí, vyzrálý
  • země původu Uruguay 

Můžete využít do 14. 5. 2017

Voucher uplatníte v e‑shopu.

  1. Vložte do košíku položku „Hovězí Striploin steak Urug PAD“ 699 Kč/kg s DPH.
  2. Vyplňte povinné údaje a do pole pro poznámku vložte kód voucheru + informaci, zda volíte osobní odběr či dopravu.
  3. Objednávky přijaté do neděle si můžete vyzvednout v úterý a ve středu. 
  4. Objednávky přijaté do úterý si můžete vyzvednout ve čtvrtek a pátek.
  5. Po dokončení objednávky vám přijde mail s potvrzením a informacemi o vyzvednutí. Objednávka je uhrazena voucherem. 
  6. Baleno cca po 0,5 kg. Případná vyšší váha se doplácí na místě hotově, za případnou nižší váhu se vrací peníze (vracení a doplácení ze snížené ceny). 
  • Rozvoz: Rozváží se ve dnech úterý, středa a čtvrtek. Hodinu dodání upřesní dopravce.
  • Cena za dovoz po Praze je 99 Kč bez ohledu na váhu masa, příp. po ČR max. do 2 pracovních dní za 155 Kč.
  • Objednávka je závazná, zrušit ji lze nejpozději 24 hod předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

350 Kč −29 % 249 Kč
350 Kč −29 % 249 Kč

Láska prochází žaludkem. Naservírujte své drahé polovičce večeři z prvotřídní hovězího steaku. Samou láskou sní nejen připravený pokrm, ale i vás.

Spoustu dobrých tipů a triků, jak maso připravit na grilu nebo na pánvi,  najdete přímo na stránkách SelaVitaZákladní pravidlo však zní – maso dělejte s láskou. 

Hovězí maso pochází z mladého býčka z pastevního chovu, který poznal jen čistý vzduch, kvalitní vodu a bohaté pastviny plné zeleně.

Maso je vakuově balené, s dobou trvanlivosti 10 dní.

Nahoru