Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kosmetické ošetření pleti včetně čištění ultrazvukovou špachtlí

4,6 / 5 Salon Malé divy Příbram  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Denisa

Dobrý den, chci se zeptat, zda je pleť po ošetření zarudlá ? A zda je možné u Vás i líčení po tomto ošetření. Případně kolik by to stálo. Děkuji

Salon Malé divy

Dobrý den, nemusíte se obávat, pleť je po aplikaci masky zcela zklidněná, bez podráždění, zarudnutí a denní líčení jde také zahrnout po ošetření samostatně za 100Kč, případně i večerní. :-)

Michaela Štětková

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat na ošetření v těhotenství. Všimla jsem si, že ho máte zařazené v kontraindikaci. Jedná se o celou dobu těhotenství nebo jen o 1. trimestr? Týká se to jen některého z části ošetření, že by se dalo něco vynechat nebo všeho?

Velice děkuji

Salon Malé divy

Dobrý den přeji,
tato kontraindikace se týká konkrétně samostatné procedury s ultrazvukovou špachtlí, tj. funkce hloubkového čištění a zapracování kolagenu sonoforézou. Tento přístroj pracuje na principu vysokofrekvenčních vln a ikdyž nejsou konkrétně zaznamenány případy poškození plodu, přesto se ošetření pleti tímto přístrojem spíše nedoporučuje po celou dobu těhotenství. Jelikož je toto podstatnou částí z celého ošetření, byla by jste o to ochuzena, ale hloubkové čištění lze nahradit i šetrným ručním mechanickým čištěním a pomocí účinného čisticího krému, který uvolňí komedony a mazové zátky, který naneseme před liftingovou masáží a čištění poté půjde raz dva a kolagenové sérum lze také zapracovat pod pleťovou masku ručně pomocí rukou a tepla a vše takto bude pro vás i mimčo 100% bezpečné a stále s účinným efektem :-).

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru