Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jarní degustační menu pro 2 podávané v rukavičkách: foie gras, kalamáry, kuřátko

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Bianco e Nero

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)

Jarní degustační menu pro dvě osoby

  • 2× salát s kozím sýrem (rukola, salát friseé, hrášek, medová šalotka, 190 g)
  • 2× grilované foie gras (rebarborový jus, foie gras mousse, pyré z červené cibule, granátové jablko s Armagnacem, 100 g)
  • 2× risotto nero (kalamáry, rajčatový tataráček, čerstvá bazalka, extra virgin olivový olej, 300 g)
  • 2× kuřecí Ballotine (jarní kukuřičné kuřátko Poulet, espuma z fava fazolek, kukuřičné pyré, houba enoki, 300 g)
  • 2× řez dulce valrhona (yuzu sponge, maliny, sorbet malina-wasabi, čokoláda Valrhona 32% Dulcey, 250 g) 

Můžete využít do 31. 7. 2017

  • Rezervace: Stůl si zamluvte zavčasu na tel. 224 829 215.
  • Při rezervaci budete požádáni o kód voucheru.
  • K degustačnímu menu patří vhodný dress code, oblékněte se do gala a nechte si chutnat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 379 Kč
1 379 Kč

Na tohle menu musíte jít ve dvou – to aby vás měl kdo štípnout, až si budete připadat jako ve snu.

Přibrzděte v rušném dni, zapomeňte na pracovní shon a vydejte se na poklidný ostrůvek Ristorante Bianco e Nero, který najdete v atriu paláce Floren­tinum. Ocitnete se na místě, kde vás čeká nebeský kulinářský zážitek.

O vás a váš doprovod se po celou dobu bude starat pozorný personál, a to v doslovném i přeneseném slova smyslu v rukavičkách. Na blaho vašich chuťových pohárků zase bude myslet tým kuchařů, kteří sestavili 5chodové menu kombinující tradiční i moderní gastronomii.

Šéfkuchař Andrej Mišutka se snaží minimalizovat počet surovin, tak aby vynikla jejich přirozená chuť. Posoudíte to sami na kuřecím Ballotine, risottu s kalamáry, foie gras a dalších rafinovaných chodech. Vše se navíc bude připravovat přímo před vámi v otevřené kuchyni.

Aby byl požitek dokonalý, nechte si doporučit lahev vína nebo nahlédněte do nápojového lístku a připijte si na jedinečný okamžik třeba italským likérem. Výjimečný je i interiér res­taurace – obklopí vás skvosty z dílen českých i zahraničních designérů a krásný výhled do atria.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita