Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vyvolání fotografií vybraného formátu

4,6 / 5 Foto Morava Kopřivnice  (mapa) 635 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Ivana

Dobrý den, když objednam dva vouchery budu platit poštovné 2× jako to bylo posledně?

Foto Morava

Dobrý den, vše je pouze o komunikaci a postupu při zadávání objednávky. Optimální postup je pokud uplatníte vouchery v jedné objednávce, stačí je v poli, kde se zadávají oddělit čárkou a systém je automaticky uplatní. Pokud zadáváte více objednávek, je důležité to napsat do poznámky. Obzvlášť když končí akce, si obsluha nemusí všimnout, že máte více objednávek a pošle je samostatně. V případě že platíte poštovné online, stačí zaplatit první zakázku a do poznámky napsat, že ostatní zakázky chcete sloučit. V případě, že zaplatíte online více zakázek nic se neděje, běžně tyto přeplatky vracíme a zakázky sloučíme do jedné za jedno poštovné. Pokud se to stane, požádejte si o sloučení zakázek a vrácení přeplatku na digital@fotomorava.cz .Musíte tak učinit neprodleně, než se zakázky odešlou samostatně.

Mirka

Dobrý den, fotky si nechávám vyvolávat výhradně jen u Foto Moravy a jsem vždy naprosto spokojená – se vším! Voucher na vyvolání 100ks si určitě zase koupím, ale tentokrát bych měla dotaz jestli by bylo možné k této objednávce, nechat si vyrobit 2ks fotek ve formátu A4 (samozřejmě počítám s placením navíc) A právě to by mě zajímalo, kolik navíc by to bylo. Objednávku si vyzvedávám osobně v laboratoři v Kopřivnici. Předem děkuji za info
Přeji hezký den

Foto Morava

Dobrý den, fotografie nad rámec voucheru jsou účtovány dle platného ceníku: http://www.mojefoto-online.cz/cenik.php

Stanislav Vorel

Dobrý den,
Je možno využít voucher i na fotografie formátu A4 a případně​ v jaké ceně?

Děkuji a s pozdravem,

Foto Morava

Dobrý den, u této akce se nepočítá s formátem A4. Podobná naše akce běží i na slovenském Zĺavomatu https://www.zlavomat.sk/zlava/598876-vyvolanie-100-fotiek-na-fotopapier-fujifilm , kde je v nabídce i formát A4.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru