Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní hygienická očista vašeho telefonu se slevou na nákup příslušenství

4,3 / 5 iLoveServis (9 poboček) Praha - Jinonice  (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Dita Hánová

Dobrý den, vrátila jsem se z tropických krajin a telefon mi začíná občas „zlobit“. Je vhodná volba čištění telefonu a nebo mám zvolit jinou službu?
Pokud bych zakoupila tuto službu čištění a bylo třeba ji po rozebrání telefonu doplnit o deoxidaci, kolik by se doplácelo? Děkuji za odpověď.

iloveservis

Dobrý den, pokud by přístroji nepomohlo klasické čištění a byla by nutná jeho deoxidace, platí se vždy pouze ten úkon, který přístroji pomůže. Cena deoxidace se pohybuje od 750,– do cca 1300,–Kč, liší se právě podle modelu. Pokud by tento servisní úkon nepomohl, platí se jen 590,–Kč za čas technika a odvedenou práci na přístroji. Určitě se u nás zastavte osobně, telefon prohlédneme a na místě bychom se domluvili na nejvhodnějším postupu. Je určitě potřeba aby přístroj viděl technik a zhodnotil jeho celkový stav.
Přeji hezký den.
Petra
Tým iLoveServis

Michal

Dobrý den. Chtěl bych využít vašich služeb. Dělám totiž na šachtě. Mohu přinést i telefon kterej je v programu kterej má alza? Každej rok novej.

iloveservis

Dobrý den, v tomto případě je nutné počítat s tím, že jelikož jsme pouze pozáruční servisní středisko, na přístroji po jeho otevření (demontáži) propadne záruka a tím pádem by nebylo možné dále tento výměnný program od Alzy využívat.

Přeji hezký den.
Petra
Tým iLoveServis

Svatoslav Fojtl

Chci uplatnit kredity na nabídku a vždy mě to hodí na zaplacení.Co dělám špatně???

Slevomat.cz

Dobrý večer, Svatoslave,

je nutné ještě před dokončením objednávky v posledním kroku zakšrnout, že chcete kredity uplatnit a je to :-)

Hezký páteční večer. Míša

Anna-Marie Stejskalová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli je možné vyčistit mobil, který mi spadl do vody. Jedná se o IPhoneSE. Děkuji za odpověď.

iloveservis

Dobrý den.

bohužel ne. Pokud přišel přístroj do kontaktu s kapalinou je nutné povést tzv. deoxidaci, což je jiný druh čištění, který se provádí ultrazvukem. Nabídka klasického čištění se týká opravdu jen pročištění všech vstupů, výstupů, usb, jack konektor, krycích membrán, atd… Přístroji by toto čištění nepomohlo. V tomto případě je nutné zastavit se osobně na nejbližší servis, kde přístroj prohlédneme a zjistíme rozsah poškození kapalinou.

Hezký den přeji.
Petra
Tým iLoveServis

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru