Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Navrhněte si zrcátko podle svých představ

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Jitka

Dobrý den,
chápu dobře, že v ceně voucheru je zrcátko a jeden jiný produkt? Jinak mi nedává smysl, proč bych si měla kupovat voucher za 59 Kč, když cena jednoho zrcátka je 40 Kč. A je pak možné mít na druhém produktu jiný obrázek? A jak zkontroluji, zda je obrázek z PDF souboru na zrcátku celý?
 Díky

Udělej si placku.cz

Dobrý den paní Jitko,

v ceně voucheru je jedno zrcátko 75 mm, které stojí 75 Kč. 40 Kč stojí placka 75 mm se špendlíkem. Zrcátka jednoduše vyberete tak, že v záložce „navrhuji“ vyberte položku „Zrcátka“.

V pdf souboru je nejlepší zaslat grafiku již ořezanou do kruhu s vyznačenými tiskovými značkami, popřípadě stačí obrázek ořezaný do kruhu. Další možností je napsat nám na chci@udelejsiplacku.cz a my Vám s grafikou rádi pomůžeme :)

Přeji krásný den

Jaroslav Kišš

Ivana H

Dobrý den, je možné si nechat zaslat více ks zrcátek za jedno poštovné? Pokud ano, asi je třeba objednat tolik voucherů, kolik chci zrcátek, že?

Děkuji Ivana

Udělej si placku.cz

Dobrý den paní Ivano,

na jednu objednávku (za jedno poštovné) lze uplatnit až 10 slevových voucherů. Pokud byste chtěla více zrcátek, napište nám prosím na email chci@udelejsiplacku.cz a domluvíme se tak, abyste platila pouze jedno poštovné. Na každé jedno zrcátko je třeba mít jeden voucher. Budete-li chtít například 4 zrcátka, je potřeba mít 4 vouchery.

Je to srozumitelné? :)

Přeji krásný den

Jaroslav Kišš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru