Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jarní romantika pro dva se snídaní v historickém centru Českého Krumlova

4,6 / 5 Vila Johanka Český Krumlov (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Radka Joklová

Dobrý den, prosim o info, zda mate volny dvoulůžkový pokoj v termínu 6.-8.5. a jaka je cena. Děkuji předem za odpověď

Vila Johanka

Dobrý den, paní Radko, vouchery, které jsou k prodeji na Slevomatu jsou určeny pouze pro všední dny. Pokud máte zájem o jiný termín, tak se ozvěte e-mailem (info@vilajohanka.cz). Přeji pěkný den, s pozdravem Pavel Vila Johanka

Petr Sejdl

Rádi bychom navštívili zádě po čase Český Krumlov a zavzpomínali… byl nám doporučen váš penzion! Náhodou jsem na vás narazil i zde na Slevomatu, který jistě také ví proč vals nabízí:) Ake máme problém – žena nemůže z práce jindy než o víkendu. Vyhovuje nám prosím?! Děkuji za odpověď. Termín si vyberte případně tak aby vám vyhovoval (konec května a červen) kterýkoli víkend. Nástup v pátek v podvečer a v neděli v poledne odjezd.

Vila Johanka

Dobrý den, jsme rádi, že jste vybrali náš pension. Vouchery, které jsou k prodeji na Slevomatu jsou určeny pro všední dny. Pokud je z Vaší strany zájem o jiný termín, tak se ozvěte e-mailem (info@vilajohanka.cz) Předem děkuji za pochopení, s pozdravem
Pavel Vila Johanka

Hana Matejková

Dobrý den.
Máte prosím volný termín 17.4.-19.4.? A je možný příjezd na velikonoční pondělí večer?

Vila Johanka

Dobrý den paní Hanko, dnes nebo zítra se dozvím, zda bude volný pokoj ve Vámi požadovaném období (pondělí-středa), zatím předběžně rezervován. Prosím o zaslání Vašeho e-mailu na info@vilajohanka.cz. Potvrdím Vám, jakmile se vyjasní. Přeji pěkný den Pavel Vila Johanka (info@vilajohanka.cz)

Magda

Dobrý den, je možné přijet se psem? Střední plemeno.

Vila Johanka

Dobrý den, paní Magdo, děkujeme za Váš zájem; pobyt umožňujeme pouze s menším psem. Děkujeme za pochopení, s přáním pěkného dne Pavel Vila Johanka (info@vilajohanka.cz)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru