Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lahodné orientální 3chodové menu s tradičním nápojem pro dva labužníky

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je nutné se držet pouze nabízených dvou jídel z nabídky, nebo si můžeme vybrat i jiná ve stejné cenové relaci nebo si i připlatit.
Děkuji.

Golden Nepal

Dobrý den,

nabídka je určena na tyto dvě jídla… Stojíme si za nimi a dokonce jedno z nich vaříme pouze pro tuto akci a obvykle jej ani nenabízíme. Změna je možná pouze v případě požadavku na vegetariánské jídlo. Zde je možné nahradit maso sýrem paneer, který si sami vyrábíme nebo po domluvě jídlem z jídelního lístku. Jiné změny možné nejsou. Děkujeme za pochopení.

Míla

Dobrý den,

na rezervačním formuláři mi nejde zadat dřívější čas, než v 16 hodin (chtěla jsem zarezervovat zítřek- sobotu od 11.30h.). Při koupi voucheru jsem si nevšimla, že by bylo nějaké časové omezení. Jak to tedy je? Mohu se objednat telefonicky, nebo je tedy voucher možné využít jen večer?

Golden Nepal

Dobrý den,

děkujeme za upozornění. Omylem jsme pro víkendy nastavili stejné rezervační časy jako ve všední dny, kdy je možné dělat rezervaci až od 16:00 z důvodu denního menu. O víkendech je možné dorazit i dříve. Vše již bylo opraveno a rezervaci je možné uskutečnit.

Maara

Zdravim asi uplne hloupej dotaz. Znamena ten vyber z dvou variant, ze muzeme ochutnat vse, tedy jeden z paru jednu variantu ten druhy druhou? Jsme ochutnavaci a radeji bychom mensi porce ve dvou verzich nez jednu vetsi pro oba. Dekuji.

Golden Nepal

Dobrý den,

u předkrmu to znamená, že si vyberete jeden. Pokud byste chtěli ochutnat i druhý je jej možné přiobjednat na místě, ale budete jej muset zaplatit…

U hlavního chodu si můžete klidně dát každé jídlo jiné a zkusit obě přílohy.

Dezert opět vybíráte jeden. Nicméně, pokud se řadíte mezi ochutnávače, zkuste se nám na místě připomenout a pokusíme se vám připravit poloviční porce obou dezertů.

Miluška

Dobrý den, na Vašich web. stránkách uvádíte, cituji: „Chicen Tikka Masala, Butter Chicken a Vindaloo obsahují barvivo.“
Prosím o informaci o jaké konkrétní barvivo či barviva se jedná, děkuji.

Golden Nepal

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Jedná se o barvivo E124. Aktuálně uvažujeme o náhradě tohoto barviva jiným. Rádi bychom se i tímto odlišili od konkurence, zatím však používáme tuto variantu.

Lenka

Dobrý den, je možné využít voucher na jídlo s sebou, nebo je nutná konzumace v restauraci?

Golden Nepal

Dobrý den,

ano možné to je. Jen budete muset připlatit pár korun za obaly a i v tomto případě platí nutnost rezervace nebo alespoň předchozí telefonická domluva, kdy pro jídlo dorazíte.

Jana

Dobrý den, nebylo by možné vyměnit jedno z hlavních jídel za vegetariánské? Děkuji za odpověď.

Golden Nepal

Dobrý den, samozřejmě to nebude problém. Můžete si na místě vybrat libovolné jídlo z naší nabídky vegetariánských pokrmů.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru