Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Brazílie a příroda Pantanalu: záloha na 16denní letecký zájezd s českým průvodcem

4,1 / 5 CK Tam Tam Argentina 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Zdeněk Solař

Vážení,
řada mých otázek je zodpovězena Vaším popisem zájezdu na Vašem webu, kde u slevomatu odkaz/zmínka o něm chyběla. Takže už jen něco k těm hotelům a těm leteckým společnostem s časy letů/přestupů. Děkuji.

CK Tam Tam

Dobrý den pane Solař.
Na slevovém portálu Slevomat máte uvedený podrobný program zájezdu, kde uvádíme i jména všech hotelů, což nebývá u poznávacích zájezdů zvykem. Obvykle se uvádí jen kategorie hotelu.
Přelety po Brazílii bývají většinou operovány společností TAM nebo GOL, ale může být i AZUL. Většina přeletů je s přestupem v Sao Paulo. Časy vám bohužel nesdělím, protože letový řád se může změnit i pár dní předem. Doba přestupu je většinou do 3 hod. čekání.
V případě dotazů mne prosím neváhejte kontaktovat telefonicky – Dušan Porada – tel.: 736 641 006
Velmi rád zodpovím všechny Vaše dotazy.

PS: Na slevovém portálu SLEVOMAT prodáváme šestou sezónu. Ještě nikdy se nestalo, že by si zájezd koupil někdo, kdo píše do diskuze. Opravdoví zájemci o zájezd vždy zavolají a své dotazy směřují po telefonu. Třeba budete první :-)

Zdeněk Solař

Sdělte, prosím:
podrobnější údaje ohledně:

  1. dopravy: jména linek, časy letů, časy přestupů/ doba čekání
  2. ubytování: upřesnit jména (i přesné označení názvu) následujících hotelů; nenašel jsem je: Albergue d'Ajuda Bonito, Praia d'Azul Abraao, Praia do Forte. levné hotely namísto 2 hostelů nebyly k nalezení?
  3. stravování: např. 1 oběd, 1 večeře : kdy, v jakém hotelu?
  4. Jízdenky a vstupy: časy pobytů v jednotlivých objektech, resp. jednotlivých akcí

Děkuji.
Z. Solař
Věra Filípková

Dobrý den, tuto CK provozuje fyzická osoba a název společnosti není zapsán v obchodním rejstříku. Takže proč tento pán nepodniká pod vlastním jménem? Po kontrole pojištěných CK proti úpadku jsem tuto „společnost“ ani jméno jejího majitele nenašla. Můžete mi, prosím, sdělit, zda jsou moje informace v pořádku, nebo jsem někde něco přehlédla? Děkuji.

CK Tam Tam

Dobry den pani Filipkova.
Jak spravne uvadite podnikam jako fyzicka osoba pod mym jmenem Dusan Porada. Coz u CK neni nic neobvykleho. Dovetek za jmenem „CK TAM TAM“ je u fyzickych osob zcela bezny.
Samozrejme jsme radne pojisteni proti upadku CK u CPP narozdil od jinych radoby CK. Certifikat pojisteni mame vyveseny na nasich webovych strankach www.cktamtam.cz. Bez radneho pojisteni by s nami slevovy portal nespolupracoval. Nez budete priste psat komentar, doporucuji vse poradne prohledat a seznamit se s fakty.
Dusan Porada
majitel CK TAM TAM
podnikajici jako fyzicka osoba

Veronika

Dobrý den
jedna velká škoda je ta, že dokud průměrné platy v České republice budou jaké jsou, tak nikdy poctivý člověk, který pracuje, nemá dluhy atd., tak nemá šanci si na takovou krásnou dovolenou ušetřit. Protože dát 280.000 Kč cca za 2 dospělí a 2 děti, to pro člověka, který celý život pracoval, fakt není, protože běžně pracovní místo za 40.000 měsíčně není:-(

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru