Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nejprodávanější Extra velká fotokniha z vašich fotek

Bontia 315 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Tessem

Dobry den, treba jeste stihnu odpoved, ale chci se zeptat bylo by mozne objednat vouchery u teto akce, ale dostat knihy v mensi velikosti, t.j. velikosti A4, 21,5×27?? Jiz jsem u Vas v minulsoti knihy ve velikosti A4 objednala a rada bych mela knihy ve stejne velikosti.
Dekuji, Tessem

Bontia

Dobrý den,

pokud Vám jde o fotoknihy o velikosti 21,6 × 27 cm, tzv. velké na výšku, poukazy z této akce k jejich objednání využít nelze. Jak je uvedeno v podmínkách, každý poukaz je možné použít pouze v objednávce produktu, na který byl vystaven.
Pokud Vám jde výhradně o uvedený rozměr, můžete počkat na následující slevovou akci, v rámci které budeme nabízet velké fotoknihy na výšku, nebo využít aktuální akční nabídky na našich stránkách, viz www.bontia.cz/ceny/fotoknihy.

Mějte pěkný den.
 Martin

Zdenka Pařilová

Dobrý den, chtěla bych zadat fotoknihu jako vzpomínkovou tudíž bych tam potřebovala zakomponovat staré černobílé fotky a i barevné, ale na papíře plus současné digitální. potřebovala bych poradit jak na to. A jestli to stihnete, abych tu knihu měla nejpozději 16.3. 2017 doma. Děkuji Zdenka Pařilová

Bontia

Dobrý den,

ve fotoknize můžete použít barevné i starší černobílé fotky. Program automaticky hlídá rozlišení snímků. Pokud tedy nebude kvalita použitých fotek dostačující, program na takovou skutečnost upozorní. Nekvalitní fotky následně můžete například vyměnit nebo zmenšit.
Naši zákazníci úspěšně pracují i s naskenovanými fotografiemi. Pokud nepodceníte důslednou kontrolu v tzv. kontrolním náhledu, který je součástí Bontia Studia, výsledný produkt bude v pořádku.
V případě jakýchkoliv pochybností se nám neváhejte ozvat. Možnosti kontaktu naleznete na stránce www.bontia.cz/kontakt.
Co se týče termínu dodání, aktuálně fotoknihy v drtivé většině případů expedujeme do 6 pracovních dnů. Vámi uvedený termín by tedy měl být reálný.
Pokud jste v této akci poukaz nestihla zakoupit, budete mít brzy možnost v akci následující.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Kučerová

Dobrý den, právě se chystám koupit voucher na fotoknihu rozměry: 24,5 × 30 cm, počet stran: 32, vím, že stran chci víc. Jak strany navíc získám, mám v programu vybrat knihu, která již víc stran obsahuje, nebo v procesu výroby knihy lze vkládat listy navíc. Děkuji

Bontia

Dobrý den,

v programu Bontia Studio standardně vytvořte knihu s větším počtem stran. Během objednávky pak bude automaticky vypočítán doplatek. Pokud jste poukaz v této akci náhodou pořídit nestihla, brzy budete mít možnost v rámci následující akce.

Přeji Vám hezký den.
 Martin

Lukáš Malina

Dobrý den, počet stran 32 znamená, že má kniha jen 16listů nebo se strana rovná list? Díky

Bontia

Dobrý den, Lukáši,

uvádíme vždy počet stran, nikoliv listů. Počet listů je tedy poloviční.

Mějte se hezky.
 Martin

Lenka

Dobrý den,
Vašich služeb jsem už několikrát využila, u poslední knihy včetně „novinky“: automatického vylepšení tmavých fotek – tato funkce mi ale nevyhovuje (obrázky se mi zdají „vyšisované“) – je možné tuto službu zrušit?
Voucher je pouze na daný formát na výšku, na široký formát („extra velká na šířku“) se tedy nevztahuje?

Bontia

Dobrý den, Lenko,

ano. Vylepšení lze vypínat a zapínat globálně pro všechny fotografie, ale také individuálně u jednotlivých snímků. Postup, jak na to, naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/392-vylepseni-fotoknih.
Pokud jde o Váš druhý dotaz, jak je uvedeno v podmínkách akce, poukaz je třeba použít v objednávce produktu, na který byl vystaven. Variabilní může být pouze počet stránek. V případě zakoupení většího počtu stran je k objednávce knihy automaticky připočítán doplatek (standardně 50 Kč za každých 8 stran navíc).

Mějte se hezky.
 Martin

Anna Trkalová

Dobrý den,
chci se zeptat – jak se platí stránky navíc? Až po objednání spolu s poštovným? Jde mi o situaci, kdy dopředu nevím, na kolik stránek se vejdu. Děkuji.

Bontia

Dobrý den, Anno,

doplatek za stránky navíc je automaticky vypočítán až během objednávky samotné fotoknihy. Bližší informace k doplatkům naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/185-cena-jineho-poctu-stran.

Mějte se pěkně.
 Martin

Iva Karlová

Dobrý den,

pokud bych chtěla knihu se 72 stranami, pak bude celkem stát 749 Kč, je to tak? Děkuji za odpověď

Bontia

Dobrý den, Ivo,

ano. S doplatkem za stránky navíc bude cena za výrobu fotoknihy taková, jakou uvádíte.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Jitka R-k

Dekuji za odpoved. To jsem tedy trosku zklamana. Ale dobra, vezmu si z toho ponauceni a priste nakoupim jen pres Slevomat a ne primo od Bontia. Od vas jsem totiz obrdzela nabidku kde je tato kniha o 100,– drazsi.. skoda.

Bontia

Dobrý den, Jitko,

obsah jednotlivých slevových akcí se standardně liší. Pokud si chcete zajistit nejvýhodnější nabídku k Vámi preferovanému produktu, doporučuji Vám věnovat pozornost všem dostupným akcím.

Mějte se pěkně.
 Martin

Jitka R-k

Dobry den, na kolik me vyjde tato kniha pri 120 stranach? Pocitam spravne ze 1049,– ? Dekuji za odpoved.

Bontia

Dobrý den, Jitko,

ano. Jak je uvedeno v popisu akce, každých 8 stran navíc je s příplatkem 50 Kč.

Mějte se pěkně.
 Martin

Petra

Dobrý den,
program Bontia na vytvoření fotoknihy mně nelze stáhnou do počítače Mac. Je uvedeno, že je to pouze pro iPhony, iPady a Windows. Znamená to tedy, že na Macu knihu nevytvořím?
Děkuji za informaci

Bontia

Dobrý den, Petro,

Bontia Studio je v současné době dostupné pro iOS a Windows.
Program lze na MAC nicméně spustit prostřednictvím externího programu. Návod, jak na to, naleznete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/article/15-instalace-na-mac.
Samostatná verze pro MAC je zatím ve vývoji. Měla by být dostupná v tomto roce.

Mějte se hezky.
 Martin

Gabriela Zíková

Dobrý den,

stáhla jsem si Váš program a chtěla jsem vytvořit fotoknihu s Vaší předlohou s názvem 1. rok kluka. Ale po otevření programu je v nabídce pouze předloha s názvem Honey. Prosím o Vaši radu jak mám dále postupovat.

 Děkuji

Bontia

Dobrý den, Gabrielo,

jak je uvedeno na stránce www.bontia.cz/detske-designy a také v nabídce designů v Bontia Studiu, zmíněný design je dostupný pouze pro velké fotoknihy na výšku (21,6 × 27 cm). Aktuální akce se váže na extra velké fotoknihy na výšku (24,5 × 30 cm).
Pokud Vám tedy jde o design 1. rok kluka, doporučuji Vám v programu vytvořit novou knížku v tomto designu nebo změnit rozměry některé z Vašich stávajících knih (v menu je třeba vybrat Kniha, poté Změnit a Velikost a formát). Fotoknihu v takovém případě můžete zakoupit například za naše aktuální akční ceny bez poukazu.

Přeji Vám pěkný den.
 Martin

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru