Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pekelně rychlá jízda v nadupaném Lamborghini Gallardo včetně paliva

4,7 / 5 ExtraDrive.cz (3 pobočky) Olomouc  (mapa) 68 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Soňa

Dobrý den,
má auto nějaké omezení vzhledem k rozměrům a váze řidiče?? Netuším, jak se tam nasouká nějaký silný,vysoký pořízek..:-)

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Soňo, děkujeme za zaslání dotazu :) Výškový limit pro řidiče bude někde do 2 m a hmotnostní odhadujeme 100–110 kg. U spolujezdce je místa trochu více, ale přece jen, je to supersport. Pokud si nejste jistá, klidně se nám ozvěte na infolinku!

Kája

Na jakém okruhu se jezdí? Jezdí se okruh po silnicích v běžném provozu nebo je možnost vyzkoušet si jízdu na závodním okruhu bez omezení rychlosti?

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Kájo, děkujeme za zaslání dotazu! Tato akce bude realizována na veřejných komunikacích viz popis. Valná většina trasy pak vede po dálnici, takže o požitky z akcelerace nebývá nouze :) Pozvánku na akci typu „letiště“ zasíláme až zákazníkům, kteří s námi absolvovali jízdu takto klasicky..

nika

Co je to rychlovka? Má kolik minut a řídím sám? Děkuji

ExtraDrive.cz

Dobrý den, Niko, děkujeme za zaslání dotazu :) Základní popis varianty najdete vždy v sekci s nadpisem „V ceně varianty“. Pro jistotu tedy uvádíme i zde: svezení v Lamborghini Gallardo LP560–4 na sedadle spolujezdce (tříkilometrový okruh), prostor pro focení, palivo, dálniční známka, zákonné a havarijní pojištění. Tuto variantu tedy nevyměřujeme dobou trvání, ale garancí odjetí alespoň tříkilometrové trasy..

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru