Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Benátky jako na dlani: 2 nebo 3 noci se snídaní v hotelu Alla Giustizia

4,1 / 5 Online Media Zrt. Benátky - Itálie (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana Fialová

Krásný den Míšo, voucher včera v pořádku a v krásném balení dorazil do schránky. I přes velké zpoždění udělal velkou radost a musím říct, že dárkové provedení je opravdu krásné. Moc děkuji za perfektní komunikaci a pomoc. Děkuji a přeji hezký den. Hanka

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani,

jsem moc ráda, že v pořádku dorazil. Ať udělá co největší radost! :-)

Hana Fialová

Zdravím Míšo, děkuji za rychlou komunikaci a kredity. Bohužel voucher stále nepřišel. V elektronické podobě ho mám také, ale byl to dárek k narozeninám a proto jsem nechávala vyhotovit dárkové balení. Můžete prosím prověřit kde se stala chyba. Narozeniny už stejně byly, ale i tak bych ráda měla dárek co nejdříve. Děkuji za pochopení a přeji hezký večer.
S pozdravem, Hanka

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani,

omlouvám se, dostali jsme zprávu od České pošty, že u těchto voucherů na toto datum došlo k hromadnému zpoždění, ale nejdéle do středy budou doručeny. Tak snad už bude vše v pořádku :-)

Krásný den. Míša

Hana Fialová

Dobrý den Míšo, voucher mi dnes nebyl doručen! Opravdu bylo nezbytné aby přišel dnes 31.3. Je nějaký šance ze přijde ještě zítra ráno v sobotu? Děkuji. Je to pro mě moc důležité.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Hani,

moc se omlouvám za tyto komplikace. Vidím, že jsme voucher v pořádku odeslali, pravděpodobně se tedy jedná o menší zpoždění ze strany pošty. Voucher jsme zaslali také do emailu, pokud byste ho potřebovala dříve a na svém profilu máte ode mě malou omluvu v podobě kreditů.

Děkuji za pochopení a přeji vám hezký zbytek víkendu. Míša

Hana Fialová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali dárkové balení voucheru bude doručené do schránky či mi ho nechají na poště, pokud nebudu doma v době doručení. Moc děkuji za odpověď. Hezký den. Hana

Slevomat.cz

Dobrý den, Hani,

voucher obdržíte do schránky, nemusíte se bát :-)

Krásný den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru