Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Láhev na vodu Botanela s různými motivy

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Soňa

Děkuji :)

Soňa

Dobrý den, láhev je vynikající, už jednu mám. Nerozbitná na kachličkách i s vodou a vydrží dlouho. Prosím, je možné, doručit láhev s názvem Motiv květiny jarní, která je právě vyprodána. Je to možné? Děkuji.

Botanela

Dobrý den, ano, počty lahví budou navýšeny, včetně květin jarních.

Andrea

Dobrý den, je plastový materiál BPA free? Děkuji.

Botanela

Dobrý den, dle nařízení Komise EU č.10/2011 je limitní množství BPA 0,6 mg/kg. Poslední studie EFSA (European Food Safety Autohority) z ledna 2015 reaguje na velké množství vědeckých výzkumů této látky v letech 2011 – 2015. Závěry studie jsou, že bezpečné množství BPA je cca 12,5 x nižší než je stanovené limitní množství z roku 2011. Studie uvádí, že BPA v tomto množství nepředstavuje žádné zdravotní riziko ve všech věkových skupinách (kojenci, děti, dospělí, senioři, těhotné ženy). Mez stanovitelnosti BPA lahví Botanela je 0,005 mg/kg, což je výrazně pod limitním množstvím i pod doporučeními z posledních výzkumů EFSA. Láhve jsou zdravotně nezávadné, což máme potvrzeno i ze Státního zdravotního ústavu v Praze. Pokud by Vás tato problematika více zajímala, podívejte se na http://www.efsa.europa.eu/en/topics/topic/bisphenol

Nicolletka

Tak bych poprosila e-mailem testy nezávadnosti. Do Říčan kvůli tomu nepojedu. Děkuji za pochopení

Botanela

Pošlete mě prosím na Vás kontakt na botanela@email.cz, ať vím kam to poslat. díky

Nicolletka

Dobrý den,
Můžete mi zaslat testy či certifikáty o nezávadnosti lahve ze státního zdrav. ústavu? Nebo nejsou k nahlédnutí?
Předem děkuji

Botanela

Dobrý den, kompletní testy jsou k dispozici k nahlédnutí u nás v Říčanech, mailem Vám můžu poslat výtah z testů. V případě potřeby nás prosím kontaktujte.

Jana Bělovská

Dobrý den,pochopila jsem správně,že láhev není skleněná? Plánuji ji koupit pro 5ti leté dítě.Děkuji Jana

Botanela

Dobrý večer, ano, láhev je z plastu.

Kristýna

Dobrý den,

je hrdlo dost široké, aby tím prošla vodou nasáknutá chia semínka? Děkuji za info.

Botanela

Dobrý den,
určitě projdou, užší hrdlo na pití je široké cca 2 cm.

Lucie Henton

Dobry den, je lahev vhodna i na perlivou vodu? Vetsina lahvi tece. Diky za odpoved

Botanela

Dobrý den, ano, láhev lze použít i na perlivou vodu a neteče.

Pavla

Dobrý den, minulý rok v červenci jsem si u vás koupila láhev. Použila jsem ji jen jednou, protože pokud láhev nestojí, ale leží, tak teče. Je láhev poškozená nebo je nějaký fígl v uzavírání láhve?

Botanela

Dobrý den, láhev by téct neměla. Žádný fígl v uzavírání není. Láhev můžete reklamovat, pokud láhev nebude v pořádku, tak Vám pošleme jinou nebo vrátíme peníze.

Adéla

Dobrý den,

zajímalo by mě, za jak dlouho, jestli vůbec, láhev přestane tak hrozně smrdet. Vymyla jsem ji několikrát, i myčkou prohnala, ale pořád je silně plastove cítit.
Když jsem v ní měla pití několik hodin, musela jsem ho vylít, chutnalo jako nějaká provozní tekutina z chemičky. Jestli se to rychle neupravi, můžu láhev vyhodit, což by mě fakt mrzelo.

Botanela

Dobrý den, naše láhve nesmrdí. Láhve jsou testované v laboratoři na ovlivnění chuti vody, s výsledkem, že vůbec neovlivňují chuť vody, tzn. že voda z našich lahví chutná jako ze skla. Pokud s lahví nejste spokojena, můžete ji reklamovat. Pokud láhev nebude v pořádku, tak Vám pošleme jinou nebo vrátíme peníze.

Mája Stoklasová

Dobré ráno, nikde jsem se nedočetla objem lahve. Předpokládám 1l? Z jakého důvodu není vhodné mýt lahve v myčce? Děkuji.

Botanela

Dobrý den, objem láhve je 600 ml. Některé myčky v kombinaci s některými prostředky na mytí mohou poškodit průhledné tělo láhve, zejména hrdlo a poté Vám nemůže garantovat 100 % těsnost láhve. Láhev stačí po použití vyplachnout vodou a zůstane čistá. Víčko lze mýt v myčce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru