Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Den na překrásné pláži Lido di Jesolo s večerní návštěvou Benátek

4,4 / 5 CA Hello Tour Lido di Jesolo - Itálie (mapa) 1 004 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Emil Pospíchal

Dobrý den, kolik je ještě volných míst od 8.-10.9.?

CK Hello Tour

Dobrý den, v tuto chvíli zbývá 8 neuhrazených míst. Děkujeme zazájem. CK Hello Tour

Sona Menclova

dobry den,chci se optat zda mate volny termi od 1.9 do 3.9 dekuji

CK Hello Tour

Dobrý den, ano, ještě několik posledních míst je. Děkujeme.

Anna K

Dobrý den, je termín 8.9 stále obsazen?
Děkuji za odpověď

CK Hello Tour

Dobrý den, není – další místa jsou uvolněná do prodeje…:) Děkujeme za zájem! CK Hello Tour

Michala

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kolik máte ještě volných míst v termínu Pá 1. 9. – Ne 3. 9. 2017 a dále zda s Vámi mohou cestovat i cizinci. Přítel je Portugalec, co bydlí v ČR. Děkuji.

CK Hello Tour

Dobrý den, máme ještě cca 10 volných míst. Cizinci s platnými doklady s námi cestovat samozřejmě mohou. Děkujeme za zájem.

Lucka

Dobrý den, byl by možný svoz z Plzně za příplatek? Děkuji Lucka

CK Hello Tour

Dobrý den, u tohoto zájezdu bohužel není nástup v Plzni možný. Děkujeme za zájem.

andrea gartnerova

Dobrý vecer, mám dotaz ohledně dokladů… mohu vycestovat na tento zajezd pouze na občanský průkaz, platný do konce roku 2017? Cestovní pas mám propadlý. Děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý večer, ano – stačí platný OP. Děkujeme za zájem. CK Hello Tour

Lukáš Uhlíř

Dobrý den, jsou na pláži nějaké převlékací kabinky? Pokud si necháme věci v autobuse, můžeme si je kdykoli vzít? Nebo k tomu bude určený nějaký čas?
děkuji za odpoved

CK Hello Tour

Dobrý dne, na plážích jsou převlékací kabinky a sprchy. Autobus s řidiči odjíždí mimo město na hotel z důvodu 9hodinového povinného odpočinku, přístup do busu není možný. Děkujeme za zájem. CK Hello Tour

Trylčová

Dobry den náhodou ještě 2 volna mista na termín 8–10 září už nebudou. Děkuji za odpověď

CK Hello Tour

Dobrý den, bohužel v tuto chvíli jsou všechny místa rezervována, ale je možné, že se některé neuhrazením uvolní. Děkujeme!
Ck Hello Tour

Barbora

Dobry den,jsou prosim jeste 2volna mista na termin 1–3.9? Dekuji

CK Hello Tour

Dobrý den, ano – přidáváme další bus, takže místa opět jsou.. Děkujeme!

Kateřina Skřepská

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je ještě volný termín 8.9.-10.9.? popřípadě kolik zbývá míst.
Děkuji předem za odpověď Skřepská

CK Hello Tour

Dobrý den, na termín je cca 15 volných míst. Děkujeme za zájem!

Aneta Šimůnková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli doprava lodí do Benátek je v ceně nebo se platí poté zvlášť. Děkuji za odpověď

CK Hello Tour

Dobrý den, výlet do Benátek se hradí zvlášť v ceně 15 EUR, plavba lodí pro zájemce také – 8 EUR /os. Děkujeme za zájem.

Petra J

Dobrý den, chci se zeptat k čemu je potřeba adresa při rezervaci, když žádnou smlouvu nedostaneme. A je třeba mít voucher s sebou? Čeká nás někde pasová kontrola? Jedno z mých nezletilých dětí má jen OP, tak jsem nervózní. Děkuji za odpovědi.

CK Hello Tour

Dobrý den, stačí OP, pas není třeba. Adresu v mailu k rezervaci nemusíte uvádět, nepotřebujeme ji. Voucher mít sebou nemusíte. Děkujeme za zájem.

Grundza martin

Dobry večer mohl bych přímo u vás za platit zájezd dekuji

CK Hello Tour

Dobrý den, na způsobu úhrady se prosím domluvte na zákaznické lince Slevomatu. Děkujeme za zájem.

Lucie Freiberková

Dobrý den můžete mi prosím říct v kolik je odjezd z PRAHY Na Florenc 4.8? Jelikož na slevomat u píšete dva odlišné časy.

CK Hello Tour

Dobrý den, odjezd je vždy v 19:00 hodin. Děkujeme za zájem.

Luboš Fiala

Dobrý den jakim se pojede autobusem.

CK Hello Tour

Dobrý den, na většinu termínů jedou patrové busy Setra. Děkujeme za zájem. Ck Hello Tour

Kristýna

Dobrý den, je ještě volný termín od 11.8 –13.8 pro 3osoby?
 Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem – v tuto chvíli jsou 3 místa ještě volná. Ale neváhejte, volná místa ubývají. CK Hello Tour

Eva Krejčíková

Dobrý den,
je možné si nechat věci na cestu v autobuse? Abychom nemuseli na pláži nosit tašku s mikinou apod? A je opravdu zájezd do Benátek nepovinný? Nemáme o něj zájem. A poslední otázka. Pokud jsem objednávala zájezd pro kamarádku a sebe, budeme sedět vedle sebe?
Děkuji za odpověď

CK Hello Tour

Dobrý den. Ano, nepotřebné věci si můžete nechat v busu. Do Benátek jet nemusíte, jedná se o fakultativní výlet. Autobus Vás vysadí na okraji města Mestre před Benátkami, kde Vás zase před půlnocí vyzvedne. Sedět budete určitě vedle sebe. Děkujeme. CK Hello Tour

Lucka

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli jsou ještě 3 volná místa na termín 1.9. – 3.9. 2017. Popřípadě co znamená uplatnění voucheru nejpozději do 31.8., znamená to, že musím voucher s vybraným termínem do tohoto dne nahlásit, ale jet mohu ještě toho 1.9.? Děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem. Místa jsou volná a uplatněním voucheru se opravdu myslí rezervace u naší CK.

Daniel Bureš

Dobrý den, chtěl bych se optat jestli by byla ještě dvě volná místa na termín:
St 16. 8. – Pá 18. 8. 2017. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, v tuto chvíli tam dvě místa ještě jsou. Hezký den, Tereza.

Aneta Janouchová

Dobry den musime si sjednat cestovni pojištění ? a nebude vadit když budu mit sebou odstřihlou opčanku a jsou na neplacenych plaži sprchy s wc jak daleko jsou od plaže restaurace a obchody děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, do členských zemí EU by nemělo vadit cestovat s OP s odstřihlým růžkem, tamní úředníci a policisté by měli být informováni, že doklad je např. po svatbě takto platný, není však vyloučené, že konkrétní policista nebude obeznámen a bude OP považovat za neplatný, doporučuje se tedy upřednostnit cestu s pasem. Cestovní pojištění si sjednávat nemusíte, ale rozhodně Vám to doporučujeme. WC na plážích jsou a obchody jsou vzdálené cca 5 minut chůze. Děkujeme za zájem!

Michaela Čermáková

Dobrý den, když si já a kamarádi koupíme samostatně vouchery, budeme sedět někde u sebe/spou v busu? dá se to napsat někam do poznámky… Děkuji za odpověď :)

CK Hello Tour

Dobrý den, ideální bude, když si k nám pak do jednoho mailu pošlete všechny kódy voucherů, tak budete mít rezervaci u naší CK rovnou udělanou společně. Děkujeme!

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat přibližně kolik hodin je na koupání a kolik hodin se stráví v Benátkách? Děkuji :)

CK Hello Tour

Dobrý den, pobyt v Jesolu je cca 10 hodin, v Benátkách cca 3 – 4 hodiny. Děkujeme za zájem. CK Hello Tour

Petr Truhlář

Dobrý den ,chtěl bych se Vás jen zeptat jestli prohlídka Benátek je s průvodcem.Děluji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem. V Benátkách průvodcují pouze licencovaní průvodci, o Benátkách se proto dozvíte od svého doprovodu v busu, poté můžete s celou skupinou odejít na nám. sv. Marka – procházka trvá cca 80 – 90 minut. Klienti volí i individuální volno s posezením na večeři nebo vlastní trasou. CK Hello Tour

Klient ck

Dobrý den, chtěla bych se zeptat proč, když je, jak zde tvrdíte, prohlídka s průvodcem nepovinná, museli jsme za ní zaplatit 30€ + 16€ za loď (2 osoby) ? O prohlídku jsme neměli zájem z toho důvodu, že jsem cestovala s malým dítětem a bylo jasné, že odjezd v 01:30 nebude pro nás akceptovatelný. Paní delegátka nám sdělila, že 15€ musí zaplatit všichni, jinak by to musela doplácet ona sama ze svého. Takže, za 46€ jsme se svezli cca.30 min. lodí a dostali plánek města s propiskou vyznačenými uličkami, kudy se dostaneme zpět k autobusu. Vzhledem k tomu, že Benátky vůbec neznáme, cesta nám trvala 2 hodiny. Ti, co se účastnili " prohlídky s průvodcem " byli také " velice spokojeni " My jsme alespoň ohňostroj viděli celý, v klidu z oken autobusu. Tímto bych chtěla poděkovat pánům řidičům, že cestující s malými dětmi z autobusu nevyhodili a meli pochopení.Jinak nevím, jak bychom trávili další cca.4.hodiny " nepovinné " prohlídky města. Ještě byla možnost zůstat v centru do 1:00 a pak se nechat lodí, známého paní delegatky, za 5€ na osobu odvézt zpět. V tuto dobu už naštěstí děti v klidu v autobuse spaly. Můj dotaz tedy zní, co je povinné? Co je podle Vás individuální program? A za co se platí 15€, pokud o prohlídku s průvodcem nemáte zájem? Děkuji.
Zájezd byl pěkný, ale návštěva Benátek se prostě nepovedla. Těžko v našem termínu 14. – 17.7. budete hledat někoho, kdo by byl spokojen. Škoda…

CK Hello Tour

Dobrý den, info najdete v itineráři zájezdu. Zakoupila jste si zájezd do Jesola, večerní Benátky jsou fakultativním výletem s jasně danou cenou. Doplácet nemusíte nic – místo Benátek pak budete mít individuální program v Mestre. Domnívám se, že jste nevhodně zvolila zájezd – s dítětem jste zvolila termín s půlnočním ohňostrojem a nelze si myslet, že domů pojedete v deset hodin večer. Prodávají se i celodenní koupačky bez večerního programu, kdy se po pobytu u moře jede zpět do ČR. Pokud Vám bylo jasné, že – jak píšete – je program neakceptovatelný, pak se jednalo o špatnou volbu výběru. Doufáme ale, že Jesolo se Vám líbilo a užili jste si celodenní krásné moře. Děkujeme. CK Hello Tour

Klient ck

Děkuji za odpověď, bohužel si asi nerozumíme. Individuální program v Mestre nám nikdo nenabidl. Je mi jasné, že zájezd s nočním ohňostrojem asi nebude do 17:00. Z tohoto důvodu, jsme také chtěli využít možnost individuálního programu. 46€ za 30minutovou plavbu lodí a dvouhodinové zmatené bloudění nočními uličkami neznámého města, to je opravdu program za všechny peníze. Nevím, zda jste četla hodnocení klientů v našem termínu… nevhodný zájezd asi v tom případě zvolili všichni cestující v autobuse. Je smutné, že si nedokážete přiznat, že Benátky v našem termínu jste totálně nezvládli. Proč nám tedy nikdo Mestre nenabídl? Rodičů s dětmi bylo dost a určitě by zájem byl. Proč nutíte klienty absolvovat placený program, o který nemají zájem? Protože Mestre by bylo bez příplatku, což není pro ck tak atraktivní? Bohužel takový dojem to na mě, a nejen na mě, dělá.
Koupání v moři jsme si opravdu užili. Naprostá spokojenost. Příští zájezd jsou delfini, pokud je ovšem tento zájezd pro děti dostatečně vhodným. Pokud ne, upozorněte nás prosím předem. Máme v rodině ještě další tři děti a na Váš zájezd do Benátek je po těchto zkušenostech určitě nevezme. Delfini mají dobré recenze, tak snad opět nešlápneme vedle. Děkuji. Hezký večer.

CK Hello Tour

Toto je itinerář zájezdu na Slevomatu:
V brzkých večerních hodinách odjezd na fakultativní výlet do Benátek, kde bude čas v délce cca 3 – 4 hodin k večerní procházce tímto městem. Cena fakultativního výletu je 15 €, klienti, kteří nebudou mít zájem o výlet, budou mít individuální volno ve městě Mestre........ Zájemci budou moci využít plavby lodí veřejné dopravy cca 8 €. Odjezd zpět do ČR v pozdních večerních hodinách.
V Benátkách jste byli v den největšího svátku, kdy je v ulicích 100 000 návštěv­níků, ozbrojenci, policie a armáda. To je pak pochopitelně něco úplně jiného než v ostatních termínech, kdy jsou večer prázdné ulice a klidná nádherná atmosféra večerního města.
Doufám, že v Norimberku se Vám bude líbit!

Klient ck

Děkuji. Ale stále odpovídáte na něco jiného. Umím si přečíst to, co je napsáno na Slevomatu. Ovšem realita je pak bohužel poněkud jiná. A pokud jste si vědomi toho, jak to v tomto termínu v Benátkách vypadá, proč posíláte rovnou tři autobusy s „průvodci“, kteří nemají šanci tuto situaci zvládnout, i kdyby sebevíc chtěli? Opravdu bych ráda věděla, jak odpovíte na dotaz pana Petra Truhláře. Ruku na srdce, je možné vaše pracovníky považovat za průvodce?
Pokud nám poskytnete úplné a pravdivé informace o zájezdu, rádi s dětmi do Norimberka na delfiny pojedeme. Nejsem žádný prudič, rozumím tomu, že ne vždy se všechno povede…ale docela mě štve, když někdo své selhání svádí na to, že neumím číst. Děkuji. Hezký večer.

Monika Kosová

Dobrý den,když pojedu s dětmi a budeme tři,budeme sedět v autobuse za sebou a nebo aspoň přes uličku vedle sebe?Termin 25.-27.8. Děkuji za odpověď

CK Hello Tour

Dobrý den, ano – budete. Děkujeme za zájem.

Polakova

Dobry den mam dotaz na nabidku kterou jste inzerovali. Koupani uzasny ale vecerni prohlidka mesta probehla uprkem pres mesto kde se pruvodkyne nestarala kde jsme takze jsme se stratili. Tim padem prohlidku jsme meli 2hodinu samostatne a bez pruvodkyne. Nevim za co se vybira poplatek 15eur. Na Benatky jsem se tesila a vubec jsem si je neuzila. Muzu za nesplnene sluzby dostat poplatek zpet. Jela jsem v terminu 12.6. Az 14.6. 2017. Nebyla jsem sama komu se toto jednani nelibila. Dekuju za odpoved Polakova

CK Hello Tour

Dobrý den paní Poláková, nejsem si jistá, zda jste si správně přečetla itinerář zájezdu celodenní koupání na Jesolu s večerní návštevou Benátek. Pokud jste měla zájem o prohlídku města a památek, pak jste měla zvolit alternativu celodenní Benátky. 15 EUR je cena fakultativního výletu, abyste vůbec do města dojela, nikoliv cena tour s průvodcem. Doufám, že koupání v luxusním Jesolu se Vám líbilo.

Lucie Freiberková

A kde mi dá to prohlášení aby to rodiče podepsali? Popř. Kam zajít?

CK Hello Tour

Dobrý den, při rezervaci si o něj prosím napište v mailu, ve kterém budete posílat Vaše vouchery. Děkujeme za zájem.

Lucie Freiberková

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,pokuď mi ještě nebylo 18 let potřebuji souhlqs rodičů? A dá se cestovat na občanku?

CK Hello Tour

Dobrý den, můžete cestovat, pokud rodiče podepíší souhlas s prohlášením, že berou na vědomí, že CK za Vás na cestě nepřebírá zodpovědnost. Stačí Vám OP. Děkujeme za zájem.

Katarina Macuchova

Dobry den, prosim su este dve volne miesta v termine 18.8–21.8. ?

CK Hello Tour

Dobrý den, ano, místa máme. Děkujeme za zájem.

Jana

Dobrý den, máte ještě 2 volná místa na 4–6.8? A 2 volná místa na termín 18–20.8? Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, místa máme z Vámi poptávaných na termín 18.-20.8. 2017. Děkujeme za zájem.

Lada Špinková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou ještě 2 volná místa v termínu 4.8.-6.8. Je možný v Benátkách volný rozchod nebo je nutné chodit s průvodcem? A jaká trasa se obchází z průvodcem?

CK Hello Tour

Dobrý den, bohužel termín 4.-6.8. 2017 je již vyprodán. Prohlídka s průvodcem je nepovinná, trasa vede z Tronchetto, pře Piazza Roma k mostu Rialto na náměstí San Marco. Děkujeme za zájem.

Zdenka

Dobry den'jak t tam je s noclehem'?

CK Hello Tour

Dobrý den, jedná se o dva noční přejezdy. Děkujeme za zájem.

Marcela

Prosím, nemáte náhodu volná 2 místa na tento víkend? 7. – 9. 7. 2017.
Děkuji.

CK Hello Tour

Dobrý den, bohužel tento termín je úplně vyprodán. V prodeji jsou už jen srpnové a zářiové termíny. Děkujeme! CK Hello Tour

Zuzana Mastejova

Dobry den,chtela bych se zeptat, jestli jsou jeste 4 volná mista na termin 14.-16.7.? děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, ano, v tuto chvíli zbývá 5 posledních volných míst. Ozvěte se prosím na náš mail. Děkujeme. CK Hello Tour

Lukáš Uhlíř

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli když si koupím 2 vouchery, jestli budeme vedle sebe s partnerkou sedět v autobuse a druhá otázka, jestli lze v průběhu první části programu pláž uschovat např. foťák v autobuse.

Děkuji za odpoved

CK Hello Tour

Dobrý den, ano – dvojice sedí vždycky spolu, sepisujeme zasedací pořádek. Všechny věci, které nebudete potřebovat, můžete nechat během dne v autobusu. Děkujeme za zájem! CK Hello Tour

Pavlína Indráková

Dobrý den, jsou prosím ještě volné místa na datum 4.8–6.8 ?
A druhý dotaz, obsahují Vaše autobusy WC, které lze během cesty využít? děkuji za odpoveď

CK Hello Tour

Dobrý den, ano – zatím ještě několik míst volných je. Autobusy mají WC a otevírají se pro nouzové použití cestujících. Během cesty se dělají pravidelné pauzy na kvalitních benzinkách. Děkujeme za zájem. CK Hello Tour

Jan Prokeš

Dobry den. Prosim byl by volny termin. Od 1.8– do 5.8 2017 meli by jsme vazny zajem s pritelkyni. Pokud ano hned rezervuju voucher.

CK Hello Tour

Dobrý den, poslední místa jsou ještě na termín 4. – 6. 8. 2017. V případě zájmu prosím co nejdříve objednejte..... CK Hello Tour

M. Kostková

Dobrý den, jsou ještě 2 volná místa v termínu 25.-27.8. 2017?

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, ještě tam jsou volné vouchery na termín 25. – 27.8. Hezký den, Tereza.

A. Mintova

Dobry den,
Chtela jsem se Vas zeptat zda-li mate jeste dve volna mista na terminu od 16.8 do 18.8? A jestli ano, staci si zde zakoupit 2× tento voucher a tim je zajezd zcela zaplacen? Predem dekuji za odpoved.

S pozdravem,
Mintova.

Slevomat.cz

Dobrý den, ano, dvě volná místa tam ještě budou. Hezký den, Tereza, Slevomat.

Stanislava Zibarova

Dobry den, kolik by byl priplatek za dvoulete dite? Dekuji

CK Hello Tour

Dobrý den, bohužel cena je za sedačku v busu bez rozdílu věku… každý cestující včetně batolat musí mít sedačku vlastní, proto je i cena jednotná..... CK Hello Tour

Deny

Dobrý den chci se zeptat zda když půjdeme do města budeme mít u sebe někoho protože jsem tam nikdy nebyla tak aby jsme se neztratili:) dekuji moc :)

CK Hello Tour

Dobrý den, ano – v Benátkách Vás doprovodí průvodce až na náměstí sv. Marka. Určitě nezabloudíte..:) Díky za Váš zájem! CK Hello Tour

Lucie Freiberková

Dobrý den chci se zeptat na 5 volných míst v termínu 4.8–6.8 .. a termín se rezervuje až když budu mít voucher? Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den a děkujeme za zájem. Místa zatím volná jsou, termín se ale rychle plní, tak neváhejte. CK Hello Tour

Adéla

Dobrý den, v kolik hodin se jede do Benátek? Je možnost je projít jeste za světla? Dekuji

CK Hello Tour

Dobrý den,do Benátek se jede většinou kolem 17 – 18 hodiny, cca polovina prohlídky je ještě za světla. Děkujeme za zájem.

Petr

Dobrý den, takže jsem pochopil dobře, ze cena výletu do Benátek se platí a stojí 15€? Jsou ještě nějaké další příplatky ?

Předem děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, ano, cena výletu do Benátek je 15 EUR. V ceně není ještě cestovní pojištění, které si můžete sjednat u jakékoliv pojišťovny. Děkujeme za zájem.

Jana

Dobrý den, kolik volných míst máte na 4–6.8? :) děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, na termín je cca 25 volných míst. Děkujeme za zájem.

Nikola

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak dlouhý je časový prostor v Benátkách? Děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, cca 3 – 4 hodiny. Děkujeme za zájem.

Natálie Stará

Dobrý den, máte volná dvě místa na 14–16.7? a jestli jo mohly by jsme jet s kamaradkou sami bez rodicu kdyz nam je oboum 15?

CK Hello Tour

Dobrý den, tento termín je nyní rezervačně obsazen, je možné, že se místa uvolní. Můžete cestovat sami, pokud rodiče podepíší souhlas s prohlášením, že berou na vědomí, že CK za Vás na cestě nepřebírá zodpovědnost. Děkujeme za zájem.

Markéta

Dobrý den, neuvolnily se 2 místa okolo termínu 23.7–3.8 dekuji

CK Hello Tour

Dobrý den, bohužel dvě místa v tomto rozmezí volná nemáme. Děkujeme za zájem.

Jíťa S.

Dobrý den, jsou 2 volná místa na 14.-16.7.? Okamžitě bychom objednali. Děkuji JS

CK Hello Tour

Dobrý den, místa máme, můžete objednat. Děkujeme za zájem!

Kristýna Ernestová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jsou ještě volná místa na termín 28.7.-30.7. Případně kolik míst. Děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, na termín máme posledních 8 míst. Děkujeme za zájem!

Nika

Dobrý den, všimla jsem si mnoha stížností na vaše autobusy ve kterých není prý dostatek místa.
Zajímalo by mě, jestli se jezdí stále s těmi stejnými či jste změnili autobusy za jiné. Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, využíváme stále stejné dopravce s moderními busy ve standardním zájezdovém provedení. Bohužel ne každému je cestování busem pohodlné… CK Hello Tour

Marta Horáková

Prosím o informaci kolik euro je třeba vyměnit na všechny památky obsažené v zájezdu? Děkuji Marta Horáková

CK Hello Tour

Dobrý den, návštěva Benátek je ve večerních hodinách a žádné památky se nenavštěvují. EURa potřebujete na vlastní útratu a občerstvení. Děkujeme za Váš zájem. CK Hello Tour

Jakub

Dobrý den, na webu máte napsáno: „Do 24 hodin od obdržení voucheru kontaktujte CK na e-mailu hellotour.rezervace@email.cz – uveďte kontaktní a osobní údaje všech cestujících (jméno, přijímení, datum narození, adresu, telefonní a emailový kontakt) a kódy všech voucherů.“
Při objednání píšete: „Pro uvedené vouchery vám automaticky zarezervujeme termín, vy už si ho tedy rezervovat nemusíte. Vaše jméno, telefon i poznámku pošleme partnerovi spolu s rezervací.“
Chci se zeptat, jestli po doručení voucherů mám kontakrovat CK?
Díky za info

CK Hello Tour

Dobrý den, po obdržení voucheru je potřeba poslat jejich číslo a iniciály cestujících na uvedený mail. Rezervaci Vám potvrdíme a na Váš mail obdržíte i pokyny k cestě. Děkujeme za zájem. CK Hello Tour

Patrik Hotař

Dobrý den,lze nějakým způsobem zarezervovat termín 28.7–30.7 pro dvě osoby?A jestli ano,jak dlouho je rezervace platná.Děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, na tomto termínu zbývají poslední místa. Po objednání prosím uhraďte co nejdříve, klienti jsou zařazování v pořadí došlých plateb a kuponů. Děkujeme za zájem. CK Hello Tour

lenka rodriguez

dobry večer zarezervovala sem si termin 12–14 .7 do italie a Benátek s ohnostrojem a ted čtu dotazy a odpovědi že je to plne tak prosim odpověd jak to je? jsou volne nebo už ne?

CK Hello Tour

Dobrý den, termín s ohňostrojem je 14. – 16. 7. a je v tuto chvíli rezervačně obsazen. Sledujte prosím nabídku, jednáme o dalším přidání busů. Děkujeme za zájem. Ck Hello Tour

jana

uvolnila se nějaká místa v terminu 12.-14.7.

CK Hello Tour

Dobrý den, v tomto termínu ve všední dny je dostatek volných míst. Rezervačně obsazeno je ve víkendovém termínu s ohňostrojem 14. – 16. 7. 2017. Děkujeme za zájem. CK Hello Tour

Olga

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možnost mít dvě zavazadla jedno uložit
v prostoru na zavazadla a jedno menší mít u sebe v autobuse. Také mě zajímá zda je v autobuse možnost dobití telefonu. Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem, se dvěma zavazadly se počítá. Dobití telefonu je možné po dohodě s řidiči na jejich palubní desce. CK Hello Tour

Anna

Dobrý den, jaké jsou možné další příplatky a jestli jsou nutné všechny příplatky ?

Slevomat.cz

Dobrý den, další příplatky jsou: Poplatek za fakultativní výlet do Benátek 15 €/osoba, případné vstupy do objektů (ne povinné), cestovní pojištění. Klienti, kteří nebudou mít zájem o výlet do Benátek, budou mít individuální volno ve městě Mestre. Zájemci budou moci využít plavby lodí veřejné dopravy cca 8 €. Hezký den, Tereza, Slevomat.

Markét Zlatíčko Jonešová

Dobrý den
Autobus kterým se pojede je prostornější? Máme špatné zkušenosti s autobusy vzhledem k výšce přítele, nemá jak složit nohy .
 Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, jezdíme standardními zájezdovými nízkopodlažními a patrovými busy, bohužel nemají žádnou speciální úpravu většího prostoru mezi sedačkami. Problém vysokých cestujících se dá řešit pouze sedačkou do uličky. Děkujeme za zájem. CK Hello Tour

Jana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jsou ještě volná místa na termín 12.-14.7. ?
 Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, bohužel v tuto chvíli je rezervačně obsazeno – prosím sledujte stránky Slevomatu nebo se v průběhu týdne obraťte na CK, zda se nějaká místa neuvolnila. Děkujeme za zájem. CK Hello Tour

Zuzka Koppová

Dobrý den, je zájezd vhodný pro 3-leté dítě (o fakultativní výlet bychom s malým zájem neměli, takže by se jednalo o koupání v moři a poté večer volný program…) A dále zda jsou ještě volné termíny 4.-6.8. pro 4 osoby (včetně toho malého). děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, na tento termín je dostatek volných míst. Co se týče cesty tříletého dítěte, tak však nedoporučujeme – dva noční přejezdy bývají náročné leckdy i pro dospělého člověka, natož pro takto malé dítě. Děkujeme za zájem.

Radek Pála

dobrý den,
Je volný termín pro 4?
25.8. – 27.8.
Nástup v Benešově.
Jednomu dítěti je teprve 6let je to problém?
 Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, na tento termín je dostatek volných míst, pokud si myslíte, že dítě bude cestu dobře zvládat, cestovat může. Děkujeme za zájem.

Iryna Mykhalchuk,

Dobry den.Vcera odpoledne zaplatila termin 7.07–9.07 pro 2 lidi,vaucer ještě ne prisel, a chtela zmenit termin na 23.6–25.6.Šlo by to?

CK Hello Tour

Dobrý den, ano, prosím kontaktujte ohledně požadavku zákaznickou podporu Slevomatu. Děkujeme!

Pepa

Dobrý den chci se zeptat jestli je ještě volný termín 7.7 až 9.7

CK Hello Tour

Dobrý den, ano, místa jsou volná. Děkujeme za zájem.

Petr

Dobrý den, jsou volna ještě 2 místa v termínu 4–6.8 ?

Děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, ano, místa jsou volná. Děkujeme za zájem.

Zuzana

Dobrý deň,
bude v blízkosti pláže kemp s wc a sprchami? Ďakujem

CK Hello Tour

Dobrý den, kemp v blízkosti není, ale na pláži jsou sprchy i WC. Děkujeme za zájem.

Zuzka Koppová

Dobrý den, máte ještě volná 4 místa na termín 4.8.-6.8.? A druhý dotaz – píšete, že je vhodné pro děti od 10let, je problém 3,5leté?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den,

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem – ano, volná místa na srpen jsou, můžete objednávat… CK Hello Tour

Zanet

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala, zda se prohlídka města stíhá ještě za světla? Jelikož u voucheru je uvedená večerní prohlídka? :) Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, zhruba polovina prohlídky je ještě za světla, poté se již začne stmívat. Děkujeme za zájem.

Jana

Dobrý den, je ještě volné jedno místo v termínu od 14.7.-16.7.?

CK Hello Tour

Dobrý den, místa jsou volná. Děkujeme za zájem.

Dominika Pawerová

Dobrý den, s kamarádkou se rozhodujeme mezi termíny 4.-6.8. a 18.-20.8.. Jak na tom dané termíny jsou? Ať se tam vlezeme obě dvě :) Díky za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, na srpen je zatím míst dostatek..:) CK Hello Tour

Petra Chlumská

Dobrý den,
jsou volná čtyři místa v termínu 4 – 6.8. Děkuji.

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, ano, místa ještě jsou.

Daniela Prokopová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jsou ještě volná 2 místa na termín 14.-16.7.? Děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, ano, místa ještě jsou.

Kateřina

Dobrý den,

ráda bych se optala na cenu Vámi nabízeného cestovního pojištění.

 Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, nabízíme pojištění od AXA pojišťovny, kde typ pojištění komfort vyjde na cca 20,–Kč /den. Přesnou kalkulaci si můžete udělat zde: http://www.hellotour.cz/cestovni-pojisteni Děkujeme za zájem!

Pavel

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda je možný odjezd z Brna? Praha a další možná místa odjezdu jsou pro nás hodně z cesty… jestli je odjezd možný z Brna chtěl bych se rovnou zeptat zda máte 4× volné místa na 14.7–16.7 mockrát děkuji za odpověď

CK Hello Tour

Dobrý den, na termín s ohňostrojem je posledních cca 10 míst volných, ale z Brna bohužel nejezdíme… Děkujeme za Váš zájem! CK Hello Tour

Jiri

Dobrý den, jsou volna ještě 2 místa na 28–30.7?

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem – místa ještě volná jsou. CK Hello Tour

Jana

Dobrý den, měla bych zájem o dva vouchery do Itálie na datum 28–30.7
Lze vouchery zaplatit i 16.7? Nebo už je to pozdě?

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, místa volná jsou, ale pokud objednáte teď, zcela jistě Slevomat nebude na platbu čekat do 16. 7. a objednávku stornuje… počkejte tedy prosím na okamžik, kdy budete moci zaplatit zájezd hned po objednání. Děkujeme! Ck Hello Tour

Ladislav Wengl

Dobrý den, mohu se zeptat jak tato sleva ještě potrvá dlouho a jestli jsou volná 2 místa od 4–6.8 2017 ?

Předem děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem, místa volná jsou a v příštích několika dnech nepředpokládáme ukončení akce. CK Hello Tour

Nika

Dobrý den,
Chci se zeptat.. Jak to funguje na pláži je pak možnost se někde osprchovat? A je autobus klimatizovaný?
Předem děkuji za odpověď

CK Hello Tour

Dobrý den, jezdí klasické zájezdové autobusy s klimatizací a na pláži funguje plážový servis i se sprchami. Děkujeme za zájem! CK Hello Tour

Nadiya Sh

Dobrý den,může se zájezd stornovat měsíc před odjezdem(zdravotní dhvod) ? děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, storno je možné se stornopoplatkem dle VOP CK, případně je možná výměna termínu.

Ladislav Wengl

Dobrý den, je mi to v celku trapné, ale zeptám se na pár otázek. Mohou jet na tento zájezd 2 osoby mladší 18 let ? Dále pak, chtěl bych tento zájezd objednat, ale dělám to úplně poprvé a nevím jak je to s těmi vouchery a tak ..
Děkuji za odpvěď

CK Hello Tour

Dobrý den, pakliže je cestujícím více než 15 let, mohou jet, pokud oba jejich zákonní zástupci podepíší prohlášení, že souhlasí s cestou nezletilého do zahraničí a berou na vědomí, že CK za ně nepřebírá na cestě zodpovědnost. Když zakoupíte vouchery, zašlete nám na mail jejich kódy, spolu se jmény a kontaktními údaji. Napište nám také prosím rovnou, že budou cestovat dva nezletilí, připravíme prohlášení. Děkujeme za zájem!

Petr

Dobrý den, mám dotaz, je ještě volný termín od 4.8 – 6.8 pro dvě osoby?


Děkuji za odpověď

CK Hello Tour

Dobrý den a děkujeme za zájem – ano, ještě místa jsou…:) CK Hello Tour

Pavlína Johanovská

Dobry den,
je prosim jeste volny termin na 14.7.-16.7. pro dve osoby?
Dekuji za odpoved

CK Hello Tour

Dobrý den a děkujeme za zájem – ano, ještě místa jsou…:) CK Hello Tour

Veronika Sedláčková

Dobrý den.
Prosím máte ještě dvě volná místa 23.-25.6? Předem děkuji za odpověd.
Veronika

CK Hello Tour

Dobrý den, ano, místa máme volná. Děkujeme za zájem!

Aleš Červenka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda jsou ještě 2 volná místa v termínu 14.7–16.7? Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme – ano. Tento termín se ale plní nejrychleji, proto neváhejte…:) CK Hello Tour

marek

Dobry den mužu se zeptat jak je to s platbami kdy , kde a jak se plati cely zajezd

CK Hello Tour

Dobrý den, po uhrazení voucheru je pak možnost dokoupení výletu do Benátek – to se hradí na místě v buse. Děkujeme, zdraví CK Hello Tour

Alex

Dobrý den, mohla bych se zeptat na orientační cenu případných vstupů do objektů?

CK Hello Tour

Dobrý den, možné vstupy v Lido di Jesolo – Aqualandia cca 31 EUR/os., akvárium Sea Life cca 17 EUR. V Benátkách většina klientů má zájem o plavbu lodí cca 8 EUR. Děkujeme za zájem, zdraví CK Hello Tour.

Majkl

Měl bych ještě dotaz, kde se platí ta cesta? přímo v autobuse? Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, příplatek za výlet se platí na místě v buse. Děkujeme, zdraví CK Hello Tour.

Majkl

Dobrý den, měl bych dotaz. Musím mít cestovní pojistění nebo stačí mít jen občanský průkaz? Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, cestovní pojištění Vám doporučujeme zařídit, na cestu Vám stačí OP. Zdraví CK Hello Tour

Anet

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je ještě volné místo pro 5 osoby na termín 14.-16. 7. Děkuji.

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, místa máme. Zdraví CK Hello Tour

Gabriela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je ještě volné místo pro 4 osoby na termín 14.-16. 7. Děkuji.

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem. Ano, máme volná místa, můžete objednat. Zdraví CK Hello Tour

Dana Hlaváčová

Dobry den, chtela bych se zeptat..jestli mate pro dva lidi volne mista..na 4.8..Dekuji za odpoved.Hlavacova

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem. Ano, máme volná místa, můžete objednat. Zdraví CK Hello Tour

Dagmar Volfová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli jsou ještě 2 volná místa v termínu 14.7. – 16.7. ?
Moc děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den milá paní Volfová, místa jsou, prodej teprve začal..:)) Děkujeme za Váš zájem. CK Hello Tour

Iva

Je možnost nechat si věci z pláže v autobuse? Před návštěvou Benátek? Nebo je budu nosit s sebou? Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, věci si samozřejmě budete moci nechat v autobuse. Zdraví CK Hello Tour

Maciarzova

Je možné se prihlásit později než je udáno u nabíky ,asi o jeden den-

CK Hello Tour

Dobrý den, pokud máte na mysli nahlášení údajů u CK a rezervování zakoupených voucherů, tak ano – jeden den navíc není problém. Děkujeme za zájem.

Verča

Dobrý den, děti 10 let mají slevu , nebo je cena stejná, jako pro dospělého?
Předem děkuji za odpovědˇ

CK Hello Tour

Dobrý den, cena je stejná. Děkujeme za zájem.

Lucie

Dobry den, jestli to dobre chapu, ubytovani v tom neni..?
Moc dekuji za odpoved

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem. Na ubytování v tomto zájezdu není časový prostor – zájezd je se dvěma nočními přejezdy a s jedním dnem na místě. Zdraví CK Hello Tour

Dagmar Juriková

Dobrý den,
prosím je ještě volný termín 1.9.-3.9. pro 4 lidi. Děkuji za odpověď.

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem termín je volný, můžete objednat. Zdraví CK Hello Tour

Pavlína

Dobrý den, je ještě volný termín 14–16.7.pro 2osoby? Chci to zítra zaplatit,dekuji

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, ano je volný. Zdraví CK Hello Tour

Lenka

Dobry den, je ještě volné místo od 23.6.?

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, ano termín je volný. Zdraví CK Hello Tour

Lukáš

Dobrý den, je stále místo v termínu 14.- 16.7.2017 pro 4 osoby? Děkuji

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem, volno máme, můžete objednat. Zdraví CK Hello Tour

David Martoni

Dobrý den, bylo by možné jed i ve věku 17 let a 16 let? Děkuji za odpověď

CK Hello Tour

Dobrý den, děkujeme za zájem. Ano, pakliže budeme mít od zákonných zástupců podepsanou smlouvu o zájezdu s dodatkem, že berou na vědomí, že cestujete sami a CK za Vás nepřebírá zodpovědnost. Zdraví CK Hello Tour

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru