Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Netradiční noc v atomovém krytu v centru Brna: Retro snídaně i lahev sektu

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
10 - Z Bunker Brno (mapa) 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Katarzyna

Dobrý den,
chtěla jsem koupit tento voucher příteli k narozeninám, které jsou 21. června. Bohužel do konce měsíce nebude možnost voucher uplatnit. Je možné se s Vámi nějak domluvit a uplatnit ho i později, třeba o prázdninách? Planujete opětovné obnovení nabídky? Měla bych opravdu velký zájem o tuto nabídku. Děkuji za odpověď

Miroslava Příhodová

dobry den, kdy jsou terminy?jen o vikendu nebo i v tydnu? a to bysme prijeli na 15.hodinu a pak po nejakem case se jde po Brne na tu komentovanou prohlidku a pak i moznost vlastniho programu vecer a prijit kdy chceme??dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslavo,

termín si domlouváte podle vašich možností přímo s recepcí krytu :-) Program je jen na vás, je nutné si naplánovat prohlídku a abyste vše stihli.

Hezký zážitek. Míša

Martin

Dobrý den, je pobyt vhodný i pro dvě děti (9 a 12let)? Myšleno tak, že pobyt by využíval otec se dvěma dětmi (2 + 1 přistýlka)? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine,

ano je to možné a třetí osobu na přistýlce je nutné zaplatit na místě.

Hezký den. Míša

Alena

Dobrý den, je možné objednat i pro pro skupinu – 12 osob?

Jitka

Dobry den, chtela bych se zeptat 1.zda jde prohlidka bunkru I v Anglictine nebo zda jsou tam popisky alespon anglicke. 2. Totez bych se chtela zeptat u te prohlidky mesta Brna, zda jde v Aj a zda se za tuto sluzbu doplaci nejaky poplatek navic. 3. Bych se chtela zeptat cena pujcovneho spacaku a rucniku? Dekuji moc za odpoved, preji pekny den :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko,

mám pro vás dobrou zprávu, ano je možné i v angličtině, ale je nutné při rezervaci tuto skutečnost nahlásit, aby s tím počítali a byli na to připraveni :-)

Spacák a ručník najdete na pokoji zdarma.

Hezký den. Míša

Protiletecký a protiatomový kryt 10-Z

a jeste: popisky jsou i anglicke (prohlidka bez pruvodce), s pruvodcem po domluve – i prohlidka mesta – a spacak i rucnik se pujcuje zdarma, ale pokud budete mit svuj, bude to jeste lepsi – ty nase jsou original retro vojenske a nemusi byt pohodlne. Ale zalezi, jaky zazitek hledate :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru