Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Omlazení a vypnutí pleti pomocí převratné technologie plazmových toků

4,4 / 5 Studio estetické kosmetiky Ostrava  (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Helča

Dobrý den,
děkuji za odpověď, která mi vlastně nic neříká … Bydlím více než 300 km daleko od Ostravy, tudíž sonduji „na dálku“. Moje pleť je vzhledem k věku v dobré kondici, ale stejné dotazy mají i moje kamarádky, tudíž si myslím, že bude zajímat širší okruh potencionálních zájemců a ne každý k Vám pojede předem na konzultaci. Nějaké výsledky z praxe jistě již máte. Jde o to, s jakým přibližným výsledkem lze v případě tohoto ošetření počítat a zda efekt vydrží týdny, měsíce, nebo roky …, nebo zda stačí jedno ošetření, či po kolika ošetřeních je výsledek znatelný a na jak dlouho. Spousta klientů podstoupí kde – co a výsledek stále nikde.
Prosím o konkrétnější informace.
Děkuji za ochotu, krásný den Helča

Studio estetické kosmetiky

Přeji pěkný den,
netušila jsem,že jste z takové dálky.Tato metoda má výsledky ,ale je nutno jí vícekrát opakovat,není to tak,že by po zákroku nebylo třeba přijít třeba rok.Ideální je 1× za měsíc,klientky,kte­ré takto chodí si výsledky velmi pochvalují,ale vše závisí i na stavu pleti a následné starosti o ni dále.Osobně bych viděla cestu v chemickém peelingu,dělá se jednou za delší dobu a vždy omladí o 2–3 vrstvy.Zkuste prosím alespon napsat telefon,je toho hodně a potřebuji znát blíže vaši představu.A já zavolám a vše vysvětlím podrobně.

Helča

Dobrý den,
jakou změnu lze očekávat od ošetření plasma toky a jak dlouhodobý je výsledný efekt ošetření pleti plasmovými toky ( přístroj Jett Plasma Lift ), příp. jak často jej opakovat? Je to řešení pro starší pleť s uvolněnou pokožkou spodní části obličeje, nebo je v tomto případě lépe volit razantnější metodu?

Děkuji Helča

Studio estetické kosmetiky

Přeji pěkný den,
ideální by bylo stavit se na salon(neznáme stav vaší kůže) a domluvit se na místě.

Stašová Milada

Dobrý den,chtěla bych se objednat na lifting+plasmu­.Stačí zavolat nebo přes mejl?
Jsem po operaci páteře-mám titanové zpevnění plotýnek-bez potíží.Na letišti přes bezpečnostní pás nepískám.Můžu se u vás objednat? Dík za odpovědˇ.

Slevomat.cz

Dobrý den, MIlado,

rezervace probíhá na tel. 773 214 308. Bo­hužel nelze provést tento zákrok v případě přítomnosti kovových náhrad.

Děkuji a přeji vám hezký den. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru