Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Celotělové hubnutí v přístroji SlimBox Premium

4,2 / 5 Ronia Clinique: Centrum estetické péče Praha - Smíchov  (mapa) 138 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie

Dobrý den, je při tomto výkonu problém, když trpím atopickým ekzémem i pokud budu upozorněna na možné lehčí zdravotní problémy s ním spojeny? S pozdravem Lucie
 Lucie

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Lucie, atopický ekzém není vyloženě kontraindikací tohoto ošetření, nicméně doporučujeme konzultovat s odborníkem a předem se poradit. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Lenka

Dobrý den, mohu absolvovat terapii, i když mám odoperované jedno koleno a u druhého zřejmě relativně čerstvě poškozený meniskus (v řešení). Píšete, že terapie je celotělová, tak zda to není kontraindikace? Děkuji.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Lenko, toto ošetření probíhá v přístroji SlimBox, kde je člověk zavřený celý až na hlavu a nechává na sebe stroj působit. Zahojené operované koleno není problém, ale pokud se u druhého jedná o čerstvé zranění, raději nedoporučujeme tuto proceduru podstupovat. Raději počkat, až budete mít jistotu, že je vše již opravdu zahojené, nebo předem konzultovat s odborníkem. Děkujeme za pochopení.

Eva

Dobry den, zmizne mi po procedure celulitida zo stehien? Dakujem

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Evo, ano je možné, aby se celulitida po tomto ošetření ztratila. Pro viditelné a dlouhotrvající výsledky doporučujeme alespoň 3–5 opakování. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Věra Řezaninová

Dobrý den, kolik je potřeba procedur,aby byl nejaký efekt??? Jak často??? Jestli dobře vidim,v ceníku stojí jedna návštěva 2990kč…a tady 249 ?? Neni to divné??? Dělají opravdu totéž?? Děkuji V.Řezaninová

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Věro, pro neinvazivní hubnoucí proceduru SlimBox doporučujeme 3–5 opakování. Rozestupy mezi jednotlivými ošetřeními se pohybuj od 2 do 14 dní. Nevím co Vám dále odpovědět, než že si myslím, že to divné není, ceny z našeho ceníku i na SLEVOmatu platí, jedná se skutečně o to samé ošetření, žádný rozdíl mezi nimi není. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Hana

Dobrý den, je to zvláštní, ale na kliniku se nelze dovolat (stále obsazeno) a reakce na email je nulová. Má někdo stejnou zkušenost? Děkuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Hano, velice se omlouváme problémy v komunikaci. Naše linka bývá poměrně často vytížena kvůli rezervacím, tedy doporučujeme zákazníkům poslat sms a hned jak to bude možné, tak se jim ozveme zpět. Prosím zkuste to ještě jednou, předpokládáme, že se jednalo o komunikační šum. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru