Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Elektrické mlýnky na koření Bestron

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

. .

Díky, to jste mi udělali radost, už jsem si mlýnek koupil. Akorát mám hrůzu z toho, kdyby byl potřeba náhradní díl, když vidím, jak se k tomu výrobce staví. Snad to nebude potřeba.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, bohužel, náhradní díly k mlýnkům nedodáváme, ale pokud by se Vám s mlýnkem cokoliv stalo, stačí napsat na info@panvickyanoze.cz a není problém se domluvit na reklamaci zboží. Pokud Vám reklamaci uznáme a mlýnek bude skladem, zašleme Vám nový. Přejeme Vám, aby tedy mlýnek sloužil dobře:) Krásné dny.

. .

Myslím, že jsem celkem trpělivý, ale když vidím jak na vás výrobce asi pěkně kašle (ani za měsíc a půl vám neodpověděl), tak si říkám, že asi má důvod, proč se k tomu raději nevyjadřuje.

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, po rozebrání mlýnku jsme zjistili, že vevnitř je kovové ústrojí a keramické mlýnky, které melou sůl nebo pepř. Bohužel, výrobce nám do této chvíle neodpověděl, takže jsme museli přistoupit k tomuto kroku a mlýnek manuálně rozmontovat. Přejeme Vám hezký den.

Romana

Info pro kupující: Tento mlýnek používám asi 2,5 roku, pracuje bez problémů a před měsícem jsme poprvé dávali nové baterie. Doporučuji!

.

Na dotazy neodpovídáte nebo je někde nějaký problém?

Panvickyanoze.cz

Dobrý den, omlouváme se, že jsme prozatím na Váš dotaz neodpověděli. Dotaz jsme zaslali přímo výrobci mlýnků a stále čekáme na jeho reakci. Jakmile budeme mít jasnou odpověď, vložíme ji sem. Děkujeme Vám za trpělivost. Přejeme Vám hezký den.

.

Dobrý den, vnitřní převody jsou z kovu nebo z plastu? Měl jsem podobný mlýnek a plastové převody se totálně „vyžvýkaly“ a mlýnek byl na vyhození. Díky

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru