Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kroužková fotokniha Tiskařík plná vašich nejlepších fotek

4,8 / 5 Tiskařík Jaroměřice nad Rokytnou  (mapa) 180 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Jan

Jsem poněkud zklamán klamavou informací. Po zakoupení voucheru a nyní při odesílání objednávky vytvořené knihy jsem zjistil, že doprava není 99Kč, ale 138Kč protože se připočítá automaticky 39Kč dobírka a jiná možnost není… A tuto informaci nikde neuvádíte v nabídce ani zde v komentářích. Například v odpovědi Slevomatu na dotaz paní Petry viz 99Kč.

Tiskařík

Dobrý den, Jane, omlouváme se za vzniklé potíže a děkujeme za upozornění. Další možnosti platby jsou nyní aktivní. Pokud budete chtít změnit způsob platby, kontaktujte nás na náš email. Platbu Vám změníme např. na převod. Pěkný den.

Alena

Dobrý večer, chtěla bych využít fotoknihu vzor Pastelky 92 stran, v níž bych potřebovala na některých stránkách k fotkám doplnit i více textu, cca 10 řádek – abych fotografie okomentovala. Je to možné, prosím, případně za jakých podmínek? Děkuji.

Tiskařík

Dobrý den,
rozložení fotografií a textu můžete změnit v menu, které se Vám zobrazí nahoře po najetí nad stránkou fotoknihy. Máte zde na výběr z několika rozložení. Text se zde doplňuje do předem připravených polí. Jiná možnost rozmístění není.

Petra

Dobrý den, fotokniha stojí 99 + poštové 99? Nebo celkově 99?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Petro,

k voucher za 99 Kč je nutné ještě připlatit poštovné za 99 Kč.

Hezký zbytek víkendu. Míša

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru