Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Sušená hovězí šunka naložená ve směsi koření

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Alexandra Cihlářová

Jaka je trvanlivost sunky, chtela bych ji koupit jako darek.

Delitos Group

Dobry den, min. trvanlivost je do 20. 05. 2017. Dekuji.

Jaroslav

Dobrý den obsahuje šunka pouze hovězí maso nebo je v ní i příměs jiného masa?

Delitos Group

Pěkný den.
Bastirma je vyrobena z jednoho celistvého kusu hovězí falešné svíčkové, žádné jiné maso není obsaženo. K získání 100g této hovězí šunky je použito 200g hovězí falešné svíčkové. Děkujeme za otázku.
Jsme s pozdravem Delitos group

Hana Pavlíčkovi

Dobrý den, nemám ani tak dotaz jako chci tento výrobek pochvalit. Objednala jsem již 3× pro svého muže a ten si ji nemůže vynachválit. Jediný problém je prý ten, že se musí držet aby jo nesnědl na posezení ;) A já chválím, moc chválím komunikaci a rychlost dopravy.
Přeci jen jedna otázka. Bude zase nabídka během března, nebo si radeji zakoupit ještě teď? Děkuji Hana Pavlíčková

Delitos Group

Přejeme pěkný den.
Velice nás těší Vaše radost z našeho produktu. Vaším prostřednictvím pana manžela srdečně pozdravujeme. Na otázku zda bude nová nabídka v měsíci březnu zatím s jistotou nejsme schopni odpovědět, jelikož chceme zákazníkům nabídnout také produkt, který se nazývá Sudžuk (Sudžuch). Pokud jde o naše doporučení – raději objednejte Bastirmu nyní.
Jsme s přátelským pozdravem Delitos Group

Lucie Kudýnková

Dobrý den , dnes mi došla šunka domů , jsem nespokojena měla jsem objednanou 90g šunku a přišla mi šunka s hmotností která je fixem přepsaná na 90g ale balení tuto hmotnost nemá! navíc je ve složení fixem zamalováno že šunka obsahuje pšeničnou mouku . S tímto produktem nejsem spokojená.

Delitos Group

Pěkný den. Fixem je opravena tiskařská chyba v jedné z várek etiket. Když jste tak nespokojená, zašlete nám č. účtu a my Vám oněch 79,– Kč vrátíme a odebrané zboží budete mít jako dárek od nás :) Děkujeme za pochopení.

Darinka Kráčalíková

Dobrý deň,
chcela by som sa opýtať, či si môžem teraz objednať u vás cez Slevomat sušenú hovädziu šunku v zmesi korenia s tým, že by som si ju osobne vyzdvihla pri návšteve Prahy koncom marca. Ďakujem za skorú odpoveď. Darinka

Delitos Group

Pěkný den. Můžete Bastirmu objednat nyní a zaslat nám číslo objednávky, abychom voucher uplatnili a zboží bude na výdejním místě čekat na Váš přízezd do Prahy.
 Děkuji

Tereza

Krásný dobrý den,

já nechci nic hodnotit ani hanit, a nejdál v Žatci jsem také nebyla, jelikož hodně cestuji po světě. Byl to jen dotaz, protože jsem si v recenzích přečetla rozporuplné názory zákazníka, tak jen návrh pro zlepšení služby, aby výrobek zbytečně nekončil v koši. Omlouvám se, pokud byl můj dotaz špatně pochopen.

Delitos Group

Pěkný den. Pokud navštívíte náš obchůdek v Korunní ulici, jistě po dohodě, budete moci Bastirmu ochutnat. Můžeme seriozně a v poklidu jednat, což sama u nás poznáte. Děkuji.

Tereza

Dobry den,
je možne šunku někde ochutnat (např.vzorek na prodejně), aby pak výrobek zakoupený jako dárek nekončil v koši, jak často píšou v recenzích zákazníci, kteří naletěli? Děkuji.

Delitos Group

Dobry den,
Bohužel „varianta“ tácky s nákrojem Bastirmy jsou již vyprodané (za pár hodin totiž akce končí) a zmíněný nákroj byl rychle vyprodán. To co zde popisujete byl jeden zákazník, který píše, že Bastirmu vyhodil do koše, a proto si objednal zboží ještě jednou a zase píše o koši, za duševní stav tohoto „zákazníka“ naš společnost Bohudík neodpovídá (netušíme kde jste došla ke slovu často). Pokud k nabídce přistupujete takto, tak raději nic neobjednávejte, zcela určitě Vám nebude chutnat.. O několik málo řádků pod Vaším příspěvkem je decentně naznačeno spokojenou zákaznicí, že ten kdo byl v životě nejdál v Žatci, nemá Bastirmu co hanit..

Lara Lucas

Dobrý den, nestihla jsem zaplatit, byla jsem na dovolené, můžu ještě?

Slevomat.cz

Dobrý den, Laro,

pokud objednávku uhradíte ještě dnes, tak bude vše v pořádku :-)

Hezký den. Míša

Tom Strakoš

Dobrý den. Do kdy má platnost voucher? Nemohu to najít.

Slevomat.cz

Dobrý večer, Tome,

voucher v tomto případě neobdržíte, rovnou vám bude doručeno zboží :-)

Hezký zbytek dne. Míša

Klára Černá

Dobrý den, nemám dotaz jen chci poděkovat za prodej této dobroty v ČR , ochutnali jsme ji před lety v Egyptě v dost dobrém hotelu kde ji podavali k snídani „jako poklad“ nesnídali jsme nic jineho a po návratu to „pastrima“ hledali, přece musíme sehnat vse ne? A po xxx pokusech s pastrami apod (protože název zaváděl) jsem našla na Slevomatu vaši nabídku a objednavame pravidelně, pro potencionalni kupující, neni to klasická Sušená sunka, je proste tužší, ale chutnejsi, kdo nemá rad „východní“ kořeni neoceni, prosim nedávejte negativní hodnocení pokud „vám nechutna“ obchod je super, sunka taková jaká ma byt – neni fér kazit hodnocení kvůli subjektivnímu dojmu nebo spíše neznalosti

Delitos Group

Přejeme pěkný den.
Velice děkujeme za nezaujatý kladný názor. Vše co píšete přesně vystihuje tento produkt a jsme rádi, že jste so o něj podělila s potencionálními i stávajícími zákazníky.
Jsem s přátelským pozdravem Artak Babayan

Stanislav Jelínek

Dobry den ,keďže som vyznávačom armenskej kuchyne a vlastne celkovo armenskej kultury mal by som zaujem o objednanie par kuskov z ponuky. Neviete ake su ceny dopravy na Slovensko ? Dakujem , Jelínek

Delitos Group

Pěkný den.
Balíček na Slovensko vychází +/- 300,–Kč. Poštovné by jste uhradil dobírkou při převzetí zásilky.
Děkujeme za Váš zájem.

Lukáš Malina

Dobrý den, kdo je výrobcem? Z jaké země šunka je. Jaké je složení koření a co jsou přidané hodnoty do šunky.

Delitos Group

Dobry den, vyrobcem je Delitos Group s.r.o., vyrobek vyrabime v CR, slozeni koreni: paprika, česnek, pískavice a římský kmín. Sunku nicim nenastavujeme. Dekuji.

Roman Kabelka

Hezký den,
otázka: varianta 90g za 79Kč je jedno balení s 90g nebo tři balení po 30g?
 Děkuji

Delitos Group

Dobry den, 90g za 79Kc je jedno baleni. Dekuji.

jitka

dobrý den kolikaprocentní šunka je? myslím podíl masa a jaká je její expirace?

Delitos Group

Dobry den, sunka je vyrobena z 100% hoveziho masa (falesna svickova), na 100g susene sunky pouzivame 200g masa a expirace je 20.05.2017. Dekuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru