Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

5990 Kč za operaci horních očních víček. Omládněte v obličeji až o 15 let a získejte svěží pohled díky plastické operaci. Záruka vrácení peněz.

Plastická a estetická chirurgie - MUDr. Miroslav Dolejš Plzeň  (mapa) 53 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Helča

Dobrý den, objednala jsem si u Vás voucher na plastiku horních víček. Chtěla bych se zeptat, zda by to šlo spojit s operací dolních víček a jaká by byla celková cena . Děkuji

MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den,
bohužel by operace v rámci této slevové akce spojit nešlo. Odkazuji na odpověď na dotaz výše před 2 dny.

Čamlík

Dobrý den
rozhoduji se, zda využít tuto slevovou akci, ale nejsem si jist, zda tento zákrok již potřebuji. Jak nejlépe poznám že ano? Je možné dohodnout konzultaci ještě před nákupem voucheru? Děkuji

MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den,
konzultace předem v rámci této slevové akce není možná. Přeji hezký den!

Slevomat.cz

Dobrý den pane Čamlíku,
ráda bych ještě upozornila, že pokud voucher koupíte a při konzultaci s doktorem zjistíte, že operace pro Vás není vhodná, peníze Vám vrátíme a zaplatíte pouze 300Kč za konzultaci.

Monika

Dobrý večer,

chtěla bych se zeptat, zda bych mohla podstoupit zákrok některý pátek a zda by to bylo možné již v březnu, popř. v dubnu. Také by mě zajímalo, zda mohu po zákroku řídit nebo potřebuji řidiče.
 Děkuji

MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den,
v pátek bohužel operace není možná a termín k operaci se v tuto chvíli pohybuje v dubnu. V den zákroku nedoporučuji řídit auto.

Ludmila

Dobrý den,


zajímalo by mne, zda je nutné mezi operací a vyndáním stehů chodit na nějakou kontrolu. 


Děkuji.
MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den,
v případě bezproblémového průběhu hojení provádím většinou kontrolu s převazem hned následující den po operaci a pak až kontrola s vytažením stehů, tj. mezi 6.-9. dnem po operaci.

Petr Boura

Dobrý den pane doktore, zajímalo by mně zda by bylo možné operovat horní i spodní víčka zároveň při nákupu dvou voucherů?

MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den,
bohužel by to nebylo možné. Tato akce se vztahuje pouze na horní oční víčka. Dovolím si odkázat na moji odpověď na předchozí dotaz, kde je vše vysvětleno. V případě nejasností mne prosím kontaktujte a domluvíme si osobní konzultaci. Přeji hezký den!

Savant

Dobrý den,
o kolik se naýší cena oproti slevové při operaci všech 4 víček, horních i dolních, najednou?

MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den,
tato slevová akce s uvedenou cenou 5990,– se vztahuje pouze na horní oční víčka. Pokud bychom operovali ještě dolní oční víčka, tak by to nebylo najednou při jedné operaci s horními víčky, ale zvlášť při další operaci. Základní důvody jsou dva: první je že tato akce se vztahuje pouze na horní víčka a druhý je medicínský, že pooperační stonání je příznivější při rozdělení operací na dvě, tj. na operaci horních víček a zvlášť operaci dolních víček. Navrhuji osobní konzultaci po předchozí telefonické domluvě na tel. 775 575 636. Přeji hezký den!

Josef Svoboda

Jemožné operaci provést i během víkendu? Je nutné nějaké předoperační vyšetření? (Jsem z Ústí n.L.)
Děkuji.

MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den,
během víkendu bohužel není možné operaci horních víček v rámci této slevové akce provést. Během víkendu také operuji, ale na jiném pracovišti, ke kterému se nevztahuje tato slevová akce. Také cena operace horních víček o víkendu na jiném pracovišti, mimo rámec této slevové akce, je o něco vyšší (o cca 2000,–). V případě nejasností mne kontaktujte na tel. 775 575 636. Pře­doperační vyšetření, pokud jste zdráv nejsou nutná. Bližší vyšetření, ev. mé požadavky na Vaše předoperační vyš., vždy při osobní konzultaci.

Hana Šrámková

Jestli to dobře chápu,tak obě víčka budou stát 6 000 kč.Děkuji Šrámková

MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den,
cena je 5990,– Kč a je to cena za obě horní oční víčka současně při jedné operaci. Přeji hezký den!

Hana Šrámková

Dobrý den,jak dlouho trvá zákrok horních víček.

MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den,
operace horních víček s přípravou (nákres na víčka, dezinfekce oblasti víček), vlastní operace, zalepení a obvázání horních víček – celkový čas cca 60 – 90 minut.

Pavlína Vaňková

Dobrý dej,jde udcělat výkon i pod narkozou a o kolik se cena navýší děkuji Vaňková

MUDr. Miroslav Dolejš

Dobrý den, výkon jde udělat i pod narkozou, ale nevztahuje se do této slevové akce. Navrhuji osobní konzultaci, kde vše probereme a najdeme optimální řešení. Cena samotné narkozy (bez vyčíslení ceny operace) je cca 8 tis. Ozvěte se mi, prosím, na uvedený telefon a domluvíme si termín konzultace.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru