Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní přezutí pneumatik s vyvážením včetně závaží

4,4 / 5 Pneu Praha Praha - Libeň  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jakub

A mohu se zeptat na cenu seřízení geometrie? Máte nějaký termín pondělí – středa příští týden, ideálně dopo/odpo?

Pneu Praha

Cena geometrie je od 500 do 800 kc podle obtiznosti a pouziteho materialu. Volny termin je v pondeli v 10 hod nebo streda 15 hod.

Jakub

Dobrý den, chystám se na příští týden na výlet a rád bych měl zkontrolovano (nahuštěné a seřízené pneu), přezouvat ani nepotřebuji, každopádně chápu, že kola sundáte, dohustíte a provedete geometrii. Mohu tedy voucher uplatnit i na pouhou kontrolu, dohuštění kol, seřízení? Měli byste termín příští týden ?

Pneu Praha

Dobry den, jestli tou geometrii a serizenim myslite vyvazeni kol tak se urcite kupon na prehozeni kol vcetne vyvazeni da pouzit. Jestli mate ale vazne zajem o serizeni geometrie tak to take delame ale zadny kupon v nabidce nenajdete. Kazdopadne neni problem Vam to udelat vse at mate prima vylet. V pripade zajmu nas kontaktujte a termin dohodneme v pohode na pristi tyden. Dekuji.

Michal

Dobrý den,
měl bych dotaz na datum uplatnění voucheru, máte psáno, že do 19. 3. 2017. Asi jako většina motoristů plánuju a potřebuju přezutí až po 1.4.2017. Chápu tedy správně, že pokud budu chtít přezout až v dubnu, tak bych si tento voucher neměl kupovat? Děkuju za vysvětlení,
 Michal

Pneu Praha

Dobrý den přesně tak nekupovat pro více info zavolejte na tel: 734207550 hezký den Pneu Praha.

Tomas

Mate mycku na kola? Dekuji

Pneu Praha

Dobrý den,

myčku na kola bohužel nemáme.

Michal

Docela zajímavá diskuze. Mě zajímá trošku jiná věc. Vaše cena před slevou je 600.-Kč. Tato cena je stále stejná v každé vaší akci. Tedy jak tedy uvádíte, máte vyšší náklady. Chápu že se vše zdražuje. Co nechápu, proč na vašem webu je stále stejná cena 600.-Kč? Tak se vám žádný náklad nezvýšil? Náklad se Vám zvýšil jen přes slevomat? Logicky přece pokud zvýším cenu na slevomatu o 100.-Kč, tak musím zvýšit cenu i na svém webu. Jinak to působí tak, že přes slevomat vaše firma ubrala pouze výši slevy.
Odpovídat mi ani na můj dotaz nemusíte. Je mi jasné, že každý zákazník si musí udělat svůj úsudek a pak se rozhodnou koupit nebo né.

Pneu Praha

Dobrý den,

no upřímně nechápu čemu nerozumíte na tom že cena 600 Kč nám pokryje všechny náklady a ještě něco vyděláme. Asi si neuvědomujete,že z akční ceny 449 Kč ještě odvádíme provizi Slevomatu a né zrovna malou. Takže po odečtení všech nákladů a provize se bohužel dostaneme k tomu že za cenu která byla loni to už nemá cenu dělat. Při plné ceně kterou máme v ceníku už není důvod něco zdražovat a do ceny se vejdeme.

Tomas

Tak přehození obutých kol za stejnou cenu jako kompletní přezutí? Zde evidentně něco nehraje. Těm bych auto nesvěřil ani na dolití ostřikovačů.

Lukáš Beran

Měl bych stejný dotaz jak Martin. Proč je služba o 100.-Kč dražší?

Pneu Praha

Dobrý den,

nevím jestli podnikáte,nebo jste zaměstnanec,ale rozhodně tady nechci v diskuzi probírat o kolik se zvednuly náklady na provoz firmy, materiálů a zaměstnanců atd.. Asi jste si již možná všimnul i v jiných oborech a zboží že ceny nejsou a bohužel už nikdy nebudou tam kde bývaly dřív. Děkuji.

Martin

Dobrý den. Docela zajímavá cena. 449.-Kč včetně závaží? Proc koncem minulého roku byla cena 349.-Kč a najedou je služba o 100.-Kč dražší a základní cena 600.-Kč se nemění? Na slevomatu se dají koupit i akce (teď zrovna neběží) za 199.-Kč bez vyváženi. Pokud jsem takovou akci využil, vždy jsme doplácel max závaží za 100.-Kč a voucher včetně závaží mě vyšel do 300.-Kč.
Voucher za 349.-Kč byl za slušnou cenu ale 449.-Kč to je pěkně přehnané.

Pneu Praha

Dobrý den,
nikdo Vás k nákupu akce nenutí. Nám přijde cena víc než slušná. Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru