Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Soukromá chalupa nedaleko Vranova pro 5–14 osob: sauna, whirlpool, bazén

4,3 / 5 Wellness chalupa Dešná Jižní Čechy (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jan Novotný

Dobrý den,
Rádi bychom k vám přijeli v září.Můj dotaz.Bereme s sebou na cesty naši hladkosrstou jezevčici.Bydlí s námi doma v rod.domě.Je čistotná.Mohli bychom ji vzít i k vám? Zdraví Novotní

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den pana Novotný, pejsci jsou u nás vítáni :-) Celý areál o rozloze 2000 m2 je kompletně oplocen, takže pejsek si tam jistě najde také vyžití. Za pejska se pak platí poplatek 100 Kč/den.
Hezký den, Havlínová Romana

Jan Novotný

Dobrý den,
Rádi bychom si u vás objednali termín v září.Můj dotaz ?Bereme s sebou samozřejmě kam nám to dovolí naši hladkosrstou jezevčici.Je čistotná žije s námi doma v rod.domě.Mohli bychom ji vzít také k vám?Spozdravem Novotní

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den pane Novotný,
pejsci jsou u nás vítáni :-) Celý areál o rozloze 2000 m2 je kompletně oplocen, takže pejsek si tam jistě najde také vyžití. Za pejska se pak platí poplatek 100 Kč/den.

Hezký den, Havlínová Romana

eva

dobrý den.. jsem nemocná.. na elektrickém invalidním duchodu…plném,jsou u vás podmínky… moc se mi celkově líbí.. jen mě zajímá jestli jsem pokoje dost široké a ve vstupu není moc schodu.. ta jeden dva zvládnu, když bychom chtěli chalupu na 4 dny celou,,kolik by to stálo děkuji moc za vstříznost Eva M alá

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den paní Malá,
bohužel Wellness chalupa Dešná není k tomuto přizpůsobena :-( . V chalupě je více schodů a celý areál je postaven jakoby „do kopce“. Děkujeme za Váš zájem o naši chalupu a přeji krásný zbytek dne.

Romana Havlínová

Martin

Dobrý večer,
máte volný termín 21. – 23. 4. 2017 pro 14 lidí?
Děkuji za odpověď

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den, v tomto termínu již máme bohužel obsazeno. Na aktuální stav chalupy se můžete podívat na našich stránkách. Zasílám odkaz, třeba se Vám zalíbí i jiný termín :-)

Odkaz: http://www.chalupa-desna.cz/obsazenost/

Havlínová Romana

Katerina Seda

Dobry den, chteli by jsme si u vas rezervovat 4 pokoje v terminu 28.4. 2017– 30.4. 2017. Jsme 4 maminky, 1 tatinek a 7 deti. Mate prosim volno? Dekuji Seda

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
v tomto termínu již máme bohužel obsazeno. Na aktuální stav chalupy se můžete podívat na našich stránkách. Zasílám odkaz, třeba se Vám zalíbí i jiný termín :-)

Odkaz: http://www.chalupa-desna.cz/obsazenost/

Havlínová Romana

Sylva

dobrý den, cena platí i v letní sezóně anebo je to nějak datumově ohraničeno? děkuji

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
pobyt ve Wellness chalupě Dešná lze rezervovat v období do konce června (dle dostupných kapacit). Přehled volných termínů nalezneta na: www.chalupa-desna.cz/obsazenost
V případě jakýkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat :-)

Romana Havlínová,
tel.: 720 026 888

Jana

Dobrý den, jaké je prosím v chalupě topení a kolik se prosím přibližně protopí v podkroví pro 5 osob za víkend v zimním období? Vybavená kuchyňka je také k dispizici pro každé patro zvlášť nebo se musí využívat společná jídelna? Děkuji za odpověď.

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
V obci Dešná, kde se nachází Wellness chalupa je topení zajištěno pomocí centrálních rozvodů – Výtopna na štěpku.

Vrchní zahradní domek je postaven jako pasivní stavba, nicméně v případě, že by vám bylo přeci jen chladno, lze k zatopení využít přímotopná kamna, či rozdělat oheň v krbových kamnech, které jsou součástí zahradního domku. Cena spotřeby energií záleží na využití a obsazenosti chalupy. Orientačně lze říci, že při průměrném obsazení a vytíženosti chalupy se spotřeba elektrické energie pohybuje cca 300 Kč/den a topení cca 250 Kč/den.

Vybavená kuchyňka se nachází v prostorné jídelně, které je společná pro obě dvě patra. Pokud si vyberete variantu, kde budete mít pro sebe 1 patro (konkrétně tedy podkroví – 5 osob), je možné, že s vámi na chalupě ještě někdo bude. Bude to však maximálně ještě jedna rodina. V zimním období je však pravděpodobné, že na chalupě budete sami, protože obsazenost je menší.
Pokud budete mít jakýkoliv dotaz, neváhejte mě kontaktovat :)

E-mail: info@chalupa-desna.cz
www.chalupa-desna.cz
tel.: 720 026 888

Hana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda pokud bychom jeli v 5 lidech, budeme na chatě sami nebo je možné, že bude v přízemí další skupinka? Děkuji za odpověď.

Wellness chalupa Dešná

Dobrý den,
v případě, že si pronajmete pouze jedno patro, je možné, že tam bude i někdo jiný s vámi. Pokud by jste chtěli být na chalupě pouze sami, je zapotřebí si pronajmou celou chalupu.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat. Info@chalupa-desna.cz nebo tel. 720 026 888

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru