Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Individuální výuka lyžování na Božím Daru: hodina s lektorem pro děti i dospělé

4,9 / 5 Lyžařská škola Czech-IT Boží Dar  (mapa) 79 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jitka Müllerová

Dobrý den, vztahuje se nabídka i na výuku snowboardingu, pokročilejší technika, zlepšení dovedností, ježdění i ve snowparku na Neklidu? Děkuji.

Lyžařská škola Czech-IT

Dobrý den, výuku základů snowboardingu též máme. Ohledně parkového ježdění bych Vám ale doporučil jednu z místních SNB škol. www.maximalanimal.cz nebo www.yettisnowboard.cz

Jana Šafránková

Dobrý den, četla jsem, že je na obou místech vlek typu kotva. Nejsem si jistá, že to zvládne 4leté dítě začátečník. jak dostáváte děti nahoru na kopec? :) děkuji

Lyžařská škola Czech-IT

Dobrý den, děti – začátečníky vyváží na vlecích instruktor mezi nohama, popř. na kotvě jedou vedle sebe a instruktor dítě drží, aby neupadlo.

Josef Urbich

dobrý večer, chcete říct, že když je dítěti více jak 6 let, tak se mu musí koupit jízdy na vleku/lanovce ? tak to asi není už sleva, nebo ?

Lyžařská škola Czech-IT

Dobrý den, sleva je uplatněna na výuku lyžování. Skipas v této ceně není zahrnut. Zde najdete aktuální ceník skipasů. http://www.skiarealneklid.cz/cz/cenik/. V případě, že skipas zakupuje dítěti instruktor z ceny se odečítá sleva 10%.

Petra

Dobrý den, v ceně lekce je i skipass?

Lyžařská škola Czech-IT

Dobrý den,

děti do šesti let mají skipas zdarma.

Eva Wernerová

Dobrý den kde za Prahou se lyžuje děkuji

Lyžařská škola CZECH-IT, s.r.o.

Dobry den, lyzujeme na vsech sjezdovkach skiarealu Neklid. Tj. Sjezdovka za hotelem Praha (modra, vhodna pro zacatecniky) dale pak se lyzuje na sjezdovce Hranice (take pro zacatecniky). S pokrocilymi lyzujeme na sjezdovkach Moser ci Karas.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru