Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3 nebo 4denní pobyt v Praze: Snídaně i lahev vína na uvítanou

4,5 / 5 Amadeus Hotel Praha (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kamila

Dobrý den, máte volný pokoj na období 19.2. – 24.2. na pět nocí? Stačí mi jednolůžkový pokoj. Děkuji.

Amadeus Hotel

Dobrý den, pro zjištění dostupnosti prosím kontaktujte přímo hotel na uvedeném telefonním čísle či e-mailu.
Děkuji
Klára Vostiňáková

Jana

Dobrý večer,
my byli nedávno ubytování na hotelu. Když nebudu zmíňovat drahé parkoví tak se ráda zmíním o tom jak to vypadá na pokojích. My byli ubytování v posledním třetím patře / bez výtahu/ nevadí, máme mladé nohy, ale ta zima v pokojích stála za to. Sice topení jelo na plné oprátky, ale my se ani jeden den ze dvou nevyspali!! Doporučiji návštěvníkům stáhnout rolety v pokojích, zjistí jakou tam majitel má plíseň jak na dřevěných oknech tak na omítkách a i mezi dveřmi. No prostě fuj!!!!!
Tak milí budoucí zákazníci, pořádně zvažte zda chcete mít levnější ubytování s tímhle problémem a nebo si připlatit za teplo a dobrý spánek. CHtěla bych podotknout, že my jsme nebyli jediní nespokojení zákazníci, kteří z tama utíkali domu.
Co se týče personálu tak v pohodě, ale to je jediné plus!!

Hezký večer Vám všem

Amadeus Hotel

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu na náš hotel. Moc nás mrzí, že během Vašeho pobytu došlo k výše zmíněným nepříjemným situacím. Naši hosté si většinou velice cení kvality našeho hotelu a našich služeb, jak je vidět i z komentářů na na jiných rezervačních portálech. Velice bychom proto ocenili,kdybyste s námi spojil/a přímo na e-mail info@amadeus.cz tak, abychom mohli situaci řešit a vylepšit naše služby.
Ráda bych zmínila, že hotel Amadeus se nachází v typickém historickém pavlačovém domě na pražském Žižkově, respektujeme původní zástavbu a proto v domě výtah není. Naši zaměstnanci ovšem vždy rádi pomohou vynést jakákoliv zavazadla. V přízemí je také k dispozici bezbariérový pokoj.
Žižkov patří do modré zóny parkování (vyhraněné parkovací zóny pro místní obyvatele). Cena hotelového parkování v hlídané kryté garáži odpovídá místním poměrům a *** hotelu. Více informací k parkování viz příspěvek níže.
Ještě jednou se omlouváme za nepříjemnosti během Vašeho pobytu a přejeme Vám další hezké zážitky z cestování.
S pozdravem, Klára Vostiňáková, hotel Amadeus

Jiří Brunhofer

Jak je to v tomto hotelu s parkováním ?

Amadeus Hotel

Dobrý den,
Parkování je možné přímo v kryté hotelové garáži, parkovací místa jsou za poplatek 350,–Kč / noc. Praha 3 stejně jako Praha 1 a 2 jsou v tzv. modré zóně, kde je možné parkovat pouze na vyhrazených místech za poplatek 40,–Kč / hodinu v denních hodinách od 8.00 ráno do 18.00 odpoledne, v sobotu pouze do 12.00 a neděli zdarma. V případě špatného parkování se nevyhnete policejnímu odtahu s následnou pokutou.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru