Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Okouzlující dámské šperky z pravých přírodních perel

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Aluška

Dobrý den, zajímalo by mě, zda by šly objednat naušnice i v jiné barvě perel? Na internetových stránkách máte na výběr i jiné odstíny.
Děkuji za odpověď.

Nancy Quinn

Příjemný den, perly si můžete objednat v jakékoliv barvě na našich webových strankách www.nancyquinn.cz. Na slevovém portálu je možné objednat pouze uvedenou barvu perly. Děkujeme za dotaz a přejeme krásný zbytek dne.

Lenka

Dobrý den,
jakým způsobem je možné objednat víc šperků za jedno poštovné?
Děkuji za upřesnění

Nancy Quinn

Ano je to možné. Obecně zasíláme dva až tři produkty na jedno poštovné. Při ještě větším odběru se pak objednávky řeší individuálně. Pak stačí jen napsat na email: sales@nancyquinn.cz o jaký druh šperků máte zájem a počet produktů celkem. Přejeme krásný večer.

jarka

Dobrý den prosím jaké zapínání mají náušnice tranquillity? Děkuji jarka

Nancy Quinn

Dobrý den, náušnice mají zapínání formou puzetky. Takto situované zapínání můžete také najít například u těchto náušnic, kde je zapínání lépe patrné z obrázku: https://eshop.nancyquinn.cz/cs/home/263-okouzlujici-nausnice-s-vysoce-lesknoucimi-se-zirkony.html
Děkujeme za dotaz a přejeme krásný den.

Blanka K.

prosím náramek kombinovaný – velmi se mi líbí, jen mi je záhadou, z čeho jsou taková ta srdíčka s rýhami, která jsou mezi sladkovodními perlami. Obecný kov jsou kuličky, to je mi jasné. Další dotaz se týká navlečení perliček: jsou na navlečení na gumičce či na jiném materiálu?
Děkuji BK

Nancy Quinn

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento náramek. Jedná se o kombinaci sladkovodních perel a komponentů z obecného kovu. Tato varianta je velmi oblíbená a hlavně dostupná. Náramek je navlečen na pevném pružném materiálu. Přejeme krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru