Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Svět pod hladinou: zkušební ponor s přístrojem v potápěčské jámě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Alena

Dobrý den pokud chci koupit zkušební ponor musím zaplatit i vstup do aquaparku Čestlice? Nebo ten se neplatí?Děkuji hezký den

Divers Direct

Dobrý den,
vstupné platit samozřejmě nemusíte, potápěčská jáma má svůj separátní vstup :-) Vstupenku do Aquapalace byste potřebovali pouze v případě, že byste chtěli před/potápění navštívit i celý areál.

 A.

Pavla Kyriánová

Dobrý den, mám podobný problém jako Kristýna Šmejkalová, tak jdu zkusit napsat znovu.

Divers Direct

Dobrý den Pavlo,
za celý tým se omlouvám za nezodpovězení, kolegyně, která se o rezervace přímo stará nám onemocněla a některou poštu zřejmě zapomněla předat, jinak se vždy snažíme reagovat hned. Tedy obecně, pokud by komukoli do druhého pracovního dne nedorazila odpověď, určitě zkuste cinknout nebo napsat ještě jednou, může se taky stát, že se člověk splete v adrese (to není Váš případ, ale už jsme odhalili pár „.com“ místo „.cz“ v mailu a podobně :-)

 A.

Kristýna Šmejkalová

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, zda je Váš kontaktní email adam@divers.cz funkční? Psala jsem Vám dne 17. 1. objednávku termínu a dotazy, ale bohužel se mi do dnešního dne nikdo neozval.

Divers Direct

Dobrý den Kristýno, adresa je plně funkční, nevím, kam se nám e-mail zatoulal. Ale koukal jsem, že jste v noci psala znovu, tentokrát pošta bez problému dorazila a již máte odpověď ve schránce :-) Šotek se stane, jinak vždy odpovídáme nejpozději druhý den :-)

 A.

Kateřina Vránková

Dobry den. Chtela bych vyuzit jiz zakoupeneho vouchru a prijit na ponor 27/1 nekdy mezi 15.-18.hodinu. Muzete mi dat vedet..?

Divers Direct

Dobrý den, ozvěte se mi prosím na mail adam@divers.cz a na všem se určitě dohodneme.

 A.

Milada Papíková

Dobrý den, ráda bych ponor dala manželovi k narozeninám – ale má je až 12.5. myslíte, že do konce měsíce pak budete mít dostatek termínů? díky moc Milada

Divers Direct

Dobrý den,
termín určitě vymyslíme, jsme na jámě 7 dní v týdnu, takže na rozdíl od kohokoli jiného můžeme opravdu nabídnout nespočet možných časů :-)

Veronika Martinková

Dobry den.
Chtela jsem se prosim zeptat,jestli tam muzou děti ve veku 13 let s doprovodem.
Dekuji.

Divers Direct

Dobrý den, jasně, není problém :-)
A.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru