Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 hodiny nepřetržitého relaxu pro dva v moderním wellness centru

4,7 / 5 Sportovní klub Véska Dolany  (mapa) 197 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Laura

Pani Sarka ma pravdu. Jak jste prisli na slevu 52%? V kalkulaci scitate 2 h. za 2 osoby bazen za 480 Kc a 2 h. za 2 osoby welnes za 560 Kc, celkem puvodni cena 1040Kc, ale poukaz neni na 4 h. pro 2 osoby, nybrz jen na 2 h. pro 2 osoby. Stravime-li 2 osoby 2 h. v bazene, budeme to mit o 19 Kc drazsi, stravime-li 2 osoby 2 h.ve welnes usetrime 61 Kc, nakombinujeme-li 1 h.bazen a 1 h. welnes usetrime 21 Kc. Udavat puvodni cenu pres 1000 Kc a poskytovat 52% slevy se mi jevi jako „klamani zakaznika“. Prosim o vysvetleni. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lauro,

děkujeme vám za upozornění, toto nám opravdu úplně uteklo. Moc se omlouváme. Nabídku jsme se tedy rozhodli z tohoto důvodu ukončit. Ale nemusíte se bát, bude spuštěna novou, kde bude již kalkulace správně a můžete si tedy zakoupit :-)

Krásný den. Míša

Markéta Němcová

Dobrý den, když zakoupím tento poukaz není to privátní jen pro nás dva? Nebo dá se to nějak zařídit? Děkuji Němcová

Sportovní klub Véska

Dobrý den,
privátní wellness neposkytujeme.
Pokud si zakoupíte voucher a vytvoříte rezervaci, wellness je stále přístupné i dalším lidem na objednání.
V případě dalších dotazů kontaktujte prosím přímo naši recepci.
S pozdravem recepce hotelu S-port

Šárka

Dobrý den,
nerozumím tomu-kde jste přišli na slevu 52´%. Nabízíte mi bazén s vířivkou-dohromady s wellness-sauna+solná jeskyně+pára na 2 h. pro dvě osoby.To znamená např hodina v bazénu- druhá v sauně.Jednoduše 2 osoby = 2h.pobytu v tomto zařízení. pokud přijdu bez voucheru,bude mě to stát o 20 kč více,nebo stejně. To bude záležet na denní době v kterou přijdu. Cena bazénu hodina 100kč-cena sauny 150kč. Tak prosím o vysvětlení , jakou slevu mi dáváte?

Slevomat.cz

Dobrý večer, Šárko,

děkuji za váš zájem. Cena bazénové haly s vířivkou je 120 Kč/os. Tedy za 2 hodiny pro dvě osoby je to celkem 480 Kč. Za wellness pak zaplatíte každý za hodinu 140 Kč. Celkem tedy 560 Kč. Je to již jasnější?

Hezký zbytek dne. Míša

Petra Staňková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat ,zda přijímáte poukázky Flexi pass?

Děkuji za odpověď

Petra Staňková

Sportovní klub Véska

Dobrý den paní Staňková, poukázky Flexi pass ani žádné jiné nepřijímáme. Platbu je možno provést v hotovosti nebo platební kartou. S pozdravem Recepce hotelu S-port Véska

MONIK

Dobrý den,
zajímalo by mě, jestli tam budou ještě i jiní lidé, když si uděláme rezervaci.

Sportovní klub Véska

Dobrý den,
na tuto otázku Vám takto nemůžeme přesně odpovědět. Nejlepší možností je obsazenost daného dne ověřit telefonicky přes recepci. Poté Vám hned můžeme poskytnout informace o obsazenosti v určitý den, nebo hodinu. S pozdravem Recepce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru