Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Omládněte bez skalpelu – vyhlazení očního okolí a pozvednutí očních víček

4,2 / 5 Ronia Clinique: Centrum estetické péče Praha - Nové Město  (mapa) 33 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Hedvika Šubrtová

Dobrý den, jak dlouho vydrží účinek tohoto zákroku?

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Hedviko, záleží na počtu opakování a dosažených výsledků, které jsou pak ovlivňovány individuální životosprávou, věkem, apod. Účinky se mnohou pohybovat od cca 3–5 měsíců, po několik let a u některých klientů zaznamenáváme i trvalé výsledky, ale přesnou dobu nemůžeme předem určit, neboť se ukáže až po ošetření. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Gabriela

Dobrý den
zajímalo by mě,zda -li se tímto přístrojem dají zjemnit i kruhy pod očima.
Děkuji
Gabriela

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Gabrielo, ano toto ošetření je vhodné na částečné zmírnění, až celkové odstranění kruhů pod očima a celkové vyhlazení a omlazení očního okolí. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Ivana

Dobrý den, ráda bych se zeptala jak dlouho trvá tento zákrok?
Také v textu je uvedeno jako místo pražský Anděl, ale v pravo zase adresa V Jámě. Kde tedy dochází k ošetření? Děkuji

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Ivano, toto ošetření trvá cca 15–25 minut. Ohledně místa uplatnění, děkujeme za upozornění na pobočku v textu, procedura se dříve prováděla tam, obratem to upravíme. Nicméně tato akce je v současnosti na Praze 1 v ulici V jámě. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Ivana

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zda-li je možné na pátek ˇ20.1.2017rezer­vovat dvě místa na dopoledne nejlépe od 9,00 hod nemohu se dovolat na vaše číslo děkuji Ivana

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Ivano, omlouváme se za komplikace během objednávání. Pokud jste se nemohla dovolat, pošlete prosím sms s požadovaným termínem a jakmile to bude možné, ozveme se Vám. Děkujeme za pochopení a těšíme se na Vaši návštěvu!

Helena Nejedlá

Dobrý den , chtěla bych se zeptat , zda-li je možné podstoupit tuto procedůru , když mám implantovaný pacemaker . Děkuji .

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Heleno, z preventivních důvodů bohužel nedoporučujeme kardiakům a osobám s implantovaným kardiostimulátorem podstupovat naše ošetření. Děkujeme za pochopení.

Olga Pospíchalová

Dobrý den, na operaci bych nešla. Je mi 66 let a nevím zda tato metoda by byla účinná. Jak se provádí aplikace séra ? Injekci se bojím. Děkuji.

Ronia Clinique: Centrum estetické péče

Dobrý den, Olgo, nemusíte se obávat, o žádné injekce se nejedná, toto je neinvazivní ošetření. Během procedury budete ošetřena přístrojem TrioLift a následně Vám bude sérum ručně naneseno na ošetřenou pokožku očního okolí. Váš věk nijak nebrání účinnosti tohoto ošetření, ani viditelným výsledkům. Těšme se na Vaši návštěvu!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru