Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Zážitkový workshop: Jak správně pracovat s kávou vč. degustace

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Prague Coffee Tour

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • Workshop Jak správně pracovat s kávou (1,5–2 h) s profesionálním baristou
  • Ochutnávka výběrové kávy z vlastní pražírny kavárny La Bohéme 

Můžete využít do 31. 3. 2017

  • Rezervace: Provádějte předem na e‑mailu info@praguecoffeetour.com nebo na tel. 724 388 956.
  • Pro aktuální informace a vypsané termíny sledujte facebook nebo web
  • Omezení: Pro zachování pohodové atmosféry je počet míst na každém termínu omezen na 10, proto rezervaci provádějte v dostatečném předstihu. 

Zrušení nebo změna termínu účasti je možná nejpozději 24 h předem, jinak voucher propadá. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

550 Kč −27 % 399 Kč
550 Kč −27 % 399 Kč

Instantní. To už dávno není váš šálek kávy?

Pokud patříte mezi milovníky kávy, oceníte 1,5–2hodinový workshop, kde vám voňavý příběh kávy přiblíží profesionální barista a Prague Coffe Tour.

Dozvíte se:

  • Jak se káva zpracovává a jak druh zpracování ovlivňuje její chuť.
  • Jak rozeznat špatnou kávu od dobré.
  • Co je to ten fair-trade, direct trade a bio káva.
  • Jak kávu správně skladovat a namlít.
  • Proč jedna káva, připravená různými způsoby, může chutnat úplně jinak.

Těšte se i na praktické tipy a zajímavosti (co v praxi znamenají pojmy jako fair-trade, direct trade a bio káva).

Obeznámí vás i s nejčastějšími chybami, kterých se lidé u kávy dopouštějí a jejichž důsledkem je značné pokažení chuti kávy.

V praxi uvidíte a ochutnáte, jak jedna káva, připravená několika rozdílnými způsoby, může chutnat naprosto jinak.

Nahoru