Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rychleschnoucí osušky s antibakteriální úpravou

4,6 / 5 Apex 167 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Libuše

Dobrý den, jsou osušky vhodné do sauny ?

Apex

Ano, osušky jsou vhodného do sauny, na sport, na pláž atd.

Šárka

Dobrý den, koupila jsem 4 kusy jako dárky pro 4 různé lidi a všichni mají stejný názor a to už je objektivní názor Šárka

Karolína Kloudová

Moc Vám děkuji paní Šárko za informaci, kterou jsem potřebovala vědět, na rozdíl od dodavatele jste naprosto přesně pochopila na co se ptám. To, že ručníky tohoto typu většinou vůbec nesají, takže jsou spíš na parádu, než na použití ,nemá nic společného s alergií....­..........ale chápu, že mi prodejce nebude psát, že jsou k ničemu.
Ještě jednou Šárko díky.

Šárka

Dobrý den Karolíno , taky jsem si zakoupila tyto osušky a jsem nespokojená , přesně jak uvádíte , nesaje . Již nikdy nekoupím .

Apex

Kupovat tyto osušky nemusíte, ale říkat, že „nesajou“ je jenom Váš subjektivní názor, který není ničím podložený.

Karolína Kloudová

Dobrý den, ráda bych věděla, jestli se lze do těchto osušek „utřít“ – kupovala jsem již podobné, též rychleschnoucí a pěkně vypadající, ale bohužel voda se do nich nevsakuje a utřít se do nich je prakticky nemožné. Nerada bych zakoupila osušky podobně neefektivní.
Díky za odpověď.

Apex

Tyto osušky se začali vyrábět pro sportovce, používají se v tenisu, golfu, gymnastice a jiných sportech, kde díky svým vlastnostem jsou velice oblíbené. Jestliže Vám nevyhovují, může to být z důvodu alergie na syntetický materiál , potom musíte sáhnout po klasické bavlně.

Zdeněk

Kolik gramů na cm 2,neboli jak je silná a savá

Apex

Osušky mají gramáž od 270 do 295 gr/m2.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru