Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Malířem za víkend – kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou

4,5 / 5 Ateliér Mozaika Praha - Suchdol  (mapa) 47 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Markéta

Dobrý den,

je kurz vhodný pro 13 letého syna, který by se chtěl zdokonalit v kreslení? Děkuji Markéta

Ateliér Mozaika

Dobrý den,

naše doporučovaná účast dítěte na kurzu je 12 let a pokud si myslíte, že by Váš syn udržel pozornost a dokázal kreslit po celý den, tak si myslím, že by neměl být problém. :)
S pozdravem Ateliér Mozaika

A.

Zdravím,
s (nejen) realistickou kresbou mám poměrně rozsáhlé zkušenosti (sem tam nějaká zakázka, na gymplu pár výstav atd., ale vždy samouk), ale po svatbě na mě nějak přišla tvůrčí krize a i když mám v hlavě nápady, nejsem je už schopna předat papíru v té podobě, v jaké v té hlavě jsou (asi zním trochu jako blázen, že?). Nikdy jsem o svém kreslení moc nepřemýšlela, tak nedokážu posoudit, zda by mi Váš kurz Kreslení pravou hemisférou mohl pomoct tu bariéru, která mi tam teď překáží, odbourat. Chci se teď zaměřit na ilustrace, kde už o realistickou kresbu moc nepůjde a potřebovala bych trochu uvolnit to technické, co mi tu hlavu tak nějak svazuje.
Snad je dotaz aspoň trochu srozumitelný,
s díky za odpověď a přáním pěkných dní,
 A.

Ateliér Mozaika

Dobrý den,

naprosto chápu, kam tím míříte. Jak jste psala, tak nějaké zkušenosti a reálnou kresbou máte a pokud prostě máte jen „blok“ či „tvůrčí krizi“, tak si myslím, že by Vám právě náš kurz mohl pomoct tyto zabrány překonat a Vaše představy přenést na papír. :) Jestliže by jste si chtěla spíše oživit základy kresby, tak bych Vás spíše doporučila kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou, kde se naučíte jak zapojovat pravou hemisféru při kresbě, tak i základy např. stínování. S pozdravem Ateliér Mozaika

Timeja Nováková

Dobry den, lze tento voucher uplatnit i v Liberci, nebo pouze v Praze?dekuji za odpoved

Ateliér Mozaika

Dobrý den,

tento kurz zatím pořádáme ve větších městech jako Praha, Brno a Ostrava. Pokud by jste jej chtěla absolvovat,tak pouze v těchto městech. S pozdravem Ateliér Mozaika

Zdeňka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na rozdíl mezi tímto kurzem a druhým, který je aktuálně v nabídce. Oba jsou kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou a dle popisu nelze příliš poznat v čem tví rozdíl.

Děkuji.

S pozdravem,

 Zdeňka

Ateliér Mozaika

Dobrý den,

abych to uvedla na pravou míru. Tužka I. – základy kresby a portrét dle předlohy je kurz pro úplně začátečníky, kteří nemají vůbec žádné zkušenosti s kreslením na kurzu se provádějí různá cvičení na procvičení kreslení a zapojení pravé mozkové hemisféry. V Tužka II. – kresba dle skutečnosti a autoportrét je již pro ty, kteří chtějí pokračovat v kreslení a navštívili základní kurz a nebo pro ty, kteří již nějaké zkušenosti mají a chtěli by se zdokonalit v kreslení zátiší. Z tohoto kurzu si odnesete jak rozšíření Vašich obzorů v kresbě obličeje, tak i Váš autoportrét.

S pozdravem
Ateliér Mozaika

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru