Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 nebo 15 vstupů do unikátního 12D kina na filmy dle výběru

4,3 / 5 12D Kino (3 pobočky) Olomouc  (mapa) 941 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Olga Valíková

Jak je možné, že se prodává nabídka v OC BREDA Opava – když toto 12D kino není již měsíc v provozu ? a na dotaz personálu,zda bude do 28.2. kino v provozu nikdo nic neví, včetně majitelky. Toto byla dnešní osobní zkušenost na tento zakoupený voucher. Bylo pouze nabídnuto jedno virtuální křeslo vajíčko na chodbě , které jsme nechtěli…O.V.

12D Kino

Dobrý den ,
Jak jsme s vámi hovořili po telefonu, kino nepromítá od 14.12.2016 z důvodu větší poruchy. Porucha měla být odstraněna do týdne . Akce slevomatu se měla začít uplatňovat od 25.12.2016. Z toho důvodu jsme akci nestáhli. V současné době je již vše v pořádku a kino jede normálně. Bohužel při telefonním hovoru jsme nevěděli od kdy přesně kino pojede a tak jsme vám to taky sdělili. Nikdo nemluvil o termínu 28.2.2017. Bavili jsme se o týdnu ve kterém jste volala. Nabídli jsme vám výměnou vstupenky do Virtuální reality, která je podstatně dražší a která není umístěna na chodbě jak píšete ,ale v prostoru našeho kina. Tuto nabídku jste využila. Další vouchery si může uplatnit již v kině.

Markéta Tůmová

Dobrý den, byli jsme včera s dětmi v Olomouc CITY a 12D kino bylo uzavřené bez jakéhokoliv sdělení, či vysvětlení, bez kontaktu, kde si ověřit provozní domu mezi svátky. Výše uvedená provozní doba tedy není aktuální. Prosím o telefonický kontakt na provozovatele v Olomouci. Děkuji

12D Kino

Dobrý den ,
Upravená provozní doba po dobu svátků na základě nového zákona byla řádně uvedená na stránkách Olomouc City . Bohužel pokud náš zaměstnanec náhle onemocní a ráno nepřijde do práce , tak bohužel zůstane zavřeno. Za komplikace se omlouváme.

Albert Einstein ml.

Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda byste mi mohli specifikovat všech 12 dimenzí, které vaše 12D kino poskytuje. Pokud je mi známo, existují pouze 3 dimenze (výška, šířka, hloubka = prostor) a čas. Spokojím se i popisem pouze 4D kina, v případě, že mi dokážete cestování časem.
Děkuji.

12D Kino

Dobrý den ,
ano máte pravdu. Dimenze je vlastnost udávající veličinu- rozměr, rozsah a zaměření. A tedy naše veličiny jsou : délka 5,5m, výška 3 m a hloubka 3m. Jiné dimenze ve světě neexistují a my je také nevlastníme a nikde je taky neuvádíme.
Pokud jste skutečně Albert Einstein ml. a ne pouze zloděj jména , tak už cestovat časem umíte sám. Pokud ne, my v našem kině Vás umíme přemístit a stát se součástí filmů.
A D je také : Domýšlivý, Důkladný, Dokonalý, Důmyslný, Dementní , Dobrý,.......­.. :o))))

Andrea

Dobrý den, chci využít nabídky pro děti 13 a 11 let. Pochopila jsem správně, že bych musela jako rodič s nimi? Nebo mohou sami (točí se mi hlava i při pohledu na hýbající se sedadlo… :o))? Děkuji Kozáková

12D Kino

Dobrý den,

nemusíte tam jít s dětmi. V tomto věku můžou jít klidně sami.

Pěkný den
Madla Braková

Barbora Dluhošová

Dobrý den, pokud zakoupím permanentku na 10 vstupů, může na ni jít více osob najednou nebo mám koupit kusové? Je to dárek pro 5ti člennou rodinu..
Děkuji
S pozdravem Dluhošová

12D Kino

Dobrý den ,

může jít více lidí najednou. Můžete si permanentku nakombinovat jak chcete.

Těšíme se na Vás a přejeme pěkné svátky

Madla Braková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru