Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zaměřeno na bříško: 4týdenní trénink BetterBelly v čistě dámském fitku

4,5 / 5 Better Belly (5 poboček) Praha - Černý Most  (mapa) 88 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Kateřina

Dobry den, jsem 3 měsíc po porodu cis.rezem. Mohu cvičeni absolvovat? Mohu přijet s kočárkem? Děkuji KS

Better Belly

Dobrý den, určitě zde nečekáte prostou odpověď typu ano nebo ne, že? :)

Na provozovny Anděl, Řepy je příjezd s kočárkem bez problémů. Černý most a Strašnická mají poměrně menší prostory, v dopoledních hodinách však asi lze s kočárkem přijet. Národní a Jiřího z Poděbrad jsou pod úrovní chodníku a je potřeba překonávat schody, s kočárkem to bude problematičtější.

Co se týče zdravotního stavu, tuto i jakoukoli pohybovou aktivitu v době výjimečného stavu v životě ženy, jako je jiný stav či doba krátce po něm, či kdykoli během života v pooperačním stavu, VŽDY a PŘEDEM konzultujte POUZE se svým lékařem.

Ve Vašem stavu Vám rozhodně nemůžeme jakékoli cvičení přímo doporučit, stejně tak jako to nemůže udělat každý zodpovědný fitness provoz.

Děkujeme za pochopení, www.expresfit.cz

step

Dobry den, muzou cviceni absolvovat kojici? Dekuji

Better Belly

Dobrý den, to by neměl být problém, pás Betterbelly zahřívá bříško, nikoli prsa. Přesto však, tuto i jakoukoli pohybovou aktivitu v době výjimečného stavu v životě ženy, jako je jiný stav či doba krátce po něm, vždy předem konzultujte se svým lékařem. Děkujeme www.betterbelly.cz

Soňa

Dobrý den, lze chodit např. na Černák i na i Jiřák současně nebo vstupy platí vzdy jen pro jednu pobočku a nelze to kombinovat?

Better Belly

Dobrý den, velmi výjimečně je možné chodit na čm i na jzp. Domluvte se s trenérkou na prvním termínu. A na prvním termínu vám ona zavolá do druhé pobočky, a rovnou si naplánujete všechny další termíny. Pozor na rušení termínu do 24 hodin předem, to by vám termín propadl. Děkujeme za Vaši přízeň www.expresfit.cz

Verca

Dobrý den, jak konkrétně cvičení funguje? Ráda bych začala 31.1.2017. Je potřeba chodit v nějaký stanovený čas, nebo mohu přijít kdykoliv a někdo mi cvičení ukáže? Děkuji za informaci

Better Belly

Dobrý den, je potřeba chodit podle domluvy a jak bude volno na eliptikalu. Na první termín si prosím zavolejte na Vámi vybranou provozovnu, další termíny si domluvíte přímo s obsluhou. Je vhodné chodit 3× týdně a nepřetržitě 4 týdny za sebou. Samozřejmě, první termín Vám trenérka vše vysvětlí. Těším se na Vás :)

Lucie

Dobrý den, mezi uvedenými provozovnsmi, kde lze voucher uplatnit není uvedena pobočka na Na Pankráci. Opravdu na této pobočce nelze voucher uplatnit? Děkuji.

Better Belly

Dobrý den, na této provozovně nelze akci využít. Děkujeme www.expresfit.cz

Zita

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je tohle cvičení vhodné i pro osoby po operaci páteře a jestli by bylo možné využít voucher i na pobočce v Krči.
Děkuji Zita

Better Belly

Dobrý den, lékařské dotazy prosím směřujte na svého lékaře. Na pobočce Krč není možné tuto akci využít. Děkujeme www.expresfit.cz

M

Chtěla bych se zeptat, jestli budete akci opakovat i někdy v budoucnu, jelikož v daném termínu, kdy je voucher platný (a zdá se mi to jako docela krátká doba), tak mám plánovaný pobyt v zahraničí… ale nabídky bych chtěla využít

Better Belly

Dobrý den, je možné, že před letními prázdninami akci zopakujeme. Děkujeme :)

Martina

Je možné permanentku využit i o vikendu? Dekuji

Better Belly

Dobrý den, Anděl a Národní mají o víkendu zavřeno, ostatní 4 pobočky jsou otevřené – viz www.expresfit.cz. Děkujeme :)

Helena

Dobrý den,
chtěla bych se zaptat co znamená, že iniciační tréninkový program je určený pro nové účastníky?? Před rokem jsem tuto akci využila, ale neměla jsem v Expresce zaplacené členství, mohu tedy akci využít znovu??
Děkuji Helena

Better Belly

Dobrý den, bohužel akce pro Vás není určena. Zastavte se na pobočce a třeba pro Vás vymyslíme opakovací zkušební trénink :) Děkujeme.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru