Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3D odlitek s rámečkem nebo odlévací sada

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Kačenka Jeništová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda u trojrámečku vyjde hmota na odlitek obou nožiček a ručičky? Nebo je potřeba dokoupit základní sadu?
Děkuji, Kateřina

Wawa Design

Dobrý den, hmoty v sadě vystačí na 2 odlitky, u novorozence i na 3, ale je třeba si hmotu rozdělit. Jinak doporučuji dokoupit základní sadu.
Hezký den, Simona Šimonovská

PH

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli sada 150g stačí na dvě dospělé ruce. Děkuji

catibones

Můžete doporučit sadu pro dvojčátka?
Ráda bych aby byly odlitky umístěny společně jen nevím jak je odhadnut objem hmoty.
Děkuji.

Wawa Design

Dobrý den, můžete si koupit odlévací sadu s trojrámečkem. Hmota vystačí na dva odlitky nožiček, případně si můžete přikoupit základní sadu/ pro případ neúspěchu :_)/ a do tohoto trojrámečku se vám vejde doprostřed společná fotečka a po stranách odlitky nožiček.. :_).Nebo je možné koupit dvě sadys dvojrámečkem a každé miminko bude mít svůj rámeček s fotečkou a odlitkem.
Přeji hodně zdaru. Simona

Lenka Rychlá

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, jaké rozměry má dvojrámeček? Děkuji za odpověď.

Wawa Design

Dobrý den, máme dva dvojrámečků, jeden je v otiskovací sadě a druhý v odlévací sadě, který máte na mysli? Ten v odlévací sadě je složený ze dvou dřevěných rámečků a každý má 15 cm x15 cm a dvojrámeček u otiskovací sady je bílý obdelníkový a má rozměr 21× 16 cm.
S pozdravem, Simona

Jana Nová

Dobrý den, mám objednanou sadu za 999,– . Chci se zeptat, vyjde mi sada na ručičku i nožičku? Popřípadě jak to udělat ? …Udělat vše na půl? Děkuji.

Wawa Design

Dobrý den, ano, je to jak píšete. Rozdělte si materiály v sadě na rovné poloviny a můžete tak udělat dva odlitky u děťátka do 1 roku věku.
S pozdravem,
 Simona

Petra

Dobrý den,

je možné tuto sadu použít pro odlitek psí tlapky?

Wawa Design

Dobrý den,
ano, je to možné. Je ale třeba dbát na to, aby tlapka byla čistá a ideálně ostříhané chlupy zespodu tlapky i mezi „prsty“. Také tlapku před vsunutím do formy velmi mírně potřete olejem. S pozdravem, Šimonovská

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru