Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3–4denní pobyt se spoustou aktivit na Moravě pro seniory s vnoučaty

4,5 / 5 Davidův Mlýn Severní Morava (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena Mičudová Cajthamlová

Dobrý večer,
na pobytu s sebou budeme mít dvě děti (dvouleté a pětileté). Mají oba snídani v ceně? Kolik bude prosím doplatek za večeři pro dítě? Děkuji.

Davidův Mlýn

Dobrý den paní Aleno, děti mají ubytování v rámci tohoto balíčku do 12 let zcela zdarma a děti do tří let snídani také neplatí. Pro pětileté pak snídaně bude v ceně 100,–Kč/snídaně.
Večeře je pak Vaší volbou zda dětem kupíte či nikoli samostatná dětská večeře buďto z jídelního lístku nebo formou polopenze za 120,–Kč/večeře. Pěkný Nový rok a budeme se těšit na Váš pobyt u nás. Davidův mlýn

Jana

Dobry den, jede k vám z Brna nějaký spoj? Přímo k vám? Děkuji za info.

Davidův Mlýn

Dobrý den,

jestli jezdíte vlaky a autobusy tak znáte jistě webové stránky IDOS tam si vyhledáte jistě vhodný spoj. Autobusová zastávka u našeho mlýna se jmenuje Staré Těchanovice-lihovar . Z Brna pak nejlépe asi do zastávky Opava-východ vlakem a pak přímo z nádraží autobusem společnosti TQM k nám.

Pěkné Vánoce Jano. Davidův mlýn.

Vaclav

Dobrý den.Chtěl bych se zeptat zda je možné váš voučr uhradit kartou TicjetCard?

Davidův Mlýn

Dobrý den Václave,
vůbec netušíme co je tohle za kartu a k čemu slouží. Nicméně voucher hradíte Slevomatu, takže způsob platby musíte řešit s nimi. Pěkné svátky. Davidův mlýn.

Michal

Proc je v omezeni, ze alespon jedna osoba musi byt starsi 55let?

Davidův Mlýn

Dobrý den, pobyt je určen pro seniory, je to obsaženo i v názvu pobytu takže ta podmínka je víceméně logická a mírná. Věříme, že pokud si Michale nevyberete tento pobyt určitě se Vám bude líbit nějaký jiný na našich stránkách www.daviduvmlyn.cz. Pěkné svátky. Davidův mlýn.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru