Nabídku Exkluzivní jízda v závodní formuli Renault 2.0 mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vystřelíte jako šíp: Exkluzivní jízda v závodní formuli Renault 2.0

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jana Koreckova

Ahoj Jana, zajimalo by me, jak dlouho trva jedno kolo. Jasne ze prumer. Diky.

Enjoy Racing

Ahoj Jana, pri programe START trvá jazda do 10 minút, pri programe PILOT do 15 minút. Ale samozrejme, všetko je to o jazdcovi.:)

Enjoy Racing

 Tomáš

Vladimir

Dobry den kolik to ma max.rychlost? A je na to okruh pripraven?

Enjoy Racing

Ahoj Vladimír,

maximálna rýchlosť je 225 km/h. Samozrejme, na letiskovom okruhu túto rýchlosť nedosiahneš. Je to hlavne o dĺžke roviny a tiež o bezpečnosti. Neviem, v ktorej lokalite by si chcel jazdiť, ale pri jazde na Slovensku bude letiskový okruh prispôsobený na vyššiu rýchlosť.

Enjoy Racing
 Tomáš

Maciej

Hi, are you able to serve English speaking customer on event in Tchořovice ?

Enjoy Racing

Hi Maciej,

yes, it wont be a problem.:) Please, just write this information during reservation process. We are looking forward to you.

Enjoy Racing

 Tomas

Pavel

Můžu se zeptat kdybych to roštípal na třísky tak spoluúčast je pouze 5000,– asi to na okruhu nehrozi ale?

Enjoy Racing

Ahoj Pavel,
verím, že to rozoberáme len čisto teoreticky.:) V prípade nehody (či už menšia, väčšia alebo totálna škoda) sa hradí spoluúčasť vo výške 67 500 Kč. Pred jazdou môžeš uhradiť poplatok vo výške 500 Kč, ktorým sa v prípade nehody zníži spoluúčasť na 5000 Kč. Našou prioritou je ale minimalizovať možnosť akejkoľvek nehody. Tomu je prispôsobený výber miesta, trať a hlavne na trati vždy jazdí len jedno vozidlo.

Enjoy Racing
 Tomáš

Zuzaka

Dobrý den,
opravdu je 190 cm limit? Chci to pro přítele a myslím že má tak o 2 cm více.
A 100 kg – dotyčného na místě vážíte? Má tak plus minus tak. Nerada bych koupila a pak třeba přibere 2 kila a vy ho nepustíte.
 Děkuji

Enjoy Racing

Ahoj Zuzka,

je to skôr orientačné ako limit. Každý človek je iný. Pri jeho výške a váhe by to ešte mohlo byť v poriadku. Ale to sa dá zistiť, až keď si sadne do formule. Na druhej strane, ak by bol náhodou problém a do formule by sa nezmestil, jazdu si môže užiť na Ariel Atom 3.5 (http://www.enjoyracing.cz/jizda-v-ariel-atom-3-5/) – jednom z najrýchlejších áut na svete. Takže by určite nezostal sklamaný.:) Ten je priestorovo trochu väčší. Ale verím, že to bude v poriadku.:)
Enjoy Racing
 Tomáš

Lukáš Mičák

Dobrý den,ještě bych se rád zeptal jak vypadá okruh v Tchořovicích?Mys­lím tím zda zda je na letišti jen rovinka a nebo se jede po nějaké trati kde jsou nepravidelné zatáčky.

Enjoy Racing

Ahoj Lukáš,
Určite sa nebude jednať len o jazdu na rovinke. Okruh bude zložený tak, aby si si mohol vyskúšať rýchlenie a tiež priľnavosť v zákrutách.
Enjoy Racing
 Tomáš

Milan

Děláte si srandu s palivovým příplatkem a hmotnou zodpovědností. s tím může souhlasit jen blbec.

Enjoy Racing

Ahoj Milan,

v palivovom príplatku je započítaný aj poplatok za prenájom letiska. Čo sa týka hmotnej zodpovednosti, nie je v tom žiadny rozdiel oproti akémukoľvek inému prenájmu auta (napr. v autopožičovni). Myslím, že nikto neočakáva, že dostane k zapožičaniu formulu s tým, že keď niečo rozbije, nebude za to zodpovedať. Na druhej strane, práve kvôli bezpečnosti a minimalizovaniu možnosti akejkoľvek nehody jazdíme na uzatvorených letiskách. Na dráhe jazdí vždy len jedno auto/formula. Spoluúčasť má svoj limit. Ak by s teda niekto rozbil celú formuulu, platí len spolučasť a nie sumu formule. To je naše riziko. Tiež ponúkame možnosť za príplatok znížiť v prípade nehody spoluúčasť na minimum. Našim cieľom ale nie je vyberať od ľudí spoluúčasti. Preto je celá akcia zorganizovaná tak, aby človek, ktorý používa aj brzdu a nesadne do formule prvýkrát v živote s pocitom jazda F1, mal minimálnu mieru rizika nehody.:) Pred jazdou každý absolvuje inštruktáž a ak sa bude držať základných pokynov, nič mu nehrozí. Čo je ale najdôležitejšie, nikoho do formule nenútime. Podobné spolúčasti sú pri jazdách na športových autách bežné. My sa ale nesnažíme nič pred zákazníkmi skrývať. Preto je v texte spoluúčasť uvedená. Ak sa predsalen rozhodneš vyskúšať si s nami jazdu na formule, verím, že si ju naplno užiješ a nebudeš ľutovať ani korunu.:) Budeme sa na teda tešiť.:)

Enjoy Racing
 Tomáš

Lukáš

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jak moc náročné je formuli řídit?Osobák a motokáry není problém,ale tohle je přeci jen něco jiného.Děkuji Lukáš

Enjoy Racing

Ahoj Lukáš,
áno je to úplne iný stroj ako osobák alebo motokáry, ale nemusíš sa ničoho báť. Okrem toho, že je formula oveľa výkonnejšia je hlavný rozdiel je v radení (namiesto klasickej H-čkovej prevodovky má formula sekvenčnú prevodovku. To znamená, že radíš len potiahnutím páky k sebe alebo od seba) a pedáloch (sú dosť blízko pri sebe. Pred jazdou ti preto zapožičiame úzke jazdecké topánky). Pred jazdou tiež absolvuješ inštruktáž, kde ti všetko vysvetlíme. Verím teda, že jazdu zvládneš bez najmenších problémov a naplno si ju užiješ.:)
Enjoy Racing
 Tomáš

Veronika Pecinkova

Dobrý den, mohu se zeptat jaký je rozdíl mezi programem Start a programem Pilot? Děkuji za odpověď

Enjoy Racing

Ahoj Veronika,
rozdiel je v dĺžke jazdy:

  • pri programe START sa jazdia 4 kolá v Senici, resp. 5 Kôl v Tchořovicích
  • pri programe PILOT sa jazdí 7 kôl v Senici, resp. 8 Kôl v Tchořovicích
Miesto, kde jazdu absolvuješ, si budeš môcť vybrať pri rezervácií termínu.
Enjoy Racing
 Tomáš
Tomáš Mikolajczyk

Dobrý den,
měřím 193 cm. Byl by to velký problém, nebo by to ještě šlo?
Děkuji za odpověď.

Enjoy Racing

Ahoj Tomáš,
táto výška by nemala byť problém. Skôr ide o postavu, resp. o váhu, pretože formula má úzky kokpit. Ak by bol náhodou problém a do formule by si sa nezmestil, jazdu si môžeš užiť na Ariel Atom 3.5 (http://www.enjoyracing.cz/jizda-v-ariel-atom-3-5/) – jednom z najrýchlejších áut na svete. Ale verím, že to bude v poriadku.:) Budeme sa na teba tešiť.:)
Enjoy Racing
 Tomáš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru