Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nový dámský účes s možností barvy nebo melíru

4,7 / 5 V.I.P. salon Natalli Plzeň  (mapa) 109 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Marcela

Dobrý večer,měla bych dotaz,jak se k vám dostanu mhd z bor,nejsem plzenská.Předem dě­kuji

Salon Natalli

Dobry vecer,tc.4 na Sady a ze Sadu na tc.2 zastavka Sladkovskeho u duhy.Kdyztak jsem mapy.cz :-) .

Romana

Dobrý den,
mám dotaz ohledně barvení-chtěla bych barvu i nějaké proužky v jiném odstínu-jakoby melír-lze se nějak domluvit-šlo by to?A doplácela bych něco a případně kolik. Moc děkuji za odpověď.

Salon Natalli

Dobry vecer, ano urcite slo,ale jelikoz nevidim vase vlasky a nevim kolik by byla presna spotreba materialu,netroufam si odhadnout.Bylo by mozne,prijit na salon a provest bezplatnou konzultaci predem.

Eva Pergnerová

Dobrý den, potřebovala bych pouze dobarvit odrosty, bez střihu. Jaký voucher bych si měla koupit, když ten dražší plně nevyužiju? Děkuji

Sabina Svarickova

Krasny dobry den.Urcite bych vyuzila ten drazssi,jelikoz vas to porad vyjde levneji,nez samostatne barveni s foukanou dohromady.

Eva

Dobrý den ,poslední dobou nemám moc dobré zkušenosti s kadeřnicemi. Hledám kadeřnici, která mi vytvoří účes který mi bude padnout, zatraktivní mi, kadeřnici která „vidí“,poradí, má vkus. K takové kadeřnici se pak budu ráda vracet. Jakou mám u vás šanci?

Salon Natalli

Krasny dobry vecer,zajimavy dotaz :-) .Tak ja pevne doufam,ze kdyby jste se odhodlala nas vyzkouset,tak spokojena budete.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru